UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
ved v poho, nejaka partia sa urcite posklada...
P.S. A ani si nechcem predstaviť ako by sa moja "vedúca" /rozumej frajerka/ tvárila že dlabem na všetko a idem s inými kamośmi na bike.
P.S.2 V sobotu poobede musím ešte rýchlo upécť nejaké kačky aby sme s návštevami mali čo žrať. hehe
Aj keď samozrejme moji drahí, rád by som trošku potočil kolečkami. hehe
Heňo qua čo kečáš? hehe
dat prednost bajku pred kacicou, loksami a burcakom... kam tento svet speje...
Mačka Ty sa určite ozvi ked budeš u nás v Pezinoku, pozvem ca do víchy a potom Ťa nechám na kruhovom objazde napospas osudu a okoloidúcim. Šak máš životov až sedem tak to nejako ešte zvládneš. hehe
Heňo, dohodneme sa na zajtra (nedeľa) ? Počasie by malo byt OK, teda o dost lepsie ako dnes, dazd ani nejaka extrem zima nehrozia...
daj vediet sem alebo ss, najlepsie este dnes..
Celkom dobra akcia to bola, aj s obcerstvovackami (3x) a potom sa ciel cely peloton (cca 30-40 bikov) rovno do pezinskej kaviarne victoria na chutny obed. Bolo to pod hlavickou Victoria Cup.
Myslim, ze buduci rok to bude viac spropagovane a dufam, ze sa z toho stane pravidelne sprievodne podujatie vinobrania.
Ja som si pochvaloval, aj ked som musel zo zaciatku trosku aj tlacit
PS Dufam, ze o svatojurskom blesku si informovany
nestiha..
vcera som bol trasu greenbike tour, dnes nemozem, ale vecer som v slovenskom grobe na husacine...
Kolko ti to trvalo?
Kolko ti to trvalo?
na husacine, ci v lese?
Mamela dúfam že v nedelu sa stretneme!
kazdopadne, to ci budem chciet bike vidiet aj v nedelu zavisi od sobotneho Makada
Uvidíme /Steve Wonder/.
moja predstava ja jasna, ja budem "nohy" nasho timu a buko bude "hlava".
a ked ma to cele v polke bludenia (ci zavodu?!) omrzi, tak volam tebe turbi a ked sa budes motat dakde po karpatoch, tak doletim za vami
tot moje vnimanie soboty
ale zas ma trochu aj laka takato zmena, kedze som na orientacnych pretekoch nikdy nebol, tak aspon uvidim, ze ci je to raz a naposledy, alebo...
tak to ste v prdeli, bo viem s kym bude piatok buko pit