Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
tak dnes sme si dali cestu Zipov,Sedlice a spät bola zima len 7 stupnov ale nad Zipovom bolo slnko.Ako ste dopadli v Pavlovciach?Zo Zipova boli Slanske cele v hmle.Podla fotiek ste boli na Salamandri
]:sun: Zdravim Bikerov z PO . dnes som zmakol Šimonku. hore slnečno a perfetný výhľad. Trasa cesta až pod vysielač a potom poza vysielač po slan. maratone až na Grimov laz. prekvapilo ma spusta popadaných a vyvratených stromov. mam obavu o nasledujuci rok.Toto tam treba poriadne prečistiť. Vranovčani sľúbili že prídu tiež ale ako som si doma na nete prečital tak neprišli . Ale môžu ľutovať bolo nadherne tam hore počasie a ten výhľad ako z lietadla. cesta dole na temný les po zelenej a tam to bol horor horšie ako cesta zarubana. viď foto. dole kopu blata. u Alfiho som ho musel vystriekať vodou.Podľa mňa perfektna rozlúčka so sezonou. Hore teplo a sucho dole chladno a mokro.Asi toľko Bike ala Šimonka. [/quote]
no co urobim ked bike tim VT je lenivy ale vcera rano som vstal a bola dost silna hmla a nedalo my tak som sa sam vybral na šimonku najlepsia cesta z VT je cez zamutov a az hore k vysielacu 100m pred vysielacom odbocim do prava a pridem zo zadu k vysielacu ale cesta je dost zarubana na useku 100m ked som sa cez to dostal uz som sa len napojil na cervenu strmo hore a po 10minutach som dosiel na grimov laz inverzia bola uz od 600m n m ale tatry nebolo vidno.Najlepsia inverzia bola v piatok kedy bolo hore uplne jasno a bolo vidno tatry.Ach jak sa my nechcelo ist do toho zamutova a strasna zima bola pokial som dosiel do VT domov
my sme dali vcera vyslap na Lysu (mozno rozluckovy so sezonou) a potom dole po zjazdovke na Majdan a spat po cyklochodniku z Pecovksej do Sabinova okolo Torysy. Hore nad 800mnm bolo fakt krasne teplo, po ceste spat vietor, hmla, masaker, ale fajne aj tak. vid foto.
kto by sa v nedelu pridal na objavnu jazdu - chceme ist prejst z konca Salamandra do Pavloviec. Podla GPS to nie je daleko, a je predpoklad, ze budeme cely cas nad inverziou a taktiez mimo blata Slo by sa okolo 10:00..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
salamander sa mi pozdava, tesim sa na ostatok.
dakujem vsetkym za prijemnu spolocnost.
no co urobim ked bike tim VT je lenivy ale vcera rano som vstal a bola dost silna hmla a nedalo my tak som sa sam vybral na šimonku najlepsia cesta z VT je cez zamutov a az hore k vysielacu 100m pred vysielacom odbocim do prava a pridem zo zadu k vysielacu ale cesta je dost zarubana na useku 100m ked som sa cez to dostal uz som sa len napojil na cervenu strmo hore a po 10minutach som dosiel na grimov laz inverzia bola uz od 600m n m ale tatry nebolo vidno.Najlepsia inverzia bola v piatok kedy bolo hore uplne jasno a bolo vidno tatry.Ach jak sa my nechcelo ist do toho zamutova a strasna zima bola pokial som dosiel do VT domov
Tak to este neviem, pocitam ze okolo obeda az, nechceme sa plasit. Taky uplne pohodovy vyjazd:) Ked tak sa ozvi zajtra na mobil a dohodneme..
kto by sa v nedelu pridal na objavnu jazdu - chceme ist prejst z konca Salamandra do Pavloviec. Podla GPS to nie je daleko, a je predpoklad, ze budeme cely cas nad inverziou a taktiez mimo blata