Majstrovstvá Slovenskej republiky v cestnej cyklistike - časovka jednotlivcov do vrchu na Martinske hole s medzinarodnou učasťou na rok 2008, 27.septembra 2008 http://www.vrutky.sk/textsvk/hole.pdf
podľa vysledkovej listiny hlavne u muzov treba uznaz ze bola kvalitna ucast , nadobudam taky dojem ze kazdy zavod co robi slovensky zvaz cyklistiky ma cim dalej mensiu ucast. a este jeden bonbonik boli to majstrovstva v casovke do vrchu a kopec mal asi 1 km
...na buduci rok uz budem mat aj ja nejaky schopnejsi cestak, vybavim si este licenciu a pojdem vylepsit ucast na tejto akcii Na slovensku mame vela peknych kopcov, tak dufam ze to buduci rok SZC nepresunu kvoli technickym problemom k nasim juznym susedom.
Kto vie kde nakoniec časovku išli - v nedelu som sa siel prevetrat na hole a pri autocampingu bola
tabula ze zavod je presunuty do Klastora p. Znievom. Na stranke SZC sa hovorilo o presune do Blatnice - Gaderskej doliny. Ak toto povazuju na SZC za kopec, tak ja za bluznenie starych funkcionarov nad hrobom....
cela dlzka trate nebola 1km, to bol len kopec a ostatne bola prakticky rovina preto aj vyhral palo krizan, ktorý je najlepsi casovkar na slovensku v kategori masters ale ja si myslim ze aj v kategori elite, ved licenciu elite si vybavil par dni pred pretekmi a hned je aj majster a este jeden paradox mladsie kategorie nemali ciel na na kopci ale pod kopcom a ze majstrak v casovke do vrchu. toto sa moze stat iba na slovensku a duracer ty si na buduci rok vybav licenciu a ak bude majstrak v casovke do vrchu a skutocne to bude iba do kopca tak ty tam mas sancu na dobry vysledok.
prepac giro ja som mal na mysli v stranavach duracera, a ja si myslim keby sa palo krizan porovnal
na rovinatej casovke s nasimi elitakmi tak by urcite bol do 3 miesta
duracer ty si na buduci rok vybav licenciu a ak bude majstrak v casovke do vrchu a skutocne to bude iba do kopca tak ty tam mas sancu na dobry vysledok.
...no joo, ak budem zdravi, rad sa pridem porovnat nabuduci rok so "slovenskou elitou"
.....mno, takuto slabu ucast v hlavnej kategorii som fakt necakal. Hlavna vec ze:
Majstrovstiev Slovenskej republiky v cestnej cyklistike – časovka jednotlivcov do vrchu na
Martinské hole s medzinárodnou účasťou na rok 2008
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cyklistikaszc.sk/images/content/File/cc/msr2008_vrch.xls
Skusal som vsetko mozne a nic
To myslíš vážne? A to akože tlačili? Alebo cúvali? Lebo ísť 1 km za 14 minút si inak neviem predstaviť...
tabula ze zavod je presunuty do Klastora p. Znievom. Na stranke SZC sa hovorilo o presune do Blatnice - Gaderskej doliny. Ak toto povazuju na SZC za kopec, tak ja za bluznenie starych funkcionarov nad hrobom....
Na Stráňavách som nebol.
A je bežné, že žiacke kategórie končia pod kopcom.
na rovinatej casovke s nasimi elitakmi tak by urcite bol do 3 miesta
...no joo, ak budem zdravi, rad sa pridem porovnat nabuduci rok so "slovenskou elitou"
.....mno, takuto slabu ucast v hlavnej kategorii som fakt necakal. Hlavna vec ze:
Majstrovstiev Slovenskej republiky v cestnej cyklistike – časovka jednotlivcov do vrchu na
Martinské hole s medzinárodnou účasťou na rok 2008