Ono ide o to co od nej ocakavas a ako ju budes uzivat. F1 je na xc a myslim ,ze ak ju budes pouzivat naco bola urcena , tak tie 2 roky snad vydrzi . A 1m skokom by som sa vyhol . Ono ho mozno zvadne ,ale uz to nieje na istotu ,kedze ide predsa o model xc . Par takych extremov a nieco musi povolit . .Ale inak mas pravdu mam z nej dobry pocit . Zatial splna co som od nej ocakaval . Povodne som chcel Titanku ,ale ta vaha mi nesedela . Mne staci xc .
inak podla tabulky ked mam 65 kg / tak pri 60-75kg ma byt tlak 60-80PSI co ked si dam vyssi tlak napr. 80-100PSI to je tlak pre 75-90 kg myslim si ze zvysenim tohto tlaku by sa spravala vydla keby som skocil z 1m ako keby 85kg clovech skocil 30cm / sice by zostala tvrdsia ....
inak podla tabulky ked mam 65 kg / tak pri 60-75kg ma byt tlak 60-80PSI co ked si dam vyssi tlak napr. 80-100PSI to je tlak pre 75-90 kg myslim si ze zvysenim tohto tlaku by sa spravala vydla keby som skocil z 1m ako keby 85kg clovech skocil 30cm / sice by zostala tvrdsia ....
Ale no, už to nepreháňaj , s pevnou vidlou potom môžeš skákať aj z väčšej výšky
Tu nejde o pruzenie vidly ,ale zatazenie . Proste F1RST je XC vidla a podla toho ju treba pouzivat . Pri velkych skokoch by urcite dlho nebola . Ale to plati aj pre ine odlahcene XC vidly od inych vyrobcov . Uz som videl zlomenu RS po vecsom skoku .
uz som to tu tusim pisal je to to iste ako F1 ta titanka iba ze ma nohy o 2 mm hrubsie myslim ze tie 2mm moooc tomu nepridaju a nechcem vidlu moooc na skakanie ale ked sa daco pritrafi tak to nebudem predsa obchadzat
no, tak podla toho si ja zivot nevazim uz vobec:D, bo s titanou kludne skocim 2m drop, teda schody-dopad na vodorovny beton,alebo podobne, a zatial drzi , i ked sa z nej vzdy potom dostane von nejaky vzduch, takze musim castejsie dofukovat .....a este sa mi dost pomaly vracia, neviete cim to je?teda vracia sa pomaly uz od zaciatku, neni to tymi skokmi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale no, už to nepreháňaj
ta je na enduro a tak daco vydrzi........aspon dufam
a ved co ta nezabije to ta posilniiii
zeby hej