chorvatsko makarska...celkom zazitok tam jazdit, aj ked vodici z cyklistou moc radost nemaju...ale 1kou su dolomity, saj ked som tam nebol ale videl som kopec foto a tiez tam nejaky kamossi boli..
tato dava dolomity uz druhym rokom a nevie si to tam vynachvalit... aj ja som mal tu cest zhliadnut dake fotky a parada... az mi tak srdce poskocilo... jak na cestu tak mtb parada
ja som mal tu cest sa pobicyklovat v holandsku a poviem vam ze krasny zazitok....na biku tam jazdi uplne kazdy..od vrcholneho manazera az po upratovacku v skole...vsade kde oko dovidi su nejake biky...a ta infrastruktura pre biky...no nadhera..specialne podchody, rondle, mostiky cez kanaly.....vrelo odporucam
ja som mal tu cest sa pobicyklovat v holandsku a poviem vam ze krasny zazitok....na biku tam jazdi uplne kazdy..od vrcholneho manazera az po upratovacku v skole...vsade kde oko dovidi su nejake biky...a ta infrastruktura pre biky...no nadhera..specialne podchody, rondle, mostiky cez kanaly.....vrelo odporucam
no hej no, al eked sces nejaky ten les a kopecky... nie kazdy s axce vozit po meste po chodnikoch.
To je uplne jasne...je to tam jedna velka rovina..ja hovorim o zazitku z toho, do akej velkej miery sa verejnost aj vlada stara o cyklistiku v krajine...tych par kilometrov tras co su na slovensku vyhradene vylucne pre cyklistov sa neda s holandskom porovnat..
To hej, to mas pravdu, ale aj tak radsej jazdim po slovenskych kopcoch a lesnych cestickach, ako po cestach v holandsku, alebo inde. Vela zalezi opdla toho, co jazdis, co Ta bavi ... ale mas pravdu v tom, ze v holandsku sa o cyklistov staraju, kdezto u nas sa snazia cyklistov zlikvidovat (aspon obcas mam ten pocit, ked vidim reakcie soferov na cyklistu a je jedno, ci som to ja, alebo niekto uplne cudzi).
no tam je to presne naopak...cyklista je pred autom na prvom mieste....a pre cyklistov je napr specialna vyhlaska a pravidla....a ja takisto jazdim xc a allmountain, cesta ma vobec nebavi...holandsko som uviedol len do prikladu
ja vetry nemusim...
zabajkujem cokolvek dazd sneh baaarco ale vietor ked citim v protismere, bojim sa jak cert kriza...
jednoducho nemam rad vietor
howgh!
Irsko - Dublin - Wicklow Mountains
Myslim ze irsko je rovnako plus minus s vlhkostou pocasia a moznostou bikovania ako UK. v IRL velmi malo ludi bikuje (bud vysedavaju po krcmach alebo hraju footbal) a tak tie lesy su stale "panenske".
Niekedy cloveka nahneva to ich presne parcelovanie poli a predelovanie drevenymi plotmi a "brankami", prip. mreze alebo "brzdice" na cestach typu zvaznica proti pohybu oviec a dobytka.
Irsko - Dublin - Wicklow Mountains
Myslim ze irsko je rovnako plus minus s vlhkostou pocasia a moznostou bikovania ako UK. v IRL velmi malo ludi bikuje (bud vysedavaju po krcmach alebo hraju footbal) a tak tie lesy su stale "panenske".
Niekedy cloveka nahneva to ich presne parcelovanie poli a predelovanie drevenymi plotmi a "brankami", prip. mreze alebo "brzdice" na cestach typu zvaznica proti pohybu oviec a dobytka.
Este k tomu Irsku.....Connemara national park a taktiez Ring of Kerry,Dingle peninsula.....
tak na to by som vazeni irania (dobre to znie) mohol napisat esej
sem tam to uz dost lezie na nervy nosit tie bajky cez baaarjake ploty a podobne... nehovoriac o tom ze vsetko su to sukromne pozemky ale zatial nikto p-o mne nestrielal...
ja tu tiez sem tam v behnem do lesa ale chybaju kopce.... a je tu straasne vela aut to mi dost vadi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no hej no, al eked sces nejaky ten les a kopecky... nie kazdy s axce vozit po meste po chodnikoch.
zabajkujem cokolvek dazd sneh baaarco ale vietor ked citim v protismere, bojim sa jak cert kriza...
jednoducho nemam rad vietor
howgh!
Este k tomu Irsku.....Connemara national park a taktiez Ring of Kerry,Dingle peninsula.....
sem tam to uz dost lezie na nervy nosit tie bajky cez baaarjake ploty a podobne... nehovoriac o tom ze vsetko su to sukromne pozemky ale zatial nikto p-o mne nestrielal...
ja tu tiez sem tam v behnem do lesa ale chybaju kopce.... a je tu straasne vela aut to mi dost vadi