V podstate v tej BB majú na vyskúšanie všetko čo potrebuješ. Treba vybehnúť a vyskúšat, predsa len nekupuješ vec za pár eur.
Bol som v BB a nemali tam vobec nic. Jedno Lko z 6000 di2. Predavac ako kazdy jeden pytal vysku a podla toho volil velkost. U neho M alebo S. Hovorim idem z fittingu kde sme skusali L aj M a lepsie bolo L. M ma velmi malu hlavu a teda aj stack, muselo by tam ist viac podloziek (M o 1cm nizsie, L o 4mm vyssie)
Aktualne mam nad ramom 35mm podloziek vratane head cupu. V lete mavam tak 25-30mm. Cize v L by stacilo menej podloziek.
Reach je dlhsi u oboch ako mam teraz. M dlhsie o 4mm, L dlhsie o 9mm. To viem ale poriesit kratsim predstavcom o 1cm. Aktualne mam 11cm. Ale top tube effective je dlhsi len o 5mm u Lka.
No ale namontoval mi pedale take tie obyc a ze si mam sadnut. Normalne obleceny na
bike ktory je nejak nastaveny. Btw v Lku je 12cm predstavec a 440mm riaditka. Sedlovka vytiahnuta neviem kolko. Akoze sadol som a bolo to divne ale tak sediet na mieste s nenastavenym bikom je viac menej nic nehovoriaci pocit. Takze stav je taky ze neviem. A nepomohla ani navsteva meridy.