Zakial su na B-D 4p SLX za 140, tak asi nema zmysel skusat.
Ja som ich kupil pred rokom za necelych 80, na jar som ich dal namiesto starych SLX na "gravel" (HTcko s cestnymi gumami) a som celkom spokojny,
brzdi to kus silnejsie ako SLX. Teda na zadnej mi zacalo po par dnoch tiect (pomaly, este som pojazdil) pripojenie hadice do prasata. Tak som vymeni za zaloznu Formulu Cura4, mam to tak doteraz a nevidim medzi tymi brzdami zasadny rozdiel. A dostavaju zabrat, mam 105kg a na tom
biku cca 100vkm rocne. Hadicu som nanovo pripojil so Shimano olivou, odvzdusnenie v pohode (akurat treba srobovaci adapter, nestaci hola hadicka ako na Shimane), bohuzial som doteraz nevyskusal, lebo sa mi nechcelo vymienat tu Formulu.
Ak budu znova v akcii, kupim dalsiu sadu na nahradne diely, packa sa da pouzit aj na Shimano brzdy.
Este sranda s platnami. Naslepo som kupil nejake Hope, ale nesadli tam, po zbruseni 0.5mm pasuju do 4p Shimano, tak dobre. Teraz som zase kupil z Alzy po 60c 10ks nejakych platní, čo sa okometricky podobali na 4p Shimano, no boli mensie. Ale zase pasuju do tychto cinskych, len su trosku nizsie, to nevadi, tak zase spokojnost