skor naopak, je smutne, ze cast ludi si stale necha srat na hlavu a este to aj obhajuje
mimochodom, moji rodicia vedia aky mam plat a vobec to pred nimi netajim - ale ide o princip - je to udaj, ktoreho poskytnutie mali najskor odsuhlasit dotknute osoby - a nie ze nejaky diletant z vlady si zmysli ze to zverejni a hotovo
z toho nic nevypocitaju, kedze vyska bonusu je obmedzena na 21.80€, tj nic nad cca 1450€/mesacne by aj tak "neuvideli"
taktika je opäť jasná, ak chce mať dôchodca viac o 218 euro potrebuje mat 10 detí, teda nie dve bohaté ale čím viac chudobných - ideálne aj viac ako 10
Máte niekto prosím skúsenosť s tými telefónnymi číslami?
Prvé som zdvihla, myslela som, že volá rodič ohľadom uvoľnenia dieťaťa z ŠKD.
Pani v telefóne hovorila divne. Jazyk som akosi nevedela rozoznať. Nejaká hatlanina.
Keď som položila, všimla som si, že tam chýba vlastne šieste číslo po voľbe operátora.
Ani jedno z tých čísiel sa mi nedarí overiť na nete.
To je zasa nejaký nový druh podvodu?
Zákon o ochrane osobných údajov:
§ 6 - Osobné údaje možno spracúvať len zákonným spôsobom a tak, aby nedošlo k porušeniu základných práv dotknutej osoby.
Ak nejaký zákon určí, že sa nejaké údaje nejakým spôsobom majú spracovať a určitým spôsobom zverejniť, tak nedochádza k porušeniu zákona o ochrane osobných údajov.
To sa rano prebudis, povies AI, naplanuj mi turistiku. AI naplanuje cestu, ty nasadnes do Tesly, ktora stiahne trasu od AI a sama ta odvezie do Tatier, tam si nasadis tento "jumpsuit" a ten ta zas odnesie kde to AI naplanovala. Pocas turistiky ta bude obletovat krdel dronov, ktore budu robit live zaznam na tvoj Patreon kanal. Este by sa sice zisiel tool co ti bude utierat slinu z ust, ked ti nacisto atrofuje mozog. 🤤🦾
skor naopak, je smutne, ze cast ludi si stale necha srat na hlavu a este to aj obhajuje
mimochodom, moji rodicia vedia aky mam plat a vobec to pred nimi netajim - ale ide o princip - je to udaj, ktoreho poskytnutie mali najskor odsuhlasit dotknute osoby - a nie ze nejaky diletant z vlady si zmysli ze to zverejni a hotovo
Ja som ten posledny kto by obhajoval cokolvek, co henta banda robi a s odsuhlasenim suhlasim. Ale nemozem si pomoct, polovica dotknutych aj tak berie strasne tajne tabulkove platy
Aj my máme tabuľkové platy a sú dokonca zverejnené ... aj keď len interne. A aj majú tie tabuľky tak veľké rozpätie a aj sa prelínajú, že aj tak nikto netuší (nemal by) koľko zarába jeho kolega
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to u nas chodi...ach jaj
taktika je opäť jasná, ak chce mať dôchodca viac o 218 euro potrebuje mat 10 detí, teda nie dve bohaté ale čím viac chudobných - ideálne aj viac ako 10
Prvé som zdvihla, myslela som, že volá rodič ohľadom uvoľnenia dieťaťa z ŠKD.
Pani v telefóne hovorila divne. Jazyk som akosi nevedela rozoznať. Nejaká hatlanina.
Keď som položila, všimla som si, že tam chýba vlastne šieste číslo po voľbe operátora.
Ani jedno z tých čísiel sa mi nedarí overiť na nete.
To je zasa nejaký nový druh podvodu?
lepsie su sms za nedoplatok elektriny.
celu dobu jej zakri oci.
no mozes, ale musi s tym suhlasit aj ona
§ 6 - Osobné údaje možno spracúvať len zákonným spôsobom a tak, aby nedošlo k porušeniu základných práv dotknutej osoby.
Ak nejaký zákon určí, že sa nejaké údaje nejakým spôsobom majú spracovať a určitým spôsobom zverejniť, tak nedochádza k porušeniu zákona o ochrane osobných údajov.
https://www.kickstarter.com/projects/hypershell/one-horsepower-ai-exoskeleton-powers-your-everyday-adventure-0
To sa rano prebudis, povies AI, naplanuj mi turistiku. AI naplanuje cestu, ty nasadnes do Tesly, ktora stiahne trasu od AI a sama ta odvezie do Tatier, tam si nasadis tento "jumpsuit" a ten ta zas odnesie kde to AI naplanovala. Pocas turistiky ta bude obletovat krdel dronov, ktore budu robit live zaznam na tvoj Patreon kanal. Este by sa sice zisiel tool co ti bude utierat slinu z ust, ked ti nacisto atrofuje mozog. 🤤🦾
Ja som ten posledny kto by obhajoval cokolvek, co henta banda robi a s odsuhlasenim suhlasim. Ale nemozem si pomoct, polovica dotknutych aj tak berie strasne tajne tabulkove platy
Zamestnanci verejnej správy 2021 (Verejná správa spolu): 426 551
Zamestnanosť v 3. štvrťroku 2022: 2 milióny 604-tisíc pracujúcich
fakt polovica
Ked citam tento clanok, tak to co bude o par rokov si ani v najmensom nedokazem predstaviť. Alebo nechcem. Ti, co uz teraz nerozumeju informacnemu svetu budu absolutne manipulovateni a strateni. Dezolatstvu zdar a praci cest 😅 https://www.osel.cz/12789-dzin-utika-z-lahve-schopnou-inteligenci-alpaca-lze-vycvicit-za-600-dolaru.html