Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Akcia -21% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 459 €
-21%
MOC 1 849 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
(doplaseny nie zo sprav ale z tych stop co som zacal pomerne casto vidat a z minulorocnej prihody ked mi jeden chlpac skocil do cesty za bieleho dna)
Presne... Vlani som prevažne len Cigeľ a Lehotu jazdil a ani stopa (Križkovce, Grič, Uhliská, Biela skala, Jančekova skala)
ako ono to uteka to je jasne. lovit ma urcite nebude. len nikdy nevies v akej situacii ho stretnes. mozes ich strenut 100 a nic sa nestane. ale mozes jedneho a dodriape ta. tak sa snazim stretom vyhnut. viem kde boli lokality kde bolo lepsie neist alebo byt hlucny. no teraz sa mi akosi prudko zmensuje teritorium kam mozem v pohode ist a vychutnat si les, ticho a zvieratka.
.. to si si fakt mohol nehat pre seba
Úplne súhlasím
Takto nejak si to predstavujes?
https://www.aktuality.sk/clanok/Sln2Qkf/medved-nahanal-cyklistu-spadol-z-bicykla-zraneneho-previezli-do-nemocnice-v-bojniciach/
Tiez som cumel.Ale display zhasnuty. Tak co s tym? Keby aspon sprcgumky vydaval
V Strave som si všimol túto cestu z VČ smerom hore na cestu čo vedie do Hrádku. Poznáte to niekto? Jazdíte tade? Bola by to fajn obchádzka Banskej….