Lenže milram nejde na celkové víťazstvo a to je rozdiel.Ano Lance sa vie lepšie pohybovať v balíku ako Alberto preto bol tam kde bol,ale keď je raz určený líder tak mali robiť len naňho.Astana má veľa hviezd,ale chýbajú mi tam viac tipy na špinavú robotu.
ak to spravne chapem, tak podla teba mali vcera komplet Astana vpredu zastavit a pockat na Alberta a trcat s nim vzadu a zo situacie nevytazit nic.
Myslim ze Bruynell moc dobre vie co robi, a pokyn zapojit sa vpredu do prace nedal len tak. Vie si spocitat 5+5, vedel ze nie je sanca z toho vytrieskat viac jak minutu, vedel co to bude znamenat v GC, ake budu priblizne odstupy jeho ludi po etape.
Vcera to bola jednoducho nahoda, a opat z nej Astana maximalne vytazila. Opakujem to, ze keby bol rozdiel medzi LA a AC opacny, a LA by stracal na Contadora, tak by kazdy bol ticho.
Je to uplne prirodzeny vyvoj cyklistiky a Bruynell a Armstrong nan dokazu velmi flexibilne reagovat.
a nestarali sa snad? si to pozrite este raz pre boha...teraz prave ide repriza, je vidiet ako sa z astany kazdy obzera do zadu kde maju lidra. Potom bude jasne vidiet ako sa kazdy prestane obzerat a zacnu tocit kolotoc...Preco asi? Maju to z vlastnej hlavy alebo dostali od niekoho pokyn? Hmm?
okrem toho preco sa starat o lidra, ked o nic neprichadza, je este len tretia etapa, hory este len pridu a je sanca vylepsit poziciu dalsieho cloveka v teame?
Noval,Ekimov,Padrnos takéto tipy v tíme nie su.Ja som len zvedavý kto bude ťahať tie roviny.Aj preto nedocvakli columbiu ktorá dobre vedela prečo to robí.
teraz prave ide repriza, je vidiet ako sa z astany kazdy obzera do zadu kde maju lidra. Potom bude jasne vidiet ako sa kazdy prestane obzerat a zacnu tocit kolotoc
toto bolo k 2. skupine
Potom ale musel prist pokyn zozadu, pretoze do prace sa zapojila Astana, neskor shimano a narastlo to na krasnych 41 sec. Naproti tomu vzadu sa len divali kto netaha, nahanali sa na kolotoc, ale nikto nechcel poriadne ist. Mozu si za to sami
Popovič a Zubeldia úplne jasne začali dupať keď druhá skupina strácala len 20sek.Takže neviem čo tu furt píšeš.Galopin povedal,že astana ma štyroch lídrov takže choré...
vobec som nepochopil tie moje citacie u katka...takze nemozem reagovat
k tym 20 sec. Naskok bol okolo 30 sec ked tahala len columbia, padol na 20 sec, vtedy sa zapojila do prace aj astana.
Galopin povedal ze maju 4 lidrov, ale povedal to s jasnym usmevom na tvari :)
Takisto povedal ze im ide tiez o to aby mali co najviac ludi v GC. Reagoval tiez Hincapie - ten povtrdil ze Bruynellova hra je momentlane rohozhrana tak, aby mali najviac ludi v GC a mohli potom tvorit taktiku v kopcoch.
Tiez LA sa vyjadril ze v teame su jednoducho 4 ludia, je tam jeden co je poslednych 15 mesiacov velmi silny, druhy co vyhral 7x tour, nesmie sa zabudnut na leviho a na klodena ktori maju niekolkorocne skusenosti a niekolko odjazdenych tour.
este k tomu ze vzadu sa snazila pracovat Astana a dohnat prvu skupinu:
Cadel Evans (Silence-Lotto) - 32nd on stage, eighth overall @ 1:04
I rode a little too far to the rear, 40th or so, when the break went. Subsequently, only Silence-Lotto chased, I saw nothing from other teams.
teraz prave ide repriza, je vidiet ako sa z astany kazdy obzera do zadu kde maju lidra. Potom bude jasne vidiet ako sa kazdy prestane obzerat a zacnu tocit kolotoc
toto si písal o akej Astane? o tej v prvej skupine či v druhej? podľa mňa ked sa každý pozerá kde má lídra (Contadora) a vidí, že je v druhej skupine tak začnem robiť všetko preto aby som sa dotiahol do tej prvej, či?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslim ze Bruynell moc dobre vie co robi, a pokyn zapojit sa vpredu do prace nedal len tak. Vie si spocitat 5+5, vedel ze nie je sanca z toho vytrieskat viac jak minutu, vedel co to bude znamenat v GC, ake budu priblizne odstupy jeho ludi po etape.
Vcera to bola jednoducho nahoda, a opat z nej Astana maximalne vytazila. Opakujem to, ze keby bol rozdiel medzi LA a AC opacny, a LA by stracal na Contadora, tak by kazdy bol ticho.
Je to uplne prirodzeny vyvoj cyklistiky a Bruynell a Armstrong nan dokazu velmi flexibilne reagovat.
okrem toho preco sa starat o lidra, ked o nic neprichadza, je este len tretia etapa, hory este len pridu a je sanca vylepsit poziciu dalsieho cloveka v teame?
toto bolo k 2. skupine
a toto k 1. skupine
Popovič a Zubeldia úplne jasne začali dupať keď druhá skupina strácala len 20sek.Takže neviem čo tu furt píšeš.Galopin povedal,že astana ma štyroch lídrov takže choré...
k tym 20 sec. Naskok bol okolo 30 sec ked tahala len columbia, padol na 20 sec, vtedy sa zapojila do prace aj astana.
Galopin povedal ze maju 4 lidrov, ale povedal to s jasnym usmevom na tvari :)
Takisto povedal ze im ide tiez o to aby mali co najviac ludi v GC. Reagoval tiez Hincapie - ten povtrdil ze Bruynellova hra je momentlane rohozhrana tak, aby mali najviac ludi v GC a mohli potom tvorit taktiku v kopcoch.
Tiez LA sa vyjadril ze v teame su jednoducho 4 ludia, je tam jeden co je poslednych 15 mesiacov velmi silny, druhy co vyhral 7x tour, nesmie sa zabudnut na leviho a na klodena ktori maju niekolkorocne skusenosti a niekolko odjazdenych tour.
este k tomu ze vzadu sa snazila pracovat Astana a dohnat prvu skupinu:
Cadel Evans (Silence-Lotto) - 32nd on stage, eighth overall @ 1:04
I rode a little too far to the rear, 40th or so, when the break went. Subsequently, only Silence-Lotto chased, I saw nothing from other teams.
najprv mencov na zemi, teraz polka buyges-telekomu v poli:)
http://cyclingfans.com/
dole su linky na video stream-y....niektore aj funguju
vyzerá to tak, že dnes bude v žltom LA...
toto si písal o akej Astane? o tej v prvej skupine či v druhej? podľa mňa ked sa každý pozerá kde má lídra (Contadora) a vidí, že je v druhej skupine tak začnem robiť všetko preto aby som sa dotiahol do tej prvej, či?