.neviem,prečo mám nutné podozrenie,že všetky noviny nafukujú..všetci známi a známejší,ktorí utrpeli úraz,alebo sú chorí,buď niekde "asi" ani nevystúpia,kde majú a večer je ohrozený a nakoniec nastúpia vždy a ranení,ktorých nehoda vyzerá síce hrozne a je nečakaná umierajúa prichádzajú o končatiny a pod.,ale vždy ich zachránia a veľmi rýchlo sa zotavujú..ja im už ani neverím... 8)
31.07.2009 - 15:08:21
00
Ano nudna, min.rok to bola jedna z najnudnejších trati...presne ako píšeš na tej istej urovni ako Hungaroring = nulova šanca na predbiehanie...jedina pikoška je prejazd cez most...v španieslku sa snažili urobiť trať podobnú monacu ale efekt nesplnili...nemá to ten punc čo Monaco.




tak mne valencia nudna nepride .. .

a ked sa ti nepaci F1, tak pozeraj moto gp :mrgreen:
31.07.2009 - 15:12:47
00
Keď som voľakedy zapla telku a boli tam preteky F1, tak som okamžite prepínala na iný program.
Okrem toho, že sa mi zdalo krúženie po nejakých okruhoch príšerne nudné, vrčalo to neznesiteľne a vôbec som nechápala význam a nerozumela nejakým pravidlám, ktoré tam vládli.
Teraz mi je jasné, že to bolo len mojou neznalosťou problematiky a nezainteresovaním do diania
v tejto oblasti.
Keď si ma našiel nadšený fanúšik F1, veľa krát som bola nútená kôli nemu pozerať na preteky, ktoré som spočiatku vždy prespala. Postupom času som sem-tam na obrazovku pozrela a postupne som začala sledovať dianie v F1. Keď som pochopila pravidlá a zákulisie, musím uznať, že F1 nie je ani trocha nudná, či už ide o zaujímavé, alebo menej zaujímavé okruhy.
Niekedy sa nič nedeje hodinu a pol, no a potom to príde. Zvlášť zaujímavé zmeny počasia, taktiky teamov, dianie v boxoch, ktoré často zmení celé poradie pretekov.
A po minuloročnej osobnej účasti fandím F1 ešte intenzívnejšie.
31.07.2009 - 20:52:19
00
Tonko je stastny muz! :mrgreen:
31.07.2009 - 22:10:50
00
keyboard_arrow_up