Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
savings Maxxis Assegai 27.5x2.60" 3C MaxxTerra EXO plášť, TR, kevlar
47,99 €
savings
MOC 85,99 €
Výpredaj -24% Pirelli Scorpion E-MTB S 27.5x2.60" HyperWALL plášť, TLR, kevlar
60,99 €
-24%
MOC 88,99 €
savings Maxxis Dissector 27.5x2.40" WT DH 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
56,90 €
savings
MOC 94,99 €
-9% Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.40" Evolution ADDIX Soft Super Trail plášť, TLE, kevlar
59 €
-9%
MOC 76,99 €
savings Specialized Eliminator Grid Trail 27.5 x 2.3" 2Bliss Ready T7 plášť, TLR, kevlar, tanwall
41,99 €
savings
MOC 59,99 €
Výpredaj -21% Pirelli Scorpion™ Enduro M 27.5x2.6 HardWALL SmartGRIP plášť, TLR, kevlar
58,99 €
-21%
MOC 99 €
-12% Schwalbe Eddy Current Rear 27.5x2.80" Evolution Addix Soft plášť, TLE, kevlar
51,99 €
-12%
MOC 83,99 €
savings Schwalbe RACING RALPH 27.5x2.25" TLR plášť, kevlar
22,99 €
savings
MOC 44,99 €
savings Maxxis Minion DHR II 27.5x2.60" EXO DC plášť, TR, kevlar
43,99 €
savings
MOC 74,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
A podla testov co som cital, tak su aj relativne uzke. TIe Vitttoria sa mi pacia ze aj realne maju tych 2.4 a v testoch na valivy odpor vychadzaju super. Teraz nehovorim o BRR ale o typkovi co to testuje dost dosledne vonku v realnych podmienkach. Jasne vzdy tam bude nejaka premenlivost vonkajsich podmienok ale nik to nerobi presnejsie ako on.
Napr. Pirelli XC RC vychadzaju uplne katastrofalne (zatial ma este spraveny len test na Gravel Cat1)
https://c10.patreonusercontent.com/4/patreon-media/p/post/131969960/249dfe0635b64998b915859081374297/eyJxIjoxMDAsIndlYnAiOjB9/1.jpg?token-hash=7lAJuvB0ehlp5968Rx0kc8aQsd92_kI__-Th6cNpgys%3D&token-time=1751932800
https://c10.patreonusercontent.com/4/patreon-media/p/post/131969960/55eca3fa2e014709abca56c4f648b0a8/eyJxIjoxMDAsIndlYnAiOjB9/1.jpg?token-hash=ujN7PFTRANDyXZ0roaHLCgAkrC7bdp6vurdb1bcskyQ%3D&token-time=1751932800
Odporucam sledovat:
https://www.instagram.com/flexfitbyjohn/
skor mi prijde ze konkurent by bol scorpion xc-h
Ja mam teraz od nova na biku Specialized Fast Trak/Air Trak 2.35 Flexlite. Stopu vedu lepsie ako Pirelli XC RC co som mal predtym, a po hladkych povrchoch tiez odvaluju rychlejsie. Ale maju relativne maly objem a na korenoch ci kamenistych cestach dost poskakuju. Keby ich Specialized zacali konecne predavat v tej 2.5 verzii ako ich jazdia na svetakoch, tak by boli super. Ale vzhladom na nizku vahu sa trochu obavam odolnosti voci defektom.
Uvazujem ci pockat kym bude dostupna ta nova verzi Pirelli s vierou ze budu naozaj rychlejsie, alebo skusit tu Vittoriu.
https://www.youtube.com/watch?v=tZ2ap870T5E&t=964s
Moze to by sposobene tym gulatejsim tvarom Dubnitalu.
Vsetky sa ale budu mierne lisit, ziadny nebude mat vymaxovane vsetky atributy.
Vedel by si to aj porovnat s niecim co si jazdil predtym?
Dalsia vec je aj ako jazdis… ak jazdis na pohodu tak na limit plasta narazis len pri nepozornosti. Jazdis niekedy aj tak, ze sa snazis ist zjazdy co najrychlejsie?
Poviem priklad. Ked jazdim na pohodu, tak sa mi nestalo ze by ma na Pirelli XC RC smyklo. Ale na pretekoch ked idem co najrychlejsie zjazd co nepoznam, alebo aj na trailoch bomby tak viem ze treba brzdit citlivo lebo lahko ide do smyku.
Napr. taky Fast Trak odpusti o dost viac a v konencnom dosledku som na tych Pirelli v zjazdoch pomalsi, lebo urobim ovela viac chyb.
Schwalbe Racing Ralph/Ray (2.25”)
TUFO XC11 (2.25”)
Maxxis Ikon (2.20)
X-King (2.30)
A potom kopec plášťov mimo XC zamerania. Preteky však nejazdím. Tak neber to, že ťa prehováram. Ono ich síce recenzujem pre MTBIKER, no stále je to len subjektívny názor. Zo spomenutých plášťov mi prídu najrýchlejšie na suchu (les, polňačky, asfalt) no a hlavne najľahšie.
PS: Na XC full, ako je Epic, a pre pretekanie, by som išiel o stupienok vyššie, ako Dubnital, čiže Trinotal. Ja sa považujem za turistu a v podstate zaradenie gravel, nie je veľmi ďaleko od reality
Zaujima ma:
- schopnost tlmit nerovnosti (korene, kamene, makadam...). Idealne porovnanie napr. s Pirelli, Wolfpack ci Specialized plastami.
- ako si poradia s obcasnym blatkom. Ziadne blatove vyjazdy, ale proste ak je na maratone sem tam rozmoceny podklad, tak ci to tie Peyotte zvladnu aspon tak ako ine semi-slicky (Pirelli XC RC, Aspen...)
Mam na HT vpredu novy Mezcal a vzadu Peyote s insertom. Presiel som s nimi doteraz cca 900 km. Teren asfalt, polne, lesne cesty, zvaznice, obcas korene, kamene... Su to rychle plaste, ktore dobre tlmili nerovnosti. Celkovo som spokojny aj ako drzia grip v zatackach. Co som rychlo zistil, ze dolu kopcom na suchom podklade ide Peyote pri brzdeni rychlo do smyku, spoliehal som sa teda viac na Mezcal vpredu.
Ak by bolo blato tak pri Peyote by som mal problemy s trakciou, hlavne do kopca by presmykovali.
Keby tieto Specialized Fast Trak/Air Trak co mam teraz boli objemnejsie a neodskakovali by tak na korenoch a volnych kamenoch, tak som s nimi nadmieru spokojny. Inak Air Trak 2.35 FlexLite ma hmotnost 585g, tolko k tej bezkonkurencnej hmotnosti Dubnitalu
Ja nevravim, ze drzi zle alebo ze je pomaly. Prave naopak. Ale Specialized plaste netlmia tak dobre ako napr. Pirelli ci Wolfpack, co som jazdil predtym. (Fukam 19 psi vpredu a 21 vzadu pri 82kg. To je bezpecne minimum pre mojej vahe.)
Moze to byt tym ze na behuni su vyrazne hrubsie ako na bocnici, a tak sa deformacia rozklada menej rovnomerne. Rovnake to bolo aj na predoslej verzii. Zvykol som jazdit pred par rokmi vpredu Fast Trak T7 a vzadu T5.