Su dve veci, ktore mi bajkovanie dost sprijemnovali, ale podla zauzivanych nazorov nie su "cool": blatniky a rohy. Mam obavy, ze zajtra sa na imidz vykaslem, a tieto vecicky si na novy bajk namontujem. Podporte ma niekto.
Mám lastovičky 68 cm a minulý rok som jezdil bez. T.r. som však tie rohy namontoval a dole by som ich už nedal. Image áno, ale s mierou.
Komu sa to nepáči nech sa nedíva.
Mám lastovičky 68 cm a minulý rok som jezdil bez. T.r. som však tie rohy namontoval a dole by som ich už nedal. Image áno, ale s mierou.
68cm lastovicky na xc?s rohami?
ja mam 60cm lastovicky a chystam sa skratit na 58...68 si neviem v zivote predstavit..to ma brat na dual slalom take..
Ja mám 640mm low rise a prechod z flat 580mm bol citeľný. Ale zatiaľ som najazdil na ňom málo, resp. nebol som v takom teréne, že by ma to lákalo narvať tam rohy.
To je na mna uz fakt moc toto...Mne by sa to isto nepacilo, ale nedivat sa?! - ja by som na to cumel, ze to co je???
Pôvodne som si myslel, že ich skrátim. S tým som ich kupoval, lebo iné scotty nemali. Ale nakoniec som ich nechal, kvôli tomu, aby som mohol posunúť brzdovú páku do stredu a mohol brzdiť iba jedným prstom. Mám veľkú labu a keď sú kratšie, tak sa tam nezmestím a musím brzdiť 2 prstami. Na starom biku som mal 58 rovné. Ale postupne som si zvykol aj na túto šírku. Ale je to tak trochu na spôsom choopera.
no Danix... som sa zlakla ked som videla svoj bicykel na fotke-tiez mam opus. Myslim, ze moj tuning je trosku vydarenejsi . Inak v tej taske nosis zvaracku?
Ty zváračku nenosíš? A čím potom zváraš rám, keď ti náhodou praskne počas túry?
Mam aj mensiu tasku, ale tuto mam namiesto rupsaku (batohu). Aspon do nej vela vojde.
Zvaracku nenosim, nemam zvaracsky preukaz, verim biku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
68cm lastovicky na xc?s rohami?
ja mam 60cm lastovicky a chystam sa skratit na 58...68 si neviem v zivote predstavit..to ma brat na dual slalom take..
To je na mna uz fakt moc toto...Mne by sa to isto nepacilo, ale nedivat sa?! - ja by som na to cumel, ze to co je???
A blatníky Author AXP-35-20/26.
Fotka biku:
no Danix... som sa zlakla ked som videla svoj bicykel na fotke-tiez mam opus. Myslim, ze moj tuning je trosku vydarenejsi
Ty zváračku nenosíš? A čím potom zváraš rám, keď ti náhodou praskne počas túry?
Mam aj mensiu tasku, ale tuto mam namiesto rupsaku (batohu). Aspon do nej vela vojde.
Zvaracku nenosim, nemam zvaracsky preukaz, verim biku.