Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 6. 2007 o 9:53
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
PS: všetkým bikerkám a bikerom prajem v novom roku všetko čo si prajú ale hlavne zdravie
A MTBiker-u veľa zadaru 😉 ste super
Je to samozrejme ine ked manzelka/partnerka zdiela rovnake hobby.
MTB: 2437km, 148hod, 46434m stúpania
Road: 3480km, 130hod, 34748m stúpania
Netuším ako dáte za rok 10000km, keď mám pocit že na biku som bol stále aj za nie ideálneho počasia
Minulý rok nikde ďaleko. Ale zas som pojazdil po Liptove a pospájal štvorce. Tento rok by som chcel viac pobikovať po v oblasti Žiliny a Turca a v lete možno konečne Krakov, Osvienčim a Žyviecke jazero s prečerpavajúcou VE. No uvidíme...
Jej minuloročný rekordný výkon predstavuje v priemere 6 hodín a 39 minút v sedle bicykla a viac ako 150 kilometrov najazdených každý deň – to všetko popri zamestnaní na plný úväzok. Katarína navyše na bicykli jazdí každý deň bez prerušenia od 19.3. 2016 (k dnešku 3.241 dní).
https://www.damynakole.cz/2025/01/rekordni-katerina-rusa-na-kole-ujela-za-rok-55-555-kilometru/
https://www.strava.com/athletes/3922065
Za mňa neuveriteľný výkon. Aj keď ja osobne nie som takto nastavená a ani by som nechcela. Rada si aj zabehám, plus nejaká turistika a v zime lyže. Keď si však odmyslím tie kilometre, tak že každý deň (bez ohľadu na počasie) jazdí v kuse každý deň už 3.241 dní. T,j, takmer 9 rokov bez "day off".
Páčia sa mi na jej Strave pridané vysvetlivky skratiek, ktoré používa pri popise svojich jázd
"Když se pořád ptáte... ?
ZG = zimní gumy, PJK = provoz jako kráva, TJVP = tma jak v pr*eli, PNR/PNK = pořádně naducaný raneček/kapsy, CŘTK = co řidič, to ko*ot, MBS = mokrý bílý svinstvo, FJP = fouká jako prase, FTJH = fuj, to je hnusně"
aj tu mame taku podobnu, dlhy vrkoc a 100km denne potrebuje odtocit po BA.
keby robila 8-17 tak taketo starosti nema
btw v tom clanku som na konci nasiel ze je redaktorka online magazinu. tak si to kazdy preberie aky je to ten plny uvazok