...tak kolega zase doniesol od nejakého týpka cyklo veci(hlavne cyklogate
) a to bolo "iné cafe" -castelli, nalini, rudy project, craft ...za pár euro, len sa tak zaprášilo .....no tiež priniesol aj nejaké NONAME scampolá, takže ak by ste nahodou poznali značku , budem rád 8)(viď foto) .....inač kvalita super - polyamid, elastan, lycra, polypropylen.

Prílohy:

DSC08086.JPG
DSC08086.JPG 471.97 KiB thumb_up0thumb_down

DSC08090.JPG
DSC08090.JPG 420.59 KiB thumb_up0thumb_down

11.05.2009 - 22:39:10
00
Mám zatiaľ pozitívne vyskúšané:
Moira (spodné prádlo, ponožky)
Storm (tričko krátky rukáv)
Sportfull (vetrovka, termotričko dlhý rukáv, dres zateplený dlhý rukáv, návleky na nohy)
Kalas (dres vrch+spodok)
Authority (mikina, rukavice, zimná vetrovka)
Buff, Matt (šatky)
Treksport (kukla)
Trully (cyklorukavice)
Cherokee sport (spodné dlhé nohavice)
Campagnollo (krátke cyklogate)

Menej pozitívne vyskúšané:
Slovenka (spodné tričko s dlhým rukávom) veľmi rýchlo sa prepotí, veľmi pomaly schne

Veľmi negatívne vyskúšané:
spodné prádlo Craft cyclomax - funkčne fungovalo super, ale po troch rokoch a X praniach smrdelo ako v rozklade, takže :arrow: s ťažkým srdcom do koša.... :(


V januári t.r. som kúpila vo výpredaji v Carrefoure mne zatiaľ neznámu značku termoprádla (kúpila som dve tričká krátky rukáv a jedno dlhý), značku si nepamätám, ale pozriem doma, funguje super.

Momentálny "sen" - Castelli. :oops:
15.05.2009 - 09:36:00
00
Ja k spokojnosti pouzivam v lete aj zime funkcne pradlo zn. CRAFT. Momentalne mam na testovanie novy model scampolo CRAFT 194378 - Pro Cool Superlight. Doteraz som pouzival minulocny model scampolo 193680 - Pro Cool. Na bike mam este vetrovku s odpinatelnymi rukavmi CRAFT ACTIVE Double X. Manzelka je cela CRAFTova, jazdi v cyklonohaviciach, drese, vetrovke a scampole tejto znacky. Moja skusenost s Moirou je, ze po roku pouzivania a prania moze ist akurat na umyvanie podlahy.
15.05.2009 - 10:48:09
00
Poradte mi. Nechodim sice jazdit kazdy den 100 kilometrov, ale chcem si kupit cyklo oblecenie, avsak neviem sa rozhodnut medzi:
1.
http://www.insportline.sk/1143/cyklisticky-dres-insportline
vratane http://www.insportline.sk/1144/cyklisticke-nohavice-worker

2.
http://www.rogelli.sk/zlty.html
vratane http://www.rogelli.sk/cyklisticke-kratasy-s-trakmi-paris.html

Najhorsie je, ze pri prvej kombinacii neviem ci L alebo XL, pretoze vacsie ako XL uz nie je.
Pri druhej kombinacii tiez neviem ci L alebo XL , pretoze podla tabulky velkosti by som mohol mat oboje podla vysky (cca 180 cm), avsak bojim sa, aby mi L-ko nebolo priuzke v pase. Osobne sa mi farebne paci viac prva kombinacia, pretoze mam cierno-cervenu prilbu a tento bicykel
http://www.cte.cz/Fotografie/Zbozi/Original/AxisRed9.jpg
teda budem ladit.

Avsak druha kombinacia je z hladiska viditelnosti v noci ovela lepsia (neviem ci sa jedna o reflexnu zltu farbu alebo nie).
27.06.2009 - 15:15:09
00
Pokial ide o ten Worker, tak ak je to tá značka čo si myslím, tak do toho by som moc nešiel. Hlavne tie nohavice, ťažko povedať čo sú zač, radšej Rogelli tie majú aj tráky.
Rogelli je určite viac zabehnutá v cyklistike, a majú dobré veci. Ten dres aj nohavice robia aj v červenej, pozeral som doma katalóg.
S výberom veľkosti neporadím, najlepšie vyskúšať ak máš kde.
27.06.2009 - 15:42:40
00
Tie nohavice od Worker sa ani mne nepozdavali prave kvoli tym chybajucim trakom, ale radsej som sa opytal pre istotu. Oki, poobhliadnem sa po tych Rogelli Paris. Z hladiska bezpecnosti to tak bude lepsie, len neviem kde tu kupit, pretoze ked som pozeral predajcov, tak v trnavskom kraji nemaju ziadnych. Od Hlohovca najblizsie mam k predajcovi do Topolcian, Trencina a Pezinku. Takze budem musiet najprv povolat ci to tam maju, v akych velkostiach a farbach a az potom na aute prist. V HC je jeden cykloservis, ale oblecenie som si tam nevsimol, ze by predavali. V TT som bol v cyklocentre pri mestskej sportovej hale, ale tam mali tie dresy docela dost drahe (tak okolo 2.000 Sk) a tolko penazi ani nemam a zrejme taky drahy dres pre mna ani nepotrebujem. Nepozadujem byt uplne tip top moderny, staci mi, aby dres splnal svoju funkciu.
27.06.2009 - 16:28:46
00
keyboard_arrow_up