Chcem sa spytat znalych aku hodnotu ma tento bike. Ci je dobry alebo zly? Ma mat okolo 5 rokov. Kolesa: Rigida. Vidlica Bumber MX comp. Riadidla: Scott. Prevody: Simano. A brzdy: Tektro Quartz.
z toho popisu ti nikto cenu biku nepovie....a malo tam byt "bomber", nie "bumber" preto si tulen robi z teba prdel ....a velkost biku sa urcuje podla velkosti ramu, konkretne dlzky sedlovej trubky....no a ta velkost ramu by mala podla istych tabuliek odpovedat vyske bikera....riesi sa to tu furt dokola, pohladaj
Tak aby bolo jasne ten bicykel je dost stary a to ocko tam je na boku a je zoskrabane na ucko.
Citat viem iba to co je napisane. Tak sa ospravedlnujem. Ale asi sa vyznas tak porad chcem kupit kvalitny odpruzeny caigel do kopcov. Opakujem KVALITNY. Dik za kazde info.
bikov je na svete fuuura....zalezi kolko mas penazi a ci chces kupovat u seba v meste alebo ako....pobehaj si obchody, skus zistit co sa ti paci a kolko co stoji a potom sem hod linky na kandidatov a pomozeme ti vybrat....
CHOD DO OBCHDOU A NECHJA SI PORADIT!!! Zjavne sa do bicyklov moc nevyznas a tym padom je zbytocne ti tu nieco radit.
V kazdom pripade ked hladas KVALITNY caigel tak ten Corratec s tym popisom co sia dal ty moze mat hodnotu tak maximalne 300eur. MA to najlacnejsiu vidlicu, najlacnejsie brzdy, tipujem ze ostatna vybava tiez nebude nejaka excelentna.
Zjavne sa do bicyklov moc nevyznas a tym padom je zbytocne ti tu nieco radit.
.
hlavne ze ty sa vyznas pred piatimi rokmi to mohla byt celkom raketa, nehovoriac o tom, ze corratec nie je ziadna tuctovka...
kazdopadne si pobehaj trochu tie obchody a poodpisuj si modely, ktore sa ti zmestia do ceny, nema vyznam radit ti tu bike, ktory sa predava len v Dolnej Marikovej, chapes, bikov do 1000 ojro je habadej a kedze si nic blizsie nespecifikoval, tak sa to neda skratka...
co ako? ...najprv sa pytal na hardtail, potom spomina odpruzeny, co chapem ako odpruzenu vidlicu...ono je vobec dost tazke radit niekomu, kto chce "caigel SCOOT" ze?
Ja chápem odpružený ako full,odpruženú vidlu má teraz takmer každý bike,takže hádam by to mal objasniť ten čo sa pýtal,ale chalan asi nemá moc predstavu co je to kvalitný bike
bobo co na mna utocis prosim ta? vyznam sa viac nez dost, dokonca si myslim ze viac nez ty a ked vidim ze na biku je vidlica MZ Comp, Tektro Quartz brzdy, Scott riaditka tak to ani pred 5 rokmi nebola ziadna raketa.
Takze laskavo spomal a mozno by si sa mal naucit citat medzi riadkami a nebyt hned oslepeny jedinym slovom co ti pri opise biku nieco hovorilo a to Corratec. (nie vsetko co sa blisti je zlato)
Full za €1000 su relativne vyhodene penaize. Za €1000 si clovek akurat kupi kvalitnejsie Hardtail ktory mu bude spokojne sluzit niekolko sezon. Full v takejto cenovej kategorii su prilis zalostne vyskladane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlavne že bumbať ti chutí. Len by si nemusel až toľko
Citat viem iba to co je napisane. Tak sa ospravedlnujem. Ale asi sa vyznas tak porad chcem kupit kvalitny odpruzeny caigel do kopcov. Opakujem KVALITNY. Dik za kazde info.
CHOD DO OBCHDOU A NECHJA SI PORADIT!!! Zjavne sa do bicyklov moc nevyznas a tym padom je zbytocne ti tu nieco radit.
V kazdom pripade ked hladas KVALITNY caigel tak ten Corratec s tym popisom co sia dal ty moze mat hodnotu tak maximalne 300eur. MA to najlacnejsiu vidlicu, najlacnejsie brzdy, tipujem ze ostatna vybava tiez nebude nejaka excelentna.
full nespominal
.
hlavne ze ty sa vyznas
kazdopadne si pobehaj trochu tie obchody a poodpisuj si modely, ktore sa ti zmestia do ceny, nema vyznam radit ti tu bike, ktory sa predava len v Dolnej Marikovej, chapes, bikov do 1000 ojro je habadej a kedze si nic blizsie nespecifikoval, tak sa to neda skratka...
Takze laskavo spomal a mozno by si sa mal naucit citat medzi riadkami a nebyt hned oslepeny jedinym slovom co ti pri opise biku nieco hovorilo a to Corratec. (nie vsetko co sa blisti je zlato)
Full za €1000 su relativne vyhodene penaize. Za €1000 si clovek akurat kupi kvalitnejsie Hardtail ktory mu bude spokojne sluzit niekolko sezon. Full v takejto cenovej kategorii su prilis zalostne vyskladane.