Ten 160 mm kotuc predu v kombinacii s tou Foxkou vyzera jemne povedane smiesne a rovnako tak aj ta zasunuta sedlovka - ta navodzuje dojem, ze to jazdi 1,6 metra vysoky clovek, co si nevie kupit spravnu velkost ramu...
alebo to jazdi ten ujo prevazne dolekopcom.. a 160mm kotuc ked ma nato vahu uplne s prehladom staci..
dlho som tu nevidel pekny bicykel, tak nieco pridam
Tomu prvemu by chcelo vylestit aj korunku a trochu vylepsit vybavu, Yetimu zas zrezat stlpik, Cotic to same, plus mi tam este kolesa a kluky akosi nesedia(ako zimak to ale ujde). Lynskey bud otocit predstavec dohora alebo rovne riaditka a mozno vymenit kluky. Tak ci onak to ma od vysnivanych podla mna vsetko daleko Ak by som mal vybrat z mtbr tak skor toto alebo toto .
ked ste u tych customov tak tohto fesaka by som za vlastneho prijal s otvorenou narucou a nebyt tych kadejakych navarok ako pozostatky jeho minulosti, bol by dokonaly....BIKE FOR FUN
Tomu prvemu by chcelo vylestit aj korunku a trochu vylepsit vybavu, Yetimu zas zrezat stlpik, Cotic to same, plus mi tam este kolesa a kluky akosi nesedia(ako zimak to ale ujde). Lynskey bud otocit predstavec dohora alebo rovne riaditka a mozno vymenit kluky. Tak ci onak to ma od vysnivanych podla mna vsetko daleko Ak by som mal vybrat z mtbr tak skor toto alebo toto .
necakal som ze sa toho niekto az tak chyti
to ze je to v teme vysnivane neznamena, ze by som tam nechcel nejake zmeny robit
kazdopadne, su to bajky ktore (aspon Lynskey a Yeti) by som rad doma parkoval...
kazdy mame svoje priority, co sa setupu a komponentov tyka
fradog: pekne je to... nieco take sa chystam vyskladat ale nebdude tam pevna vidla...
len si teraz nadavam, ze som pred rokom predal ocelovy ram, ktory by bol na to ako stvoreny ... co uz
Pozri ich web stranku modely 2010 .. top HTcka alu aj karbon su len 29", fully tiez uz len 29" (Roscoe som nepozeral). No, popravde este okrem tohto Lapierra, po ktorom som pokukoval uz od roku 2006 (ram len, komponenty ma nezaujimaju) je este kandidat Trek Top Fuel ... ale to ma cas este .. par rokov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo to jazdi ten ujo prevazne dolekopcom.. a 160mm kotuc ked ma nato vahu uplne s prehladom staci..
...vedel by som si aj iny vybrat, len tento mozem aj realne mat-za nejaky
Tak tento LP je aj moj favorit.....ale asi skor sen do buducnosti
ako to ze len 29? nechapem..
kimlo, pekne bajky, ale uznaj ze aj ta oradzada je fajn
tato znacka vie robit aj krasne bajky, no tento medzi ne nepatri
Tomu prvemu by chcelo vylestit aj korunku a trochu vylepsit vybavu, Yetimu zas zrezat stlpik, Cotic to same, plus mi tam este kolesa a kluky akosi nesedia(ako zimak to ale ujde). Lynskey bud otocit predstavec dohora alebo rovne riaditka a mozno vymenit kluky. Tak ci onak to ma od vysnivanych podla mna vsetko daleko
necakal som ze sa toho niekto az tak chyti
to ze je to v teme vysnivane neznamena, ze by som tam nechcel nejake zmeny robit
kazdopadne, su to bajky ktore (aspon Lynskey a Yeti) by som rad doma parkoval...
kazdy mame svoje priority, co sa setupu a komponentov tyka
len si teraz nadavam, ze som pred rokom predal ocelovy ram, ktory by bol na to ako stvoreny
Pozri ich web stranku modely 2010 .. top HTcka alu aj karbon su len 29", fully tiez uz len 29" (Roscoe som nepozeral). No, popravde este okrem tohto Lapierra, po ktorom som pokukoval uz od roku 2006 (ram len, komponenty ma nezaujimaju) je este kandidat Trek Top Fuel ... ale to ma cas este .. par rokov
mne sa paci skorej nec taketo...
lebo je pekny dizajnovo a podla mna na nom nesu ani az take zle komponenty...
mimochodom nie si sam, moj sen kt. zrejme snom aj ostane je toto:
ps: este by som na nu dal tu cierno zelenu boxxeru
biky/vase-vysnivane-bajky-2-t14986-1620.html
(sice nikomu okrem mna s ato asi nelubi,ale to nevadi,lebo je to MOJ vysnivany