Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Ešte teraz ma bolí hrdlo
To si len ty myslis. Piatok Kojsovka, v sobotu varenie gulasu s piatimi babami v nedelu Toporec az teraz sa zacinam preberat z bezvedomia ...
Takze Toporec - Cerveny Klastor - Lesnica - Velky Lipnik Toporec. Medzitym nakuknutie do Polska novym mostom v Cervenom Klastore prechodom do Sczawnicze.
pocuj sak to sa da spravit len neviem kolko to bude stat...
raz som bol zo svojou macochou vo velosprinte (nitra) a povedali mi ze to vedia spravit...tak sa skus poinformovat urcite to nieje jediny servis co to dokaze.
dik za info, ale zase zily mi to netrha. vidla beha furt rovnako. ale v zime ju aj tak budem posielat na reklamacku takze mozno ruka v ruke s tym to necham spravit ak to nebude drahe
gratulujem
pocuj sak to sa da spravit len neviem kolko to bude stat...
raz som bol zo svojou macochou vo velosprinte (nitra) a povedali mi ze to vedia spravit...tak sa skus poinformovat urcite to nieje jediny servis co to dokaze.
dik za info, ale zase zily mi to netrha. vidla beha furt rovnako. ale v zime ju aj tak budem posielat na reklamacku takze mozno ruka v ruke s tym to necham spravit ak to nebude drahe
preco ju posielas na reklamacku??? hmmm...mas nieco poskodene???
Ja som listoval novu Cykloturistiku a tam ma foto tiez, tusim ale 2. miesto.
gratulujem
Pridavam sa ku gratulacii. Kde to je presne?
asi len na vlastnu zodpovednost
Velo a Cykloturistika je v podstate ten isty vydavatel, tak mozno preto.
Prepáč, zradila ma pamäť. Až teraz som to radšej porovnal s tvojou fotkou na internete a pomýlil som sa. Bola tam veľmi podobná fotka ako je táto tvoja:
http://dijck.trolej.sk/male.php?id=6&kat=sport akurát tam boli na tej fotke 3-ja bajkery a miesto kríža taký pahýľ alebo čo.