Väčšina pochváli to, čo si kúpi a používa. Už len preto, aby sa presvedčil, že dobre investoval. Takzvaný samokaleráb.
04.08.2006 - 21:24:46
00
Väčšina pochváli to, čo si kúpi a používa. Už len preto, aby sa presvedčil, že dobre investoval. Takzvaný samokaleráb.


JJ, málo ľudí si otvorene prizná že kúpili p...vinu. Vo vnútri ich to zožiera a tvrária sa že spravili kauf storočia :)
04.08.2006 - 21:38:16
00
hej, poznam takych, co kupili blbost, ani za svet si to nepriznaju, ale sprdnu kazdy iny bike a je jedno, ci je lepsi, alebo horsi od ich ... lenze takym ludom to nevysvetlis :? :evil:
04.08.2006 - 21:44:49
00
No, mozno to plati o Slovakoch, ale nie cely svet sa takto sprava, boys, a obzvlast nie americania, ktori su zvyknuti na uroven sluzieb a vyzaduju ich aj u vyrobcov, dovozcov a predajcov. Naviac je treba vediet aj citat - pozitivne informacia ma spravidla nezaujimaju (tie propaguje vyrobca), hladam len negativne a zistujem, na co sa pri ktorom komponente stazuju. Tieto informacie treba prefiltrovat tzv. American anti-skill filtrom a vysledok je pouzitelny. Ved ked napr. v pripade 50 recenzii zo 100 na Michelin XL-S sa stazuju na slabe boky plasta, tak to asi bude relevantna informacia (potvrdzujem).
Takze, boys, najprv si co-to pozrite, a potom prosim o nazory...
04.08.2006 - 22:15:09
00
2 peterg Ja nevravim, ze sa tak sprava cely svet, iba ze poznam zopar takych borcov. Ked citam nejake clanky, tiez sa skor zaujimam o negativne reakcie ako o kladne. 8)
05.08.2006 - 19:38:27
00
Ja by som sa vrátil k tým testom vo Vele. Vadí mi, že ten istý produkt ako novinka je buď vychválený a potom po čase už je hodnotený s rezervou.( aj keď to by sa dalo chápať, keďže počase sa ukážu muchy), ale hlavne v jednom čísle hodnotia niečo(napr. brzdy Hayes Sole) ako nie príliš podarené a v poradí v ďalšom to isté je už" tradičně osvědčená kvalita." Alebo tam nájdete rady typu: "Sedadlo- je nejlepší si vyzkoušet si víc typú a vybrat si to, které vám sedne." To je iste pravda, ale kde vám požičajú sedlo na vyskúšanie. Alebo si ho len tak vložiť medzi nohy v obchode ? Čiže len taká rada pre radu. No a to čo tu bolo písané o inzercii. Čítam Velo( predtým Bike Peloton) asi 15 rokov. Za ten čas sa presne dalo vybadať, kto je silný inzerent. Jeden čas to bol GT ( vtedy boli Author len lacné hypermarketové bicykle, ale neboli hypermarkety.), potom Cannondale, inokedy Bretton (Trek, Garry Fischer, Le Mond) no a teraz zase iní. Nielenže boli v každom teste, ale presne tam, kde na inom bajku bola napr. vidlica RST "nejslabší v testu",u preferovanej značky išlo o " vidlici plnící solidně svou funkci". Priznávam, že zo začiatku som všetko ,čo popísali bral ako písmo sväté. A vlastne aj teraz napriek výhradám kupujem každé číslo.
05.08.2006 - 20:24:50
00
keyboard_arrow_up