:y:
JOLI, vidim, ze si ma uz vo frekvencii AT vyletov predbehol. Mne z neznameho dovodu zrusili spoj do Eisenstadtu.
Ja som sa v tých vlakoch začal tak pekne orientovať, že by som ti dal jednu radu. Tým vlakom čo začínaš v Petržalke a ide smer Wiedeň, tak tým sa bez prestupu dostanem až do stanice Wulkaprodersdorf. Je to stanica, čo je iba cca 6 km južnejšie od Eisenstadt. Tam potom začínam, alebo končím jazdu. Odpadáva ti ten prestup v Parndorfe a trvá to vlakom iba o cca 25 min. viac. No zase ušetríš tých 5-6 km na začiatok ak ideš smer Mattersburg a ďalej do kopcov.
Do Gloggnitzu je zase dobré využiť ten vlak čo ide 6:11 z Petržalky, lebo ten ide priamo cez Wiedeň až za Semmering. Späť sa zase cez kopce dostanem do Wulkaprodersdorfu, kde nastúpim na vlak čo je značený ako REX6 a má niekedy vypísané ida Wien HBF, ale pokračuje až do BA. To isté z BA ak má napísané iba Wien, tak pokračuje stále ako REX6 až do Deukreuzu cez ten Wulkaprodersdorf.
Takže východzí bod Eisenstadt ako aj prestup v Parndorfe som po prvých dvoch výletoch už vynechal a začal som cestovať týmito smermi.
Ak však ostaneš jazdiť v oblasti Semmering, RAX, Schneeberg a opäť skončíš v Gloggnitzi, v Payerbachu alebo aj na Semmeringu, tak po 17tej ide ten priamy vlak opäť bez prestupu späť do BA.