SVOJU VYNALOŽENÚ ENERGIU MÔŽEŠ VENOVAŤ TÝM, KTORÍ TO POTREBUJÚ.
Veľmi pekná aktivita, kedy možeš svoje spálené kalórie darovať a pomôcť tak tým, ktorí to potrebujú.
Stači jednoduchá inštalácia, registrácia, prepojenie s app od garmin, suunto, strava, apple health a.i. a už si len vyberieš, komu daruješ svoje kalórie.
https://appka.app/
android: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.appka.ionapp&pli=1
apple : https://apps.apple.com/sk/app/appka/id6444360898?l=sk
appka.app
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
Ako s Apkou prepojiť Stravu na android zariadení?
https://www.youtube.com/watch?v=3RummqSjXwM
asi nerozumiem, prečo tie útoky. daruješ kalórie, ktoré sa "premenia" na peniaze tretej osoby a podporíš toho konkrétneho žiadateľa a teba to nestojí aj tak nič, max pár klikov v aplikácii a trocha pohybu. nikde nie je napísané, že ak chceš, môžeš osloviť konkrétneho človeka aj mimo aplikáciu a darovať priamo.
či ti vadí, že ide o Sorošove peniaze?
2. Pomôcť môžete i darovaním ľubovoľnej finančnej hotovosti na číslo účtu
Názov účtu: Bazalka
IBAN: SK63 0900 0000 0052 1151 2340
Dobrý nápad
Tie peniaze nie su vymyslene. Su to realne peniaze, ziaden bitcoin. Velke firmy ako elektrarne ci tipsport len tak peniaze nerozdavaju, bez ohladu na to, aky silny pribeh im predlozis. Chcu za to aspon PR, pozitivne zviditelnenie. Tato aplikacia im to ponuka a preto su ochotni prispiet. Co sa tyka ludi, aj ked chcu pomoct priamo, ako napr. ty, vacsina z nich asi nesedi doma a negoogli, kde by mohli pomoct. A ked uz nieco najdu, zaroven s tym pribehom oslovia desattisice znamych aj neznamych ludi aj firiem, aby prispeli. Ak to robis ty, klobuk dole. Tato APPka pomaha dostat tie pribehy do zorneho pola sirokej verejnosti jednoduchym a zrozumitelnym sposobom.
(nehejtujem, rad ludí podporím – len som zvedavý a trochu neistý ohladom toho systému)
Ešte technická otázka, plánuje sa integrácia s Health Connect, vzhľadom k tomu, že Google Fit končí na konci roku 2024?
Tu by som poopravil, že prepojenie ponúka iba s Garmin Connect a Google Fit, žiadna Strava ani nič iné, čo je dosť škoda. Ak bude možnosť prepojiť sa napríklad so Stravou, rád prispejem mojimi skromnými kalóriami.
Za dalsie Google fit bude koncom roka koncit a nahradi ho aplikacia Health Connect od Googlu, ktora uz je vnutorna sucastou novych androidov.
Ohladom Appky, vypada to hrozne nedorobene. Dlho to startuje s nezmyselnym videom na zaciatku. Nema to tmavu temu a tie kalorie to prepocitava ako sa mu zachce. Odovovodnuju to tym, ze ostatne apps z ktorych Appka cerpa, kalorie rataju aj vratane bazalneho metabolizmu, co je dost mimo. Pripada mi to, akoby tu app urobili a srali na nu, resp na nejake podstatne zmeny k lepsiemu. Hovori sa tomu abadonware.
Dalsia sranda su tam sutaze. Aby si sa napriklad zapojil do sutaze o Garmin hodinky, musis darovat za mesiac 20000 kalorii (60000) To je pri mojom vykone tak 2000-3000km.
Cize aby som v tej app daroval povedzme 2€, musim tam cely rok saskoval, pozerat vyskakovacie reklamy a nechat sa nou otravovat, aby mi nahodou neprepadli kalorie.
Dakujem pekne. Ide do do het
Štve ma keď darujem tak mi tam vyskočí hláška aby som to zdielal. Tej sa nemôžem zbaviť aj vypnutie app je problém. Na tom by mali popracovať.
PINY a keď sa zvýši počet účastníkov, tak na 2000€ nebude treba 40M kcal ale napr. aj 80M kcal, píšu tam, že čím viac ľudí, tým budú podmienky vyššie.
VTV súhlasím, je to dosť vizuálne otravná apka.
PS: aby som nebol za hňupa, ja tím ľuďom doprajem, poteším sa keď niekto s DMO alebo sy Down dostane príspevok na šport, reprezentáciu, či liečbu. Ale toto mi príde tiež ako plastové štuple, ktoré nenávidím. Aj tam sa na ”dobročinnosti” cez medzičkánky niečo “preperie” (nie v nelegálnom zmysle, preto všade úvodzovky) a pritom pre centíky (hoc celkovo sa možno naškriabe nejaká stovečka ktorá isto nejakú rodinu poteší). Preto mám radšej priamejšiu podporu.
V tejto apke za mesiac “podporím” (nie sú to moje peniaze, môj príspevok je akceptácia reklamy) v celkovej sume asi 1€, tá suma ma tak trochu uráža, aj keď to nie sú moje peniaze. A tá suma sa bude pravdepodobne znižovať, ako pribudnú ľudia do apky lebo budžet ostane rovnaký, len sa naň bude “skladať” viac ľudí. Ale dám tomu aspoň mesiac šancu a uvidím…