Kellys Greenbike Tour 2011

20.08.2011
4. kolo - Na bicykli deťom
MTB maratón
Bratislava - Partizánska lúka (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (40)
ander13bikerka40BonitobukoDANOzPKdocentik19DusoMjamminjana1janci30janoheftyjanovargaJezusJojojurajko1975JuroDkepoktmpatrikmaja148Mamutkomatts41mawosMikeeobororvaqpatoooPeto02petrikproximityR-u-d-eRaverromanxstawovankesWladixxemanpetyojoyurayzuzu3011
Kedy asi budú zverejnené výsledky :?:
23.08.2008 - 18:28:21
00
Dnes bolo fajn. Jazda bola super. Škoda, že mi pri šliapaní došlo zle z ionťáku(ten môj ionťák bol zle zriedený a potom kto ma videl na Bielom kríži sa predkláňať tak to bolo asi z kŕčov čo minerálka z časti vyriešila :) ) aj keď od rána ma trošku žalúdok neposlúchal. Tiež prehadzovačka sa pokašľala(nešlo prehadzovať a potom si sama prehodila kedy chcela, čo bolo veľmi nepríjemné) ale nechcem sa na nič vyhovárať a dúfam, že to tak nevyzerá :oops: Podstatné je, že som došla do cieľa za podľa mňa výborný čas na to, že tak málo bajkujem pričom to bol môj top time na tejto trati, ale dalo sa to dať aj rýchlejšie...Ale teším sa. Po závode som asi hodinu a pol čakala na jedlo a pol hodinu som stála na mieste(ale to bolo tým, že my vzadu sme sa nehýbali ale ako bola rada zatočená, tak ten oblúčik sa zmenšoval)... Toto by sa malo určite vyriešiť tým, že by sa tam postavili 2-3 ľudia čo by obsluhovali... Tombola sa mi nezdala ako nejak moc fair play, lebo to bolo všetko čísla z dlhej(česť dvom či trom)... Ten čo komentoval mal celkom nevhodné poznámky, ktoré sa v tej chvíli nehodili... Hudba...bolo fajn, že bola živá ale ten štýl mi zrovna nie je po chuti(neviem ako ostatným a neviem aká hudba sa hráva na akciách- u nás je nejaký "koncert" a až do mojej izby počujem grcanie do mikrofónu)... Ešte jedna vec, čo mne trošku prekážala... Bolo veľa ľudí čo štartovalo na krátku a v prvom výšlape dosť zbrzdili...Napríklad keď zosadli lebo nevládali alebo si nevypočítali sily... Keby sa dal dať štart trošku skôr aby sa to roztiahlo, lebo potom tam bol nátresk(a ja blbá som si povedala, že však pustím ich pred seba aby som nebrzdila a nakoniec to bolo naopak) a dosť som tam stratila tempo. Chcem sa inak poďakovať ľudom, ktorý hovorili, že ktorou stranou obiehajú(aj keď sa mi podarilo vždy najprv do tej strany myknúť ale potom som si uvedomila, že ja mám ísť na druhú stranu- žena...). Mám ešte jednu pripomienku k tým pokutám. Frajerovi už išli dať pokutu ale poslal ich niekam aj s tým, že oni sú mestský a aj s tým, že tú značku nie je vidieť(pôvodne si ju nevšimol). A navyše... keď to bola takáto akcia, mali počkať kým prídu všetci do cieľa a nie hneď rozdávať pokuty a vyhrážať sa odťahovkou...
Inak ďakujeme Lacovi, za perfektnú organizáciu. Musela to byť riadna fuška. A to štartovné bolo IMHO super nízke(pri tom čo v tom všetko bolo zahrnuté).
Peace

PS: kto si to želal moje "tetovanie"? :lol: (som si zabudla vysušiť reťaz od oleja)
img382.imageshack.us

PS2: Neviete čo sa po akcii stalo? Lebo hore išlo auto dopravné nehody a potom sanitka. Nejaký chlapík tvrdil, že autobus zrazil cyklistu
:?

PS3: Ten čo sa vydruzgal, čo ho sanitka odvážala. Bol to niekto z fóra? Dúfam, že bol potom ok... Lebo ja som pády každého moc prežívala. Keď tam niekto hodil papuláka do potoka, až ma rozbolel xicht... :oops:
23.08.2008 - 19:04:41
00
Aj ja sa pripájam zo svojimi postrehmi. Nebudem komentovať to, čo bolo na dobrej úrovni, v prípade značenia na vynikajúcej, ale nemôžem nespomenúť jedlo.Dúfam, že o rok sa organizátori poučia ohľadom nakŕmenia hladných žalúdkov bajkerov. Kľudne zaplatím viac na štartovnom, uvarte cestoviny napr. ako na stupavskom, tam nečakal nikto. Tu som sa dočkal po viac ako hodine klobásy a dvoch chlebíkov. Ďakujem pekne. Už ani tá cigánska nebola.
Verím že o rok to bude lepšie. Sklamanie z umiestnenia z dôvodu defektového dňa. Asi sa nedalo dnes nevšimnúť "mňa" ako v kuse pobehujem s dušou v ruke :-). Chcem sa poďakovať bajkerovi, ktorý mi poskytol druhú náhradnú dušu, len škoda že ventil bol hrubý na môj ráfik. Tak sa lepilo. Ak by náhodou čital tieto riadky, nech pošle súkr. správu. Dohodli by sme sa na vrátení :-)
Inak trať nádherná, počasie OK, výšľapy jedna báseň.
Výsledky: http://www.vos-tpk.sk/2008/greenbike.txt
23.08.2008 - 19:19:59
00
super akcia až na pár maličkostí, hlavne sa malo štartovať po skupinkách, ale to by dosť dlho trvalo


toho chlapíka čo si rozbil hlavu mi bolo dosť lúto, keď som ho videl ležať na zemi, ale aspoň že sa zastavilo a bola mu privolaná pomoc...

neskončil som až tak zle takže mi vyšla aj cigánska, čakal som tiež v rade ale ne zas tak dlho.... krátka trať bola parádna, čas som mal 1:52...
23.08.2008 - 19:32:03
00
tadeas je na 68 mieste 1:47:53, ako vraví na to čo najazdil za posledný mesiac, supééer :P
23.08.2008 - 19:39:23
00
Ahojte,
dnes to bol perfektny maraton aj pre makacov aj pre nas rekreacnych, dakujem organizatorom, predovsetkym Lacovi Findlovi, odviedol mega kus roboty a som rad ze vznikly dalsie oficialne cyklotrasy, nikdy ich nie je dost...Takze sa uvidime urcite aj buduci rok...a chcem podakovat svojej sparing partnerke S., dnes si makla perfektne, nato ze moc toho nebikovala a este k tomu na crosse bez odpruzenia, super vykon - a heslo: cica ides a pridaj:o) - funguje to:o)
Ten catering ako to zvyraznoval komentator Beno moc nezvladly, ale to bolo druhorade, neprisli sme sa najest ale riadne si zabajkovat :o)...do buducnosti, by sa hodil skor gulas alebo kapustnica pripadne dake spageti a bolo by to rychlejsie a jednoduchsie.
23.08.2008 - 20:17:14
00
Bol to super maratón. Trať som síce už poznal, ale značenie bolo perfektné. Laco klobúk dole, vynikajúca robota. Teším sa na ďalší ročník. Verím, že nabudúce to s jedlom vyriešia lepšie aj keď ja som to moc neriešil, prišiel som si zabikovať a nie sa najesť. :)

PS: tadeas gratulujem k výsledku.

PS2: Bubu37 nádherné tetovanie :D .
23.08.2008 - 20:58:31
00
[quote=""]Bol to super maratón. Trať som síce už poznal, ale značenie bolo perfektné. Laco klobúk dole, vynikajúca robota. Teším sa na ďalší ročník. Verím, že nabudúce to s jedlom vyriešia lepšie aj keď ja som to moc neriešil, prišiel som si zabikovať a nie sa najesť. :)

PS: tadeas gratulujem k výsledku.

Ďakujem,som rád,že som Ťa spoznal...ako si skončil Ty :?:
23.08.2008 - 21:02:26
00
Trošku horšie :) , ale s dobrým pocitom :144-tý, čas 02:05:51
23.08.2008 - 21:15:30
00
No takze nase prve preteky s kolegom (to bol ten co mal 24kg bike z Tesca) dopadli celkom dobre. Presli sme kratku trat v pohode, do ciela sme dorazili zivi a zdravi, aj ked suverejne posledni s odstupom 2 hodiny na prveho. Ale kolega bojoval jak drak.

Na starte sme sa dali uplne na koniec, reku nech nezavadzame ostatnym.
Na Bielom krizi sme si dali polhodinovu pauzu, pocas ktorej bolo dobre obcerstvenie, pofotili sme sa, pomohli opravit prehadzovacku jednej bikerke, povypravali sa s divakmi a pozreli si prichod na obcerstvenie prvych 10 bikerov z dlhej trati. Ten prvy ani nezastavil, len za jazdy schmatol flasku zo stola a uz ho nebolo.

Z bieleho kriza to bola uz pohodicka, jazda cez potoky a popod stromy pripominala enduro, ktore dodalo trati smrnc. Pri poslednom cloveku co ukazoval na razcesti jazcom kade maju ist, sme spoznali ze to je nas student zo skoly, tak sme s nim dali rec, taku 12 minutovu. Stupak na Kamzik to bol dost narocny, ale ten posledny zjazd do ciela som si uzil.

Resume: Takze ak pojdu rodinky s bikom na vylet, tak to v pohode zvladnu za 2 hodiny 30 minut jazdneho casu. Tento rok sme si spravili fantasticky vylet, o rok pridem pretekat. :P
23.08.2008 - 21:45:53
00
Bol to pekny pretek, skoda toho obcerstvenia v cieli.

S casom som spokojny - 4:46, cisty cas dokonca len 4:30. Kym v Stupave mi isli stupania a opatrny som bol v zjazdoch (slubil som ze potrenujem), teraz to bolo naopak. V zjazdoch sa mi darilo dobiehat inych, ale v stupaniach som s trapil. Opat sa mi podarilo odstartovat zozadu. To znamenalo vela predbiehania. Spociatku to slo, ale potom som zacal citit nohy (citil som ich uz rano cestou z domu). Na oddych nestacilo ani ked som sa dlhsie za niekym viezol.
Od Medvedieho udolia som sa hore kopcom vyslovene trapil, v stupaniach ma postupne predbehlo zo 30 borcov a kociek (vychadza to, ze som stratil asi 15 min).

Potom v cieli som chvilu cakal v rade, ale nevladal som stat tak som si siel zjest rozok co mi ostal. Tym pozdravujem slecnu Michaelu, ktora mi pocas mimoriadne obcerstvovacej zastavky popriala dobru chut, a tiez lebo sa nechala aj s celym timom dobehnut na asfaltke. :)

Stretol som aj par znamych, tu z fora Bubu37 (gratujulem k vysledku) s jej milym a tiez dalsiu znamu s manzelom a dietatom.

Laca som videl akurat ked dosiel z kontroly kratkej trate, potom uz nie.
23.08.2008 - 22:50:11
00
a este jedna vec, vsetko sa zaobislo bez padu, zranenia, ci materialnych skor. Najprv som myslel ze to neprezil fotak, ale v cieli sa nechal presvedcit. :)

Poprri trati stalo dost odstavenych bikov hore kolesami, videl som aj jeden pad do krikov priamo predomnou. Hadam sa mu nic nestalo.
23.08.2008 - 22:53:33
00
Pekna robota odvedena Lacom a chalanmi z Greenbiku, myslienka vzdat sa skoro celeho zisku z akcie a odviest ju na uslachtile ucely - SUPER :wink:

ak som zaplatil 300, z toho 100 slo na dobrocinnost, za dalsich 200 som dostal sadu klucov, gel, tycinku a mineralku, klobasu, pivo, banany a iontaky... kokso nejako mi to nevychadza :shock:

nedostatok sprch a umyvania je dany oblastou, v ktorej je start situovany (postavit novy hotel o 500m vyssie je ok, umyt stovku bajkerov by znamenalo vyhynutie vsetkej fauny a flory v oblasti... :cry: )

problem s vydajom jedla vyplyval hlavne s neocakavane vyssou ucastou, nabuduce odporucam plechovkove pivo a bagetu, pojde to sup sup...

a dementni mestski policajti fakt nemaju nic spolocne s pretekom, pokuty sa tam vyberaju kazdu sobotu a vybavit uzavrete parkovisko je nemozne v tejto oblasti... :roll:

...a zase dalsia kopa novych a prijemnych ludi... :wink:

PS
neodpustim si odkaz pre Duracera & Co.... ano spominali sme ta viaceri, ked sme davali prvu pomoc bajkerovi s otrasom mozgu a zlomenou rukou... prilba mu zachranila zivot!
23.08.2008 - 22:53:44
00
Tento maraton bol pre mna prijemnym pohodovym zazitkom po takych masakroch ako Cyklomaratonik vo Zvolene ci Horal ;)
Velmi sa mi pacilo ze v kopcoch ktore bezne jazdim vdaka tomuto maratonu vznikla dalsia pekna znacena cyklotrasa.
Male Karpaty mozno nie su tak plne prirodnych kras ako Slovensky Raj, divej prirody ako Vihorlat ani takych vyhladov ci narocneho terenu ako Velka Fatra ci Nizke Tatry, ale jedno treba uznat - su to kopce k jazdeniu MTB aj organizovaniu maratonov velmi privetive.. ;)
Organizacia na jednotku - este aj pocasie vyslo uplne idealne (ani hic, ani dazd, miestami prijemny vetrik).

vyhrady - ako uz ostatni spominali - nabuduce kludne stanok s ciganskou moze byt, ale na rychly vydaj a nasytenie velkeho mnozstva hladnych ludi pouzit osvedcene jedla typu gulas, cestoviny, salat. 50 minut cakat na cigansku a nakoniec dostat zuholnatenu klobasu - tak to je trocha moc.
"Zatah mestskej policie" - ja som sice dosiel tych par km na start na biku, ale co som pocul tak toto je maximalna zhovadilost vyberat od ludi pokuty za to ze s rodinami prisli na sportove podujatie autom a dovolili si nespravne zaparkovat. Ved to bol vjazd do lesoparku, konala sa tam masovejsia sportova akcia tak bolo jasne ze aut tam pride n-nasobne viac ako v bezny den, navyse komu vlastne zavadzali?! Asi iba panom v modrom ktori si z toho zase raz spravili dojnu kravu.
Pan primator Durkovsky, ked uz sa tvarite ze chcete aby bratislavcania sportovali a robite zastitu takejto akcii postarajte sa aspon o to, aby mestski policajti tam riadili premavku a organizovali parkovanie a celkovo sa starali o poriadok a bezpecnost obcanov a nie inkasovali vypalne a otravovali zivot tym, ktori si tam prisli zasportovat.

JacquesF1:
ale je ten internet maly - pozdravujem spolubojovnika z fronty na cigansku ;) dobry cas ste aj s Tomasom zajazdili, a o rok uz to moze byt myslim len lepsie! ;) myslim ze kazdy co dnes bol a dosiel zivy zdravy do ciela isto nelutuje (a bikerovi ktoreho musela odnasat sanitka prajem skore uzdravenie).
23.08.2008 - 23:07:42
00
Kedy asi budú zverejnené výsledky :?:

Vysledku su uz na stranke http://www.kellysgreenbiketour.sk/vysledky.php
23.08.2008 - 23:15:20
00
keyboard_arrow_up