pekny den sa praje . Nechcel som tu rozpútať vášne . Ak niekto komentuje názov a je vlastníkom bajku z názvom Romet Huragan H1 tak neviem o čotu ide ... Dnes sa da kúpiť všetko a je na každom z nás v ramci finančných možností čo si zadováži . Ja som úplne že hobby cyklista a tento
bajk je až nad moje potreby . Ak by som chcel inú značku tak si ju zadovážim ale tento bajk ma nadchol neberte to ako propagovanie nejakej značky ale je to téma galéria naších cesťákov .....
Tie vasne, myslim, ze nie su namierene voci tebe, ze si si taky bajk kupil, ak sa ti paci, tak v poriadku, ja a asi aj ini sme ich mierili voci samotnemu sposobu podnikania firmy, ktora sa prezentuje ako maly, rodinny, slovensky vyrobca, zatial co to stavia na open mold ramoch -to uz je v podstate jedno odkial.
LMS Sumu 5999 som nasiel na ich
facebooku, kedze samotny
bike sa predava nejako "pokutne", na bigbike v ponuke nie je.
Matkough Ani ja nemam problem, ak niekto sklada na open mold ramoch z Ciny, pokial to tak cestne prezentuje. Aby ma niekto nepochopil zle, voci open mold cine nemam vobec nic, sam som si na takom rame poskladal vlastny bike obdobnej kvality a vybavy (akurat nie Ultegra Di2, ale Force AXS) za polovicnu cenu, kedze tu druhu polovicu som vobec necitil potrebu dat nejakemu podnikavcovi (ktory kvitujem, ma aspon vlastnu firmu a snad teda aj plati dane, narozdiel od vselijakych smelinarov na bazaroch), ktory mi ho ako pridanu hodnotu posklada za mna a da mi zaruku, ktoru ale mimochodom tak jemu aj mne poskytuje samotny predajca ramu a samozrejme aj komponentov.