UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
co uz, neni su kazdy den vianoce..
zatial to vyzera ze si nadabil na minove pole nezakreslene na mape....
nuz smola a bolo to asi 5 minut od startu, takze buko si dal vcera kratky a uderny vyjazd
potom sme sa spolocne zahrali a vytvorili sme nadherny singlespeed...
oooch, chudatenko bicyklik.. uprimnu sustrast..
Ak stretnete blondate nieco na ciernom marine, tak ruci prec ...
ok, buduci vikend dame daco, teraz ked nam posunuli cas, sa mozme pomotat aspon o to hodku dlhsie...
Turbi - ze by si mal konecne cez vikend cas?
Keďže podľa zimného času sa o hodinu skôr zotmie, tak budeš musieť vyraziť o dve hodiny skôr...
Bilancia skody je urvata patka a zlomene jedno plastove kolecko v saltri. nikto uceny z neba nespadol tak aj ja sa z toho dufam poucim a ti mudrejsi nech sa poucia na mojej chybe, hehe
"chudatenko bicyklik oooch" bol po Horalovi 2008. toto je iba drobna porucha spotrebneho materialu
P.S. Nakoniec sa to tam tak zvrhlo, že som sa dreva ani nedotkol. hehe
Ku koncu týždňa začneme plánovať. No už teraz viem že budem môcť ísť jedine v nedelu.
P.S.2 Ak by niekto z mojich obľúbených chcel ísť na Sportlife 6.11. 2008 ozvite sa. Zabezpečím zadarmo vstupenku aj odvoz.
vyrazit bud doobeda, alebo okolo 13-tej. dame si viediet v priebehu tyzdna...
ostatni ste na tom ako s casom?
Dr. Ilko a jeho predpovede:
Dr. Iľko je sympatický starší pán, ktorý vie veľmi exaktne informovať o počasí, a to prostredníctvom rôznych grafov, štatistík a meraní.
Ale Dr. Iľko má veľmi špecifické vlasy, také jemné svetlosivé páperie. A tie sú pre mňa spoľahlivejšie ako akákoľvek predpoveď počasia. Keďže tieto predpovede sa zvyčajne vysielajú zvonku, zvyknem sa Dr. Iľkovi pozerať iba na jeho vlasy.
Keď vlasy poletujú, je veterno.
Keď sú vlasy prilepené k hlave Dr. Iľka, vonku prší, preto si treba zobrať dáždnik.
Keď sa vlasy lesknú, je vonku slnečno a bude pekný deň.
Keď sú vlasy v stabilizovanej polohe, ale pritom sa nelesknú, je zamračené, preto je tiež vhodné zobrať si dáždnik, pre istotu.
Vidíte, aké jednoduché, a pritom také účinné. Tak dúfam, že pána Iľka nevymenia za niekoho iného, lebo predpovede počasia tým stratia pre mňa zmysel.