....planoval som , dnes som prave nato klikal a neni som jediny kto je prekvapeny ,ze je to vypredane...
Maraton je vypredany od marca !!! Uprednostnili maratoncov voci polmaratoncom. Po ine roky behalo maraton nieco viac ako 1500 ludi toho roku vraj cez 5000. Vsetkych startujucich vcetne firemnych behov a deti (bezia v sobotu) bude cca 17 000.
cisty neviem ci dobre rozmyslas, lebo tempo 5:40 v prvej polovici ti uz nedava velku rezervu na spomalenie v druhej polovici. A ver mi, ze v druhom kolecku s velkou pravdepodobnostou spomalis. Ak chces dobehnut do ciela za 4 hod, druhu polovicu budes musiet zabehnut max tempom 5:46. Ak si schopny polmaraton odbehnut tempom 5:00 a mas nabehane take objemy (200km/mesiac), tak podla mna maraton mozes zacat bezat kludne na 5:15-5:20 so spomalenim v druhej polovici na 5:30-5:40 a dostanes sa s prehladom pod 4 hodiny. Moj prvy maraton v 2019 som bezal do 31 km tempom 5:04, prva polka za cca 1:47 hod a potom som uz pozvolna spomaloval na vysledne cielove tempo 5:12. Zabehol som cas 3:39:56, cize druhu polku za 1:52 hod. Tak drzim palce a po maratone napis aku si zvolit taktiku a ci ti vysla.