Warzone ma dnes narodky! podme vsetci trapnaci a ritolezci, podme gratulovat! rychlo!
btw. vcera mal narodeniny aj pan farar z ocovej a dezo lakatos z jaromnic. im nebudeme gratulovat?
prispevkom chcem reagovat na ubohost zakladania novych tem typu "XY ma narodeniny" a masovym "silenym" gratulaciam od ludi, ktorych Warzone nikdy nevidel a pravdepodobne ani neuvidi a ktorym je do toho, ze ma Warzone narodeniny velke kulove. verim ze jeho znami a priatelia mu vedia zablahozelat aj inak, ako cestou uverejnenia blahozelania na verejnom fore.
v ziadnom pripade prispevok nieje namiereny proti Warzone-ovi
Warzoneho som spoznal tu na fore, tak ako aj mnohych inych. Mal som moznost sa s nim aj par krat na biku stretnut. Nevidim nic zle v tom, ked si tu niekto na hocikoho spomenie. Poblahozela kto chce, oslavenec sa mozno potesi, tema zapadne prachom a zivot ide dalej. Dobikovania priatelia.
Peto: nech sa ti dari podla tvojich predstav a nech ta stastie a zdravie stretava co najcastejsie.
Warzone aj ja aj ja ti chcem este raz pogratulovat a aj fararovi z Ocovej aj Dezovi Lakatosovi z Jaromnic a v kazdom pripade aj ja_michalkovi v ziadnom pripade prispevok nieje namiereny proti nikomu
Hmm, tak iked Warzona nepoznam tak mu tu zagratulujem zo slusnosti...mozno sa niekedy stretneme. dufam...rad by som spoznal co najviac ludi tu z fora....par ich uz poznam a som tomu rad.
Ako sa hovori ,,Priatelia budem, dlhy si platme,, alebo ,,Dobreho priatela si vaz ako drahy poklad,,
Takze Vsetko naj..nech sa ti dobre poskakuje na biku...
dakujem,dakujem naozaj vsetkym akurat som bol znovu nasat kyslik na biku,uz som skoro po zime zabudol aka to je paradicka
Tomas14 nebadam rozdiel od cca.24-25r.,ba priam naopak kondicne o dost lepsie(aj ked este mam co robit :p)
Matheos & mliecko ok,stvrtok PLATI!
Speedy neboj,urcite o seba niekedy zakopneme,Slovensko mala krajinka
drotar fararovi z Ocovej ne,svatuskarovi jednemu
Warzoneho som spoznal tu na fore, tak ako aj mnohych inych. Mal som moznost sa s nim aj par krat na biku stretnut. Nevidim nic zle v tom, ked si tu niekto na hocikoho spomenie. Poblahozela kto chce, oslavenec sa mozno potesi, tema zapadne prachom a zivot ide dalej. Dobikovania priatelia.
Peto: nech sa ti dari podla tvojich predstav a nech ta stastie a zdravie stretava co najcastejsie.
Súhlasím s hore uvedeným.
A napriek tomu, že niektorých z Vás som nikdy nevidela a možno neuvidím, mám pocit že sa tak trochu poznáme, že si máme čo povedať a vôbec sa mi nezdá úchylné zablahoželať tým, ktorých príspevky čítam takmer denne.
Takže Warzone, pripájam sa ku gratulantom.
Gary mam pocit,ze sme sa uz videli na minulorocnom Horalovi,ci sa mylim...?
Iwo jasne,kurnik keby som dnes vedel tak ti napisem,bol som sa trochu povozit(aj pohupsat) po Brezine...
Inak diky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw. vcera mal narodeniny aj pan farar z ocovej a dezo lakatos z jaromnic. im nebudeme gratulovat?
prispevkom chcem reagovat na ubohost zakladania novych tem typu "XY ma narodeniny" a masovym "silenym" gratulaciam od ludi, ktorych Warzone nikdy nevidel a pravdepodobne ani neuvidi a ktorym je do toho, ze ma Warzone narodeniny velke kulove. verim ze jeho znami a priatelia mu vedia zablahozelat aj inak, ako cestou uverejnenia blahozelania na verejnom fore.
v ziadnom pripade prispevok nieje namiereny proti Warzone-ovi
nech ti viac stoji ako vysiiii
Ako sa hovori ,,Priatelia budem, dlhy si platme,, alebo ,,Dobreho priatela si vaz ako drahy poklad,,
Takze Vsetko naj..nech sa ti dobre poskakuje na biku...
Tomas14 nebadam rozdiel od cca.24-25r.,ba priam naopak kondicne o dost lepsie(aj ked este mam co robit :p)
Matheos & mliecko ok,stvrtok PLATI!
Speedy neboj,urcite o seba niekedy zakopneme,Slovensko mala krajinka
drotar fararovi z Ocovej ne,svatuskarovi jednemu
Súhlasím s hore uvedeným.
A napriek tomu, že niektorých z Vás som nikdy nevidela a možno neuvidím, mám pocit že sa tak trochu poznáme, že si máme čo povedať a vôbec sa mi nezdá úchylné zablahoželať tým, ktorých príspevky čítam takmer denne.
Takže Warzone, pripájam sa ku gratulantom.
tak, tak
warzone, vsetko naj!
Iwo jasne,kurnik keby som dnes vedel tak ti napisem,bol som sa trochu povozit(aj pohupsat) po Brezine...
Inak diky