Uvazoval si o tych adapteroch od Force (novatec 4x1)? Vnutorny rozmer na 20mm os, makky hlinik, takze ti tu os neposkriabe a z vonku si mozes urobit drziak aky chces... Cena do 15€...
Myslis nieco taketo? http://www.bicycles.sk/shop/naboje/oska-predneho-naboja-force-4x1klasicky-ru/6119/
Vyzera to mozno zaujimavo, len som si nie isty rozmermi. Teraz mam naboj tusim 110mm, pevna os 20mm a vonkajsi rozmer noh na vidle cca 165mm. Keby sa jednalo o taky adapter, tak podla obrazku sa mi nezda dost dlhy, navyse na jednej nohe je zavit na os a ten adapter narvat do zavitu sa mi velmi nepozdava.
Alebo teda aspon tak nejako to mam vymyslene ja na moj drziak. Mozno mas inu predstavu....
Nemam asi predstavu, ako by som to dalej uchytaval. Nieco podobne som chcel vyrobit ako je na obrazkoch (namiesto tej rurky na os, by som primontoval naboj, ktory zhanam). Adapter do noh by bol fajn, no asi skor z 20mm na klasiku 9mm tusim - len moja osa (vid obrazok) ma jednu stranu viac ako 20mm a na druhej je zavit.
doteraz som nosil 2x thule 592 na doske (ta je uchytena do podlahy - vw caddy uchyt zadnych sedadiel) prisrobovane a vedla seba 2bicykle. Teraz mam nestastnu 20mm osu, tak som zatial do dreva, ktore mi vleze medzi vidlu vyvrtal 20mm otvor a tak som niesol bike. Ale drevo je poddajne a nieje to take stabilne ako povodny drziak.
Ja si chcem nechať vyrobiť len tú časť kam sa pripína Bike zo železa s tým že hore bude trubka v rozmere základnej časti novatec náboja 4x1, takže to budem môcť neskôr prípadne vymeniť za iný rozmer.
Ja si chcem nechať vyrobiť len tú časť kam sa pripína Bike zo železa s tým že hore bude trubka v rozmere základnej časti novatec náboja 4x1, takže to budem môcť neskôr prípadne vymeniť za iný rozmer.
Trosku som hladal a najrozumnejsie a najlacnejsie by bolo toto: http://www.kupkolo.cz/adapter-peruzzo-pro-pevne-osy-15-a-20mm_z97136/
Skoda len, ze na SK to nevidim nikde v obchode a z CZ vychadza drahe postovne.
Zatial som to ale stale nevzdal s tym, ze by sa niekto nasiel, kto ma na vyhodenie stary naboj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je dostupny vo viacerych farbach: cierny, cerveny resp. titanovy.
http://shop.dema-bicycles.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&category_id=4292&product_id=49124&Itemid=1
v bielej je iba 36 dierový
vid:
http://szolgai.sk/product.php?id_product=447
Vyzera to mozno zaujimavo, len som si nie isty rozmermi. Teraz mam naboj tusim 110mm, pevna os 20mm a vonkajsi rozmer noh na vidle cca 165mm. Keby sa jednalo o taky adapter, tak podla obrazku sa mi nezda dost dlhy, navyse na jednej nohe je zavit na os a ten adapter narvat do zavitu sa mi velmi nepozdava.
A urobis k tomu drziak do ktoreho to zasunies aby to malo 110 mm na sirku a os normalne do noh ako mas teraz.
Alebo teda aspon tak nejako to mam vymyslene ja na moj drziak. Mozno mas inu predstavu....
A urobis k tomu drziak do ktoreho to zasunies aby to malo 110 mm na sirku a os normalne do noh ako mas teraz.
Nemam asi predstavu, ako by som to dalej uchytaval. Nieco podobne som chcel vyrobit ako je na obrazkoch (namiesto tej rurky na os, by som primontoval naboj, ktory zhanam). Adapter do noh by bol fajn, no asi skor z 20mm na klasiku 9mm tusim - len moja osa (vid obrazok) ma jednu stranu viac ako 20mm a na druhej je zavit.
Ja mám v kufri thule 592 a len ten adaptér musím upraviť na 15mm os.
Trosku som hladal a najrozumnejsie a najlacnejsie by bolo toto: http://www.kupkolo.cz/adapter-peruzzo-pro-pevne-osy-15-a-20mm_z97136/
Skoda len, ze na SK to nevidim nikde v obchode a z CZ vychadza drahe postovne.
Zatial som to ale stale nevzdal s tym, ze by sa niekto nasiel, kto ma na vyhodenie stary naboj.