Tak mi prislo nejako smutno, musel som si pripomenut pobyt v oblasti Mt. Stelvio. Pizzoccheri :inlove:

Prílohy:

PXL_20221230_172048041.jpg
PXL_20221230_172048041.jpg 238.01 KiB thumb_up0thumb_down

PXL_20221230_171219029.jpg
PXL_20221230_171219029.jpg 202.45 KiB thumb_up-1thumb_down

30.12.2022 - 18:34:43
07
Takže viem, čo si u makarónov nemám dať... Ružičkový kel nemusím. Ani obyčajný.
30.12.2022 - 18:48:30
00
Zdravím. Tak som po skoro roku zakrojil. Parádne niečo 🤤 je to viac slané,bál som sa plesne. Prvá verzia mi z vnútra kde bolo moc vzduchu chytila zelenú pleseň. Druhú verziu som dal do vákua na 2-3 týždne nech poriadne obalí mäso a až potom som dal sušiť. Po usušeni išla ešte do vákua,nech trošku dozreje a vydrží do vianoc.

Bravčová krkovička v bravčovom žalúdku 🤘

Prílohy:

IMG_20221207_223510.jpg
IMG_20221207_223510.jpg 189.34 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20221225_220351.jpg
IMG_20221225_220351.jpg 216.05 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20221225_220310.jpg
IMG_20221225_220310.jpg 177.74 KiB thumb_up2thumb_down

IMG_20221208_082505.jpg
IMG_20221208_082505.jpg 152.22 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20221208_123336.jpg
IMG_20221208_123336.jpg 195.59 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20221208_082724.jpg
IMG_20221208_082724.jpg 164.82 KiB thumb_up0thumb_down

31.12.2022 - 09:09:22
012
Uz ho vidim, ako to zere bez chleba. :lol: Parada :muscle:
31.12.2022 - 10:42:56
012
Martis mal si vakuove sacky urcene na zretie s membranou?
31.12.2022 - 13:17:07
00
Dosť na to čakať rok... Ale verím, že to stojí za to.
31.12.2022 - 14:06:00
00
Dudo napísal:
Uz ho vidim, ako to zere bez chleba. :lol: Parada :muscle:



Že chleba,to je hriech. Povolené je pivo 🍺
31.12.2022 - 14:40:41
04
psetes napísal:
Martis mal si vakuove sacky urcene na zretie s membranou?


Ako píšem. Najprv išlo do vákua aby chytilo tvar. Potom som ho nechal uschnúť a potom išlo zasa do vákua aby trochu rozložilo vlhkosť. A vydrží dlhšie. Potrebuješ úbytok cca 35-40%. Dáš potom do vákua a vydrží dlho,plus to že mäso dozreje.
31.12.2022 - 14:46:27
00
Sa tu dlhsie nevarilo nejake miaso
Potreboval som miesto v mrazaku a tak som vybral flank steak lenze mal cez kilo a okrem mna to nikto neje tak este tam kus mam :)

Prílohy:

IMG_20230110_182932.jpg
IMG_20230110_182932.jpg 308.45 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20230112_135550.jpg
IMG_20230112_135550.jpg 331.79 KiB thumb_up1thumb_down

12.01.2023 - 15:16:02
09
Vyzera dobre! Kolko si to robil? Resp. v porovnani s vyskou steaku.. Chystam sa zdokonalit tento moj kucharsky skill a mam predtym respekt :D
12.01.2023 - 16:33:03
01
Sacharidy su kde?
12.01.2023 - 16:40:31
00
Takto sa aplikujú sacharidy do vareného mäsa 😁

Prílohy:

PXL_20221230_124957835.jpg
PXL_20221230_124957835.jpg 199.51 KiB thumb_up0thumb_down

12.01.2023 - 17:31:24
010
gronkjear napísal:
Vyzera dobre! Kolko si to robil? Resp. v porovnani s vyskou steaku.. Chystam sa zdokonalit tento moj kucharsky skill a mam predtym respekt :D


Ak sous vide, tak podľa obrázku odhadujem takých 57°C a tak do 6 hodín.
12.01.2023 - 17:42:13
10
gronkjear napísal:
Vyzera dobre! Kolko si to robil? Resp. v porovnani s vyskou steaku.. Chystam sa zdokonalit tento moj kucharsky skill a mam predtym respekt :D

Ten prvy viac na panvici a asi 5min v rure na 170 ale to bola tensia cast. Dnes ta hrubsia cca 2 min z kazdej strany na panvici a potom 12 min v rure na 160.

juju_pepe sacharidov bolo vcera v praci cez limit tak dnes do musim kompenzovat trocha

fixska potom pozor na to vino, cervene a polosladke lubi priharat na dne 😉
12.01.2023 - 18:26:25
10
gronkjear napísal:
Vyzera dobre! Kolko si to robil? Resp. v porovnani s vyskou steaku.. Chystam sa zdokonalit tento moj kucharsky skill a mam predtym respekt :D

ak je vola sa zdkonalit, treba kupit teplomer. bez neho to je hadanie, ani cas ani hrubka ani stlacanie - to je vsetko orientacne. pri cene dobreho hovadzieho je to skoda kazit:)
12.01.2023 - 19:38:07
10

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up