Lubik: no, len na mojom drese nemam ani 1 vacok zozadu na zips kdesi sa veru stala chyba..a bych sa teda bal, ze bych to pri zjazdoch vsetko stratil..a konieckoncov pri mojom poteni bych tu penazenku aj euracmi celu premocil
Lubik: no, len na mojom drese nemam ani 1 vacok zozadu na zips kdesi sa veru stala chyba..a bych sa teda bal, ze bych to pri zjazdoch vsetko stratil..a konieckoncov pri mojom poteni bych tu penazenku aj euracmi celu premocil
Aj mne sa potí chrbát a mal by si vidieť Display na mobile. Nestratil som zatial nic iba raz sedem zubov ale už som ich nahradil Porcelánovými
Nevidíš na výbavu,že? Aj ja by som to asi riešil skor z druhej strany
Na výbavu som neni zvedavý, v podstate mi to je jedno ale vždy sa fotí z druhej strany. A fotí sa rovno aby sa mohlo povedať pochvalné slovo na predstavec
Na výbavu som neni zvedavý, v podstate mi to je jedno ale vždy sa fotí z druhej strany. A fotí sa rovno aby sa mohlo povedať pochvalné slovo na predstavec
Pozri si stranu114 je tam taký obyčajný KELLYS a pochvál prosím Ťa aj moj predstavec Ďakujem vopred
Moja pochvala je nič platná. Ale tým predstavcom si to naozaj pokazil ale nie. Podľa mňa máš rám+predstavec taký ako ti sedí, tebe sa na tom dobre ide a to je hlavné (odhadom máš cca 187cm). Chvála za sedlo. Inak tie rohy tam trošku neladia ale pekné sú.
Môžem sa ťa spýtať, či sa špecialne zameriavaš iba na predstavce, keď si ho kritizoval aj na mojom Treku?
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.