Som veľmi šťastný, ako Rasťo cez jeho objektív zachytil náš zjazd v tomto krátkom filme o tom, čo je vertride a čo všetko je s ním spojené.
Aby mohla byť na kameru zachytená podstata vertride-u a film mohol byť prezentovaný bez strachu, že nám na dvere zaklope environmentálna polícia, nakrúcali sme ho v Talianskych Dolomitoch, kde bicykel a ľudia ako ja nejakým zázrakom prírodu neničia a čo je najúžasnejšie tak turisti, ktorí vás stretnú vám s obdivom fandia a prajú šťastnú cestu, čo ja ako jazdec s potešením, ale aj s veľkou pokorou prijímam.
Našťastie aj doma občas stretávam takých ľudí, ale.....
zbytočne sa nezamýšľajme nad tým, prečo to tak celé nemôže byť aj na Slovensku a poďte sa spolu s nami pozrieť na vrchol Piz Boè. Výzvy ktoré sme museli zvládnuť, úchvatné výhľady Talianskych Dolomitov a našu jazdu do sedla Passo Pordoi na strmých chodníkoch plných voľných skál, sute a nástrah v podobe snehu, ktorý počas nočnej búrky pokryl vrchol.
Ahoj vsichni, pokud mate zajem mrknete na moje video z Rychlebskych stezek. Z CR bude jeste par dalsich videi! Muzete me sledovat i na instagramu. kde uvidíte vice https://www.instagram.com/lukasontheedge/ Moje jezdeni je da se ric jen o fotkach. Na youtube se dostane jen minimum z me tvorby. Diky a mejte se fajnove L.
Lokalitu Lago di Garda poznám z videí už dlho a vedel som, že je plná technicky náročných chodníkov. Úsek, ktorý som videl, ako prešiel Stefan Eberharter vo svojom videu bol jedným z dôvodov, prečo som tam chcel ísť aj ja. Ale pozerať video na obrazovke, ktoré skresľuje a vidieť konkrétny úsek v realite sú dve rozličné veci. To však každý, kto jazdí dobre vie. Byť tam úplne sám a odhodlávať sa, či to tam pustím, preverilo moje schopnosti a myseľ.
Vychutnaj si nádherné výhľady na Gardské jazero a prejdi sa cez oko mojej kamery jedným z najnáročnejších trailov, aké na Lago di Garda môžeš nájsť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aby mohla byť na kameru zachytená podstata vertride-u a film mohol byť prezentovaný bez strachu, že nám na dvere zaklope environmentálna polícia, nakrúcali sme ho v Talianskych Dolomitoch, kde bicykel a ľudia ako ja nejakým zázrakom prírodu neničia a čo je najúžasnejšie tak turisti, ktorí vás stretnú vám s obdivom fandia a prajú šťastnú cestu, čo ja ako jazdec s potešením, ale aj s veľkou pokorou prijímam.
Našťastie aj doma občas stretávam takých ľudí, ale.....
zbytočne sa nezamýšľajme nad tým, prečo to tak celé nemôže byť aj na Slovensku a poďte sa spolu s nami pozrieť na vrchol Piz Boè. Výzvy ktoré sme museli zvládnuť, úchvatné výhľady Talianskych Dolomitov a našu jazdu do sedla Passo Pordoi na strmých chodníkoch plných voľných skál, sute a nástrah v podobe snehu, ktorý počas nočnej búrky pokryl vrchol.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
premna je brage neskutocna motivacia, ako sa da jazdit aj s vyse 100 kg bomby
https://youtube.com/shorts/eMDKpQ2GbDM?si=qCtS3pv8nrfai6Eb
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=HVc4gAMrs6o&t=22s
Vychutnaj si nádherné výhľady na Gardské jazero a prejdi sa cez oko mojej kamery jedným z najnáročnejších trailov, aké na Lago di Garda môžeš nájsť.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
https://www.csfd.cz/film/1500733-ten-co-slavi-kazdy-den/prehled/
Moc sa teším až ten film uvidím, ale tak skoro to nebude