Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -23% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
55,99 €
-23%
MOC 80,99 €
Výpredaj -33% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
53,99 €
-33%
MOC 89,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
tieto mam, zatial drzia
nologo.cc - ciste jednofarebne, xy farieb, vyska presne ako pises.
to letne brynje nosim aj v lete pod koselu a super
mne sa v tych teplotach zapacila kombinacia craft active intensity - je hustejsie tkane, alebo ako to povedat - nepusti tolko vzduchu na telo ako sietka. na to od isadore merino dres s dlhym rukavom (pripadne s kratkym + navleky) - ten je pleteny a velmi dobre vetra. na vrch podla potreby vestu - mam squadru - sice je dost nepriedusna a treba rozmyslat kedy ju obliect a kedy rozopnut, ale ma takmer plny chrbat bez sietky co je dobre v zjazdoch lebo neprefuka chrbat. ta nova ma uz tusim dokonca chrbat plny.
za zvazenie by mozno stala aj kombinacia - letna sietka od castelli na telo, letny dres s dlhym rukavom (alebo kratky+navleky) a na vrch investovat do vesty perfetto ros ale ako som pisat - s membranou v tych teplotach uz opatrne lebo moze prist k sklamaniu
V terajších teplotách (+/- 5 stupňov) skúšam toto - https://isadore.com/sk/signature-waist-warmer - pretože po páde a zlomenine stavca L2 som citlivý na krížovú oblasť. Zatiaľ 3 výjazdy a som spokojný. Predtým som skúšal ľadviňák s ovčieho rúna aj z merina, ale pod nimi som sa potil a následne chladili. Tento od Velitsovcov je priedušný, nepotím sa pod ním. Predpokladám, že s ním budem jazdiť aj na jar pri tých tvojích teplotách 15-20 pod dres + návleky.
Ďakujem za tip, asi to vyskúšam, základ je aby som sa pod tým nepotil.
"Dres Perfetto RoS 2 Wind vznikol ako odpoveď na požiadavku našich profesionálnych jazdcov: Chceme nosiť Gabbu stále, ale niekedy je v nej príliš teplo. Takže o niečo ľahšia a priedušnejšia Gabba sa stala Perfetto Light.
So štvrtou generáciou sme tiež zmenili názov z Perfetto Light na Perfetto RoS 2 Wind Jersey. A stal sa základom v našich jesenných a jarných šatníkoch, pretože je tak užitočný v mnohých situáciách ... a preto je veľmi ťažké ho definovať. V istom zmysle je to teplejšia vesta, pretože má rovnakú konštrukciu ako vesta Perfetto RoS 2, ale s krátkymi rukávmi. V inom zmysle je to menej teplá Gabba. V inom zmysle je to dres s prednou ochranou proti vetru."
https://www.castelli.sk/castelli-perfetto-ros-2-wind-jersey/