UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
tak upresnite trasu aj cas, mne je to vcelku jedno len nech je tam cim menej asfaltu
no, ja by som sa pridal tiez, aj ked som prave zistil, ze mam prasknute dve spice, kazdopadne do zajtra si zabezpecim nahradne koleso...
skuste dnes upresnit ten termin, kedze sa budem do PK presuvat z DS autom, tak nech si viem naplanovat veci...
ohladne zajtrajska:
o 14 : 00 z PK (mame taky check point na moste pri ZŠ Kupeckeho, su tam hasici, zberne suroviny a kasarne byvale) v pripade ze by niekto nevedel posielam moj tel cez SS...
trasa: po zelenej na Troch Jazdcov, Zochova Chata, Cerveny Kamen (krcma, pivo doplnenie vody), Sklena Huta po zelenej, po modrej na Skalku, obchadzka Taricovych skal okolo Panskeho domu cez zvernicu, po cervenej dalej na Cermak (pramen), pokracovanie na Pezinsku Babu... odtial dole po modrej spat do PK alebo cez Šenkarku do Limbachu a potom PK po ceste....
km rozpocet: 60 - 70 km cca
Cez polných poprosím sem hodzit nejaké fotky.
Qua jak tak kukám idem oslavuvat. Že 1111 príspevkov. Asi by som mal prestat tárať. hehe
skusam sem dat nejake foto
ostatne fotoz tu http://*****saweb.google.com/ivan.bukovc ... Pezincanmi
Nabuduce dufam zase nieco spolu dame!
som rad ze moj dopredu natrenovany kulturny program sa pacil.... najviac asi turbovi
salto mortale sa vo vyjazdoch len tak nevidi, co je tiez len jeden z dokazov toho, ze pezincania sa bavit vedia
dufam, ze to coskoro zopakujeme..
Buko - diki za fotečky...
Snáď v najbližších týždňoch dáme ešte niečo spoločné a prejdeme aj cez Skalnatú atď..
som isiel jak dement, cely cas som netusil, ze kde som, nemusel som sa starat o naviagaciu a smer a proste som si len tak slapal, takze maximalna spokojnost
doberanie nikdy nie je na skodu
Aby som sa vratil k teme - najvaac sa mi lubil ten finalny zjazdik z Troch jazdcov dolu k priehrade po cervenej. Ten vam ako domacim uprimne zavidim.
Do dokonalosti mu chyba snad iba nejako poriesit ten horny technicky usek s meter hlbokymi rigolami (trocha urezat kroviny co trcia do cesty nech sa da jazdit viac po kraji) a odstranit nejake vacsie ostre uvolnene kamene a haluzky - a je z toho je nadherny rychly single zjazdik az dolu do Pezinka takmer cely v takom valove ako bobova draha - mnam mnam!
Velmi pekné zjazdy sú z Pezinskej Baby alebo zopár cestičiek do Limbachu.
ale to je asi skor smola ako jazdecka chyba...
kazdopadne som bol rad, ze som si to uzil v tempe a nevysypal sa - aj ked par krat som od toho nemal daleko...
ale dobrych zjazdov bol viac, ale tento cloveku tak ostal v hlave - aj preto, ze bol posledny...
Velmi pekné zjazdy sú z Pezinskej Baby alebo zopár cestičiek do Limbachu.
mno diki vopred to by bolo skvele, ked budem mat cas mozes so mnou ratat. ale asi len cez vikendy lebo cez tyzden budujem kapitalizmus - nedela hned po omsi to je idealny cas ..
ale to je asi skor smola ako jazdecka chyba...
to sa stava. hlavne ze nemusel zasahovat Dr. Eben so skalpelom a jodovou tinkturou