Lidi, co nanho vravite??? Ma niekto skusenost? Nechcem oplieskat 62 papierikov na shit. Diky
posledný komentár: 17. 10. 2016 o 15:10
posledný komentár: 14. 1. 2014 o 15:26
posledný komentár: 17. 10. 2016 o 15:10
posledný komentár: 14. 1. 2014 o 15:26
A inak prachy nejsu dnes uz problem. Banka da solidny uver na 2 roky, celkovo preplatis asi 2 litre, co nie je vela.
Image je na nic, aj ked je coolovy...A ze vydrzi vela, to verim. Nepojdem casto na dno schopnosti toho biku, chcem mat nudzovu rezervu, aby som sa nezrakvil na drope, na nejakom konari ci nebodaj "kamienku"
AD2: Kto sa tu vyplakava??? To akoze myslis pisanie do fora???
FAKT NEWIEM WARUM...
Vpodstate mas pravdu, som voci nim zaujaty, uznavam, ze sa vyznaju viac ako mnohi bikeri, no mal som na nich smolu. Vzdy arogantny. Keby nemali dobry tovar, kvalitny (hoci pomaly) servis tak by som na nich zvysoka
(domysli-si-vhodny-vyraz-adekvatny-tvojmu-veku)...
A myslim, ze vo fore je dovolene vyjadrit nazor, ziadat nazor ostatnych a to som aj urobil. Zial, musis uznat, ze nie som jediny na svete s takymi skusenostami, ja zase musim uznat, ze su aj ludia s inymi skusenostami... Bohvie preco...
A potesim ta:
Coilera si v klude kup. Je dobry, no ja sa pozeram na ine biky.
Este otazocka:
V akom vztahu si s kaktusakmi (su to tvoji sponzori?) ???
Co sa tyka bikov, Coiler samozrejme super, pozeral som vsak aj Speslik, nove Enduro vyzera super, mal by sa dat kupit aj samostatne ram, len ta cena ...
To som trosku nepochopil .... bo svoje nazory prezentujem vzdy rovnako, nezalezi na okolnostiach. Pred hodinou som bol peso v Kaktuse a to bola moja 1. prijemna navsteva. Neotravovali, nechali ma pozriet si biky aj komponenty, jeden teepek sa ma opytal, ci pomoze...
Som spokojny, no moj celkovy nazor to az tak velmi nezmenilo.
Zda sa, ze si tiez z blawy a uzivas si prazdnin
A otazocka na zaver :
Co ty stvaras pri tych drzkopadoch??? Moje tigre su zvacsa bez poskodenia biku, nanajviac ohnem rafik.