Lokalizácia
Formulár sa odosiela
RayBamP skus pozriet mtb skolu. ucia sa v okoli bankova
Zobraziť komentár 20.10.2025 - 07:09:33
01
https://www.mtbcykloskola.sk/
Zobraziť komentár 20.10.2025 - 08:16:56
03
Dakujem
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 10:12:00
00
arrow_leftRayBamP napísal:
Zdravim kto by ma naučil jazdiť a nebáť sa dropov a podobných vecy...
Dakujem za správu
Mam HT

Keďže píšeš, že máš HT, nebojíš sa viac, že si ho zničíš? MTB škola je určite fajn ale neplatil by som za to keď nemám ešte čo-to nabicyklované. Radšej funkčné HTčko ako "nebáť" sa dropov.
P.S. mám fullko a neskáčem ;) .
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 10:38:26
01
O zničenie sa nebojíme... prakticky to budem riešiť po zime ...
A som rád za každú odpoveď ktorú dostanem do budúcna plánujem full len sa chcem naučiť a odjazdit na ht keď už ho mám len mi treba prax a nemám nikoho z blízka kto by mi ukázal a naučil ma lepšie jazdit trail
Zobraziť komentár 27.10.2025 - 20:29:42
00
Cykloškola, nemáš čo váhať. Pre tie isté dôvody som začal chodiť minulý rok. Mám full, aj HT.
Zobraziť komentár 27.10.2025 - 21:37:51
01
mtb cykloskola ta posunie dopredu. treningy mozes mat bud skupinove kde sa prisposobis ostatnym rozsahu a podmienkam, alebo budes mat individualku kde rovno povies co chces trenovat. chodim tam spolu s 7r synom a sme skvelá komunita nielen co sa tyka treningov, ale aj spolocnych vyjazdov
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 06:02:25
11
Ak by ste niekto niekedy mali chut na velmi (asi rovnaky) kotlikovy gulas, alebo borsc, aky robia na Hresnej, tak si to viete kupit v predajni TIPTOP jedla, napr na Triede SNP 88.
https://www.tiptopjedla.sk/produkt/rusky-borsc-450-g/
https://www.tiptopjedla.sk/produkt/gulas-kotlikovy-special-450-g/

Ked som sa raz slecny na Hresnej za okienkom pytal, ci je to polotovar, alebo to tam varia, tak samozrejme, ze "to tu varime". Ochutnajte a posudte sami :)
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 11:07:30
01
Netreba sa pýtať a chutnať, ja poznám šoféra z tiptop, čo im to tam vozí vo varniciach. A porovnajte si cenu. ;)
Zobraziť komentár 01.11.2025 - 18:40:49
04
Chlapci diky za komentár, super že to tu píšete. Veľmi ste ma tým pobavili a zároveň je to super príležitosť, keď si vieme povedať, ako to je, aby tu nevznikali zbytočné konšpirácie a nepísali sa bludy. ?
(Kirik) Keď si sa pýtal slečny na Hrešnej, ako píšeš, či guláš varíme my s najväčšou pravdepodobnosťou ti hovorila pravdu, keďže guláš niekedy pri akciách varíme my v kotlíku. Asi si sa to pýtal práve vtedy. Mimo toho počas roka máme guláš od tebou spomínanej cateringovky o čom každý, kto sa na to niekedy pýtal vie. Vo všeobecnosti sa na to, ale veľa ľudí nepýta…
Čiže nejde o žiadnu senzáciu, ako si možno čakal . Píšem to preto, že kebyže tento komentár čítam na nejakej stránke zaoberajúcej sa gastronómiou v ke a okolí, tak by mi tvoj komentár neprišiel mierne dajme tomu “divný”.
Ale ako to má byť nejaká informácia, ktorá nám má všetkým zmeniť životy, tak áno, pokiaľ o tom niekto nevie, polievky od spoločnosti tip top máme už roky ?
A som snimi veľmi spokojný.
Osobne som asi rok hľadal firmu, ktorá dokáže uvariť konštantne takýto produkt. Ani nieje z ke čo je aj škoda. A dokonca neuveriš, ale vtedy ešte ani nemali pobočku v ke.
No, a prečo máme polievku varenú cateringovkou?
Odpoveď je úplne jednoduchá. Ak si chceš dať dobrý produkt v deň keď je na chate milión ľudí a tak isto kvalitný produkt v deň ked máme za týždeň 5 zákazníkov a chceme udržať čerstvosť/kvalitu iná cesta nieje. Hlavne v sezónnych prevádzkach ako sme my. Kľudne sa skús porozprávať s kamošmi (ak máš) čo majú nejaké gastro a tý ti to určite rýchlo vysvetlia.
Alf777
Polievku nám nenosia vo varniciach…
A čoho cenu si chceš porovnať ? Lebo tomu som veľmi nepochopil..
Už si si niekedy napr. porovnával cenu bajku na ktorom jazdíš, že koľko stojí vo výrobe a za koľko ho kupuješ v obchode resp na e-shope?
Ach jaj…

Este na záver, keďže som netušil, že na tejto stránke je možné robiť reklamu gastru a gasteoproduktom, tak by som rád spomenul , aj jeden super aktuálny tip na nápoj v našej ponuke.
Ide o Bernard 12tku tmavú. Je to super pivečko čo určite viacerí oceníte ?. V ponuke ho máme len na jeseň a v zime takže určite odporúčam vyskúšať ?.

Dúfam že moja odpoveď vniesla svetlo do života našich dvoch komentátorov a tvorcov detektívnych príbehov košickej gastrocyklistiky ?
A vám všetkým čitateľom prajem pekný deň a vidíme sa na kopci ??✌️
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 10:55:57
017
arrow_leftChatahresna napísal:
Chlapci diky za komentár, super že to tu píšete. Veľmi ste ma tým pobavili 😀 a zároveň je to super príležitosť, keď si vieme povedať, ako to je, aby tu nevznikali zbytočné konšpirácie a nepísali sa bludy. 🙂
(Kirik) Keď si sa pýtal slečny na Hrešnej, ako píšeš, či guláš varíme my s najväčšou pravdepodobnosťou ti hovorila pravdu, keďže guláš niekedy pri akciách varíme my v kotlíku. Asi si sa to pýtal práve vtedy. Mimo toho počas roka máme guláš od tebou spomínanej cateringovky o čom každý, kto sa na to niekedy pýtal vie. Vo všeobecnosti sa na to, ale veľa ľudí nepýta…
Čiže nejde o žiadnu senzáciu, ako si možno čakal . Píšem to preto, že kebyže tento komentár čítam na nejakej stránke zaoberajúcej sa gastronómiou v ke a okolí, tak by mi tvoj komentár neprišiel mierne dajme tomu “divný”.
Ale ako to má byť nejaká informácia, ktorá nám má všetkým zmeniť životy, tak áno, pokiaľ o tom niekto nevie, polievky od spoločnosti tip top máme už roky 🙂
A som snimi veľmi spokojný.
Osobne som asi rok hľadal firmu, ktorá dokáže uvariť konštantne takýto produkt. Ani nieje z ke čo je aj škoda. A dokonca neuveriš, ale vtedy ešte ani nemali pobočku v ke.
No, a prečo máme polievku varenú cateringovkou?
Odpoveď je úplne jednoduchá. Ak si chceš dať dobrý produkt v deň keď je na chate milión ľudí a tak isto kvalitný produkt v deň ked máme za týždeň 5 zákazníkov a chceme udržať čerstvosť/kvalitu iná cesta nieje. Hlavne v sezónnych prevádzkach ako sme my. Kľudne sa skús porozprávať s kamošmi (ak máš) čo majú nejaké gastro a tý ti to určite rýchlo vysvetlia.

Pekne si to rozpísal, ale ohľadom môjho komentára si sa sekol. Pýtal som sa to slečny počas bežného dňa, takže žiadna akcia. Mne nevadí, že to kupujete inde a predávate zohriate. Ale treba to normálne priznať, keď sa na to niekto pýta.
Inak, práve tým, že tá chuť je takmer stále rovnaká, mi to už prestalo chutiť.
No a čo sa týka iných gastro zariadení, nie som si istý, ale napr. na takej Lajoške si tie jedlá asi varia sami.

Som rád, že sme ťa našou "kritikou"pobavili, je to taká klasická reakcia slovenského podnikateľa.
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 12:48:39
01
Chatahresna
Ja to beriem len ako informáciu, tak často tam nie som, aby sa mi ten guláš prejedol a chuťovo je celkom OK,
V podstate možností kde sa dá rýchlo najesť stále ubúda
Fandím Vám, držím palce, a najviac sa teším u Vás na Bernard švestku :)
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 14:21:35
12
Kirik
Môžeš mi kľudne napísať kedy to bolo, opýtam sa personálu. Lebo keď mi píšeš “minule” a “niesom si istý” tak v tom sa je ťažko orientovať. 🙂Trocha nechápem, že keď si mal takúto skúsenosť, prečo si to neriešil priamo somnou ako prevádzkarom. Zvláštne.. napr mne to príde, ako sám píšeš, také “klasické slovenské”.
Lajoške veľmi držím palce, keďže viem čo táto robota obnáša.
Aký má koncep ich kuchyňa ale netuším , ale keďže píšeš” niesom si istý” tak pravdepodobne asi ani ty.
Pokiaľ ti vyhovujú viacej ich polievky ja v tom nevidím žiaden problém. Každý má možnosť si vybrať, v čím vidím len vyhodu. Som rád, že si si našiel miesto kde si spokojný, tak ako kopec zákazníkov ktorí si našli miesto u nás, kde sú taktiež spokojní. K nám chodia ľudia práve preto, že vedia, že polievka bude zakaždým taká, ako očakávajú.

A nevidím dôvod, prečo by ma takéto komentáre nemali pobaviť.
Ale na druhej strane, aj máš pravdu. Keď som si tie múdrosti čítal, tľapol som si nie raz po čele 🙂
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 16:06:59
01
Alf777
Polievku nám nenosia vo varniciach…
A čoho cenu si chceš porovnať ? Lebo tomu som veľmi nepochopil..
Už si si niekedy napr. porovnával cenu bajku na ktorom jazdíš, že koľko stojí vo výrobe a za koľko ho kupuješ v obchode resp na e-shope?
Ach jaj…

Ach jaj....tak to je príklad. Ospravedlňujem sa za nepresnú informáciu. ;) Ja som len doplnil kolegu, aby bolo jasno. Nemusíš(keď už si tykáme) na mňa útočiť, predávajte si čo chcete s akoukoľvek maržou, je to vaša vec. A to je už o tri vety viac, ako som k tomu chcel napísať.
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 19:09:42
01
(iba na okraj, tu na fóre sa tyká - i keď som to momentálne nenašiel v pravidlách)
Zobraziť komentár 02.11.2025 - 19:37:21
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Prilby)
keyboard_arrow_up