Chlapci diky za komentár, super že to tu píšete. Veľmi ste ma tým pobavili a zároveň je to super príležitosť, keď si vieme povedať, ako to je, aby tu nevznikali zbytočné konšpirácie a nepísali sa bludy. ?
(Kirik) Keď si sa pýtal slečny na Hrešnej, ako píšeš, či guláš varíme my s najväčšou pravdepodobnosťou ti hovorila pravdu, keďže guláš niekedy pri akciách varíme my v kotlíku. Asi si sa to pýtal práve vtedy. Mimo toho počas roka máme guláš od tebou spomínanej cateringovky o čom každý, kto sa na to niekedy pýtal vie. Vo všeobecnosti sa na to, ale veľa ľudí nepýta…
Čiže nejde o žiadnu senzáciu, ako si možno čakal . Píšem to preto, že kebyže tento komentár čítam na nejakej stránke zaoberajúcej sa gastronómiou v ke a okolí, tak by mi tvoj komentár neprišiel mierne dajme tomu “divný”.
Ale ako to má byť nejaká informácia, ktorá nám má všetkým zmeniť životy, tak áno, pokiaľ o tom niekto nevie, polievky od spoločnosti tip top máme už roky ?
A som snimi veľmi spokojný.
Osobne som asi rok hľadal firmu, ktorá dokáže uvariť konštantne takýto produkt. Ani nieje z ke čo je aj škoda. A dokonca neuveriš, ale vtedy ešte ani nemali pobočku v ke.
No, a prečo máme polievku varenú cateringovkou?
Odpoveď je úplne jednoduchá. Ak si chceš dať dobrý produkt v deň keď je na chate milión ľudí a tak isto kvalitný produkt v deň ked máme za týždeň 5 zákazníkov a chceme udržať čerstvosť/kvalitu iná cesta nieje. Hlavne v sezónnych prevádzkach ako sme my. Kľudne sa skús porozprávať s kamošmi (ak máš) čo majú nejaké gastro a tý ti to určite rýchlo vysvetlia.
Alf777
Polievku nám nenosia vo varniciach…
A čoho cenu si chceš porovnať ? Lebo tomu som veľmi nepochopil..
Už si si niekedy napr. porovnával cenu bajku na ktorom jazdíš, že koľko stojí vo výrobe a za koľko ho kupuješ v obchode resp na e-shope?
Ach jaj…
Este na záver, keďže som netušil, že na tejto stránke je možné robiť reklamu gastru a gasteoproduktom, tak by som rád spomenul , aj jeden super aktuálny tip na nápoj v našej ponuke.
Ide o Bernard 12tku tmavú. Je to super pivečko čo určite viacerí oceníte ?. V ponuke ho máme len na jeseň a v zime takže určite odporúčam vyskúšať ?.
Dúfam že moja odpoveď vniesla
svetlo do života našich dvoch komentátorov a tvorcov detektívnych príbehov košickej gastrocyklistiky ?
A vám všetkým čitateľom prajem pekný deň a vidíme sa na kopci ??✌️