Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Akcia -17% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 539 €
-17%
MOC 1 849 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Dik za každé informácie.
Ahoj, cez víkend som tade išiel. Na žiletku to určite není...
Samozrejme ospravedlňujem sa ze preklep myslel som samozrejme Čavoj. S Chvojnicou som sa nepomýlil, dobre som napísal. Lebo aj cez Chvojnicu s využitím tej trasy o ktorej som písal sa defakto dá dostať na tie "strany". A pre mňa je to teda taká príjemnejšia trasa ako na Gápel cez Tužinu. Pokiaľ sa niekto vyslovene nebojí medveďov. Zjazd z Obšiara dolu do Čavoja mám tiež veľmi rád. Uviedol som to len ako alternatívu. Ak som niekoho zmiatol alebo pomýlil ešte raz sa ospravedlňujem.
Utorok - stav na ceste zo Sekanin nad Kamencom do Lubianky za tabulkou oznacujucou CHKO Ponitrie...
Na ochrane CHKO Ponitrie v ne-dalekej Nitre pracuje 18 pracovnikov, pardon toto nemam overene, takze este raz - je platenych 18 zamestnacov
Naco poriadok? Ved su tam nonstop tabule, ze sa tam tazi a nikto nepovolany tam nema vstupovat
Ale ja som to s tou skolou myslel vazne
Ak vyrubat, tak par politikov, lesnikov a k tomu par bitkarov a pytliaka., nech sme chraneni pred blbostou. Lebo ti to tu riadia tak aby to co najrychlejsie doriadili
Ako to riadia v lesoch odbornici? citujem z reporterov RTVS :
ŽRÚTI Z HOREHRONIA: Pýcha Slovenska. Aj takto mnohí nazývali lesy na Horehroní. Majestátne smreky napadol lykožrút. Zničených je milión kubíkov stromov. Katastrofa nabrala enormné rozmery a mimoriadna situácia je okrem okresu Brezno vyhlásená už aj v okresoch Revúca a Detva. Na pozadí prírodnej pohromy sa však vynárajú podivné praktiky bývalých zodpovedných, ktorí od nešťastia dávajú ruky preč. Pátrali sme po tom, čo kalamitu spôsobilo a prečo ju neodstraňovali tak rýchlo, ako mohli.