Chcel by som kupit novu vidlu v roku 2010 teraz jazdim rebu 2007 WC a vadi mi na nej jej slaby lockout, vidlu chcem tak minimalne zdvih 100mm. Nejake vidli som uz kukal a zaujali ma dt-swiss xrc 100 race, rs sid xx wc pripadne ak poznate nieco lahke a dobre na XC postnite ale germanka sa mi nepaci. Ma niekto skusenosti dt-swiss xrc novymi a novymi sidkami? Zaujima ma hlavne ten lockout ale pevnu vidlu nechcem. Dakujem za odpovede
kedze su to 2010 tak ich este vela v obehu asi nebude..
sak ju chcem kupit na buduci rok ale tak mna zaujimaju hlavne tie skusenosti s vidlami co som napisal a nejakych inych najvyssich typov na XC, rozhodnem sa aj tak az na buduci rok.
urcite si kup vidlu podla toho ktora je pekna, mne sa napriklad paci cela kolekcia RST, tam nemoze slapnut vedla
Chcem vidlu co ma aspon zdvih 100mm ale tak ked si tu ty a ty jazdis germanku tak mi opis jaka je, aky ma lockout, kolko ju jazdis, ci je dost odolna, ako casto treba servisovat a ci vobec niekto nato na SR robi servis?
jaj no sak pevna karbonka je najhahsia nee??? a ten fox je hadam o 100g tazsiii bozinku
co tak sid WC alebo team...ci aj to je tazke?
.... este indian..***** absolute
dost blbe ked ma moderator sarkasticke poznamky , vsak sa normalne pytal na konkretne typy a mal aj konretnu poziadavku tak taky odpoved???
dost blbe je podla mna najma to ze niekto ide kupovat XC-vidlu z top kategorie za stovky EUR a potrebuje radu. nemyslim ze by ich bolo az tak vela aby o nich clovek ktory jazdi na urovni zodpovedajucej vyberu vidlice nemohol vediet. potom sa bud rozhodne na zaklade toho co osobne vyskusa alebo sa spolahne na to ze uplne zly vyber sa v tej kategorii urobit neda. odhliadnuc od toho ze pytat sa na vidly rocnika 2010, ked je jasne ze nejake relevantne poznatky este nie su, je podla mna minimalne naivne.
aby som aj prispel k teme: osobne jazdim uz dlhe roky Manitou ale za velmi vydarenu vidlicu povazujem uz spomenutu Maguru Durin (tuha, solidna konstrukcia, dobre nastavitelne tlmenie)
no ano dream ma pravdu ale tak zaujima ma aj germanka a chcem ju kupovat buduci rok tak to uz budu na trhu asi aj nove ale zas swisska bude to iste, sid ma nejaky novy XX motion kontrol bez motionu to bol lock si este pamatam ta bola dost pevna a ostatne nepoznam tak by ma zaujimali ake su dobre. jedine co vylucujem uplne je lefty od cannondale. moja reba ma lock uplne zly nie zeby sa mi nepacil jej lock ked bola nova, no skusim ju este vyservisovat a dojazdim ju a v 2010 chcem kupit novu. Najviac ma laka swisska karbonova len ten lock neviem aky ma. A DI2F4Y vidlam vacsinou menili len zlozenie, na foxe prerobili nieco na rs je XX motion control a swisska je rovnaka ak sa mylim s tou swisskou tak ma opravte v tej som si neni isty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sak ju chcem kupit na buduci rok ale tak mna zaujimaju hlavne tie skusenosti s vidlami co som napisal a nejakych inych najvyssich typov na XC, rozhodnem sa aj tak az na buduci rok.
mas snou nejake skusenosti? alebo niekto iny?
Chcem vidlu co ma aspon zdvih 100mm ale tak ked si tu ty a ty jazdis germanku tak mi opis jaka je, aky ma lockout, kolko ju jazdis, ci je dost odolna, ako casto treba servisovat a ci vobec niekto nato na SR robi servis?
preco potom nepozres po nejakej Foxe ?
tak si kup pevnu
Pisal som ze pevnu nechcem a do foxu tiez moc nechcem nema take dobre vahy ako sid a swisska, som zvedavy co napise marecej ku germanke
co tak sid WC alebo team...ci aj to je tazke?
.... este indian..***** absolute
dost blbe ked ma moderator sarkasticke poznamky , vsak sa normalne pytal na konkretne typy a mal aj konretnu poziadavku tak taky odpoved???
niekedy mi to pride divne pridu sem niekto novy a ma kopu stupidnych otazok a ostatni mi este radia.
toto vlakno sa mi oproti inym zda byt vcelko ok.
pokial som dobre rozumel = cchcel su kupit vydlu na rok 2010 nie model 2010.
nove sidi a DT SWISS - myslel pravdepodobne tohtorocne a prakticke skusenosti s nimi.
nechcel pevnu vidlu ale vidlu ktora ma lockout ale nie na styl ROCK SHOX REBA.
Germanku = nehcel lebo sa mu ais nepaci dizajn .
tak nechapem preco musi do neho niekto v tomto pripade moderator vyrivat.
ked sa nevyznam neradim , ked nechcem dat radu neradim asi tak
dost blbe je podla mna najma to ze niekto ide kupovat XC-vidlu z top kategorie za stovky EUR a potrebuje radu. nemyslim ze by ich bolo az tak vela aby o nich clovek ktory jazdi na urovni zodpovedajucej vyberu vidlice nemohol vediet. potom sa bud rozhodne na zaklade toho co osobne vyskusa alebo sa spolahne na to ze uplne zly vyber sa v tej kategorii urobit neda. odhliadnuc od toho ze pytat sa na vidly rocnika 2010, ked je jasne ze nejake relevantne poznatky este nie su, je podla mna minimalne naivne.
aby som aj prispel k teme: osobne jazdim uz dlhe roky Manitou ale za velmi vydarenu vidlicu povazujem uz spomenutu Maguru Durin (tuha, solidna konstrukcia, dobre nastavitelne tlmenie)
a este nieco neviem kolko ludi jazdi DT SWISS
v mojom okoli nikto - nemyslim si ze su az tak rozsirene, preto asi prisiel na forum sa spytat nechapem co je na tom blbe.