Mate dakto skusenosti s topankami Marzocchi Bomber ? neviem ci zobrat tie alebo 5.10 IMPACT 2 low
Podrazka je identicka u oboch produktoch akurat 5.10 su o nieco drahsie
A kolkko ti vydrzia? moc asi nie a ak ano tak potom moc nejazdis
A to mas pedale z pinmi na SPECIALIZED Hardrock XC Comp 2007 ? Este mi napis ze jazdis na tom DH ...
A to mas pedale z pinmi na SPECIALIZED Hardrock XC Comp 2007 ? Este mi napis ze jazdis na tom DH ...
co ako kolko vydrzia? podrazka je ako nova,stale, jzdim tak uz polroka, a DH prave nie, to uz sa nanom neodvazim, ale urcite dost tvrdo a rychlo nato aby som piny potreboval :], dost OT
mozem potvrdit xbaroon jazdi-na ten bike co ma,pekne technicky AM/EN
Inac jazdim tiez (aj) flaty s pinmi a kecky od Vansa ale to len preto,ze som ich kupil vonku za dobru cenu,inac by som kupil aj nejake lacne a hlavne kozene-na bike ich znicis...osobne by som neinvestoval velku sumu do keciek na bike,ale ak mas zbytocne prachy navyse a moc sa ti pacia,tak neries.Dalsia vec je,ci ti sadne cislo,to sa Ti potom natiahne...Ozaj akurat vcera sme boli jazdit a draha si vzala tiez kecky(jazdi tiez flaty) a pochvalovala si ako mala nozky v teplucku cely vyjazd(oproti tvrdym tretram,kde ti premrzne noha raz-dva).
Samé kecy...ak si ich chce Lapla kúpiť tak si ich kúpi predsa, je jedno či sú drahé alebo nie...čo má z toho, že ten alebo onen má Vansy, DC, Airwalky, či Adidasy...to je to isté ako keď si niekto kúpi Sidi a niekto iný tu napíše, že jemu stačia Axony....
ja mam botasky za 600,- z cinaka, su tio halovky ale na pedalach drzia jak prilepene, nerozpadavaju sa, atd... aj ja by som chcel marzocchky abo shimana (tote DH), 5.10-ky ale zatial mi ich netreba, radsej si kupim o tie peniaze drahsi bike, abo si velpsim dacim, ale neodhovaram ta od toho...
Hej kontaktoval som ho, ten mi napísal že majú max 48 čo by mi bolo i tak malé, tak som mu napísal mail že na ofic stránke majú aj 48,5-49,5 uvidíme čo z toho bude..dík
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co ocakavas od tych topanok ?
a ?
mam obycajne skejty, a niekedy mam problem rychlo odlepit nohu od pedala
co ako kolko vydrzia? podrazka je ako nova,stale, jzdim tak uz polroka, a DH prave nie, to uz sa nanom neodvazim, ale urcite dost tvrdo a rychlo nato aby som piny potreboval :], dost OT
Inac jazdim tiez (aj) flaty s pinmi a kecky od Vansa ale to len preto,ze som ich kupil vonku za dobru cenu,inac by som kupil aj nejake lacne a hlavne kozene-na bike ich znicis...osobne by som neinvestoval velku sumu do keciek na bike,ale ak mas zbytocne prachy navyse a moc sa ti pacia,tak neries.Dalsia vec je,ci ti sadne cislo,to sa Ti potom natiahne...Ozaj akurat vcera sme boli jazdit a draha si vzala tiez kecky(jazdi tiez flaty) a pochvalovala si ako mala nozky v teplucku cely vyjazd(oproti tvrdym tretram,kde ti premrzne noha raz-dva).
pýtal som sa viacerých predajcov no nikto mi nevedel pomôcť.
Potreboval by som veľkosť 48.5/14 čo je pre každého problém, ale Hellcat robia aj v 15, neviem či aj nejaké iné sú v tej veľkosti.
http://fiveten.com/ixxocart/products/Hellcat-110-5.html
díky moc za pomoc
Hej kontaktoval som ho, ten mi napísal že majú max 48 čo by mi bolo i tak malé, tak som mu napísal mail že na ofic stránke majú aj 48,5-49,5 uvidíme čo z toho bude..dík
Lahke DH!!!!!!
max. spokojnost...vyvyseny vnut. clenok..tuhe jak svina, na vyber z 2 vloziek do vlozky a podrazka vibram...