2quasko : btw, tieto vseliake oblecenia su asi vyhodnejsie zo zahranicia ze ? ako je to z dopravou , cli sa to na colnici alebo bez prietahov pride k adresatovy ? ( myslim krajiny , tie mimo EU like UK is )
2tmax : no sice v EU je ale nema euro ak si si nevsimol a o tom hovorim , cize cisto teoreticky z UK sa objednava rovnako ako USA cez colnicu , ale ak sa mylim nech na skusenejsi opravia , please.
2 all : inak skusenost z cestaku , nepalia vas chodidla po dlhsom jazde 4 hod a viac .... ??
2tmax : viac menej mi je jedno ci je UK alebo nie je, ide mi len o objednavanie si veci zo zahranicia z krajin ktore nie su v EU, tj ake asi clo sa dava + teda 19 % dph cka ( to viem )
ja som len chcel niekoho kto uz takto veci objednaval aby posisal mozne patalie a postupy pri preprave zasielky az k adresatovy .... a ci napriek tomu to vyjde lacnejsie ako na Slovensku
Na mtb jazdenie su navleky len take polovicate (chodenim ich premocis , roztrhas
atd) riesenie Tretry zimne tretry to chce. Najviac sa mi pozdavaju zase Shimana - copyrightwww.actionsports.de www.actionsports.de
podla mna trojku za dobré tretry nieje vela a ked budeš jazdiť len každý druhý víkend, tak ich obuješ dosť vela krát, pokial príde zasa čas na "normálne" tretry
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
clenske staty EU
http://www.triatlet.cz/stranka.php?parent_id=1&clanek_id=2305
no dlhe gate mi prisli lepsie kvoli tomu ze ze mna skor trapia stehna a je to komplexnejsie riesenie.
Skusal som to len vcera a dnes doma na trenageri ...
2 all : inak skusenost z cestaku , nepalia vas chodidla po dlhsom jazde 4 hod a viac .... ??
ja som len chcel niekoho kto uz takto veci objednaval aby posisal mozne patalie a postupy pri preprave zasielky az k adresatovy .... a ci napriek tomu to vyjde lacnejsie ako na Slovensku
o tom aké vysoké clo budeš platiť sa dozvieš v colnom sadzobníku a tu na fóre najmä v témach o ebay-i...
uvítal by som aj konkrétny odkaz, kde s adajú objednať
atd) riesenie
vychadza teraz vyborna cena len to treba stihnut do konca mesiaca č.11. a aj GBP je teraz vo vybornom kurze. no a ak este nieco priobjednas nad 100GBP postovne neplatis.
VDAKA za dobrý typ!!!
do r**i s návlekmi
Zimne tretry zbytocne draha vec ked sa nejazdi pravidelne.
tieto niekto pozna?
samozrejme, ze od toho necakam mnoho za tie prachy, ale ked platim postovne kvoli niecomu inemu, tak ci sa neoplati prihodit...