Čo sa týka politiky, nikdy som nemal obľúbenú stranu alebo politika. Ten kto bol celkom potencionálne vhodný, sa vždy časom krásne vyfarbil. Pretože lož má krátke nohy. A tak sa postupne všetci zbožňovaní politici časom zmenili na obyčajných klamárov, ktorí pod plachtou zveľaďovania a presadzovania štátu vo svete si len prachsproste váľali šunky. A keď sa náhodou nedostali do parlamentu, tak len za každú cenu kydali na koalíciu bez opodstatneného dôvodu. A tak je to stále dokola. To kto urobil pre spoločnosť najviac sa ukáže až s veľkým odstupom času. Tak ako keď bol na čele Vladko aj Miki. Teraz keď si neustále otvárajú hubu na premiéra, tak im raz zatol tipec jednou z mnohých "verejných" aférok o ktorých všetci vedia ale boja sa to povedať. Dzurinda je v mojich očiach len pajác čo mení názor ako sa mu to hodí a už nestíha zakrývať fakty. Vo svete nás nereprezentoval, veď aj pri samotnom vstupe do EU sa ukázalo ako sme na tom zle a na čo všetko sa pod pokrievkou zvysoka kašľalo. Tak ako aj s mýtom. Okolité krajiny na tom spokojne frčia už roky. U nás sa nepodarí prvý BETA test a už tu máme štrajky a opozíciu ktorá nedokáže pochopiť že taká veľká vec ako je mýto sa nezaobíde bez počiatočných problémov. Odborníci EU tvrdia, že máme najsofistikovanejší systém mýta ktorý je teraz dostupný a terajšie problémy sú maximálne zanedbateľné. Len Dzurinda sa potrebuje chytiť nejakej slamky, keď sa potápa a tak sa prikloní automaticky na stranu proti vláde, či už s mýtom alebo maďarskými učebnicami. To že vláda dáva zelenú najdrahším tendrom, predáva emisie za nehorázne peniaze je hanba. Ale robilo sa to aj za Dzurindu. Len príklad: za koľko sľúbil Dzurinda postavené všetky diaľnice? Nestihol ani tretinu počas svojho pôsobenia. A teraz sa len v mojom okolí znovu spustili projekty ktoré stáli 5 rokov na mieste. A nie len tu. Každá vláda má svoje pre aj proti, ale zásadne nesúhlasím s tým, že Dzurinda bol nejaký prínos pre túto republiku. Fico čelí oveľa väčším tlakom verejnosti ktorý sa úmerne zvyšuje počtom nových vecí, ktoré sa s príchodom do EU zaviedli. A medializácia len ukazuje špinavosti, ktoré sa okolo toho dejú a diali. Nestojím ani na jednej strane, len som cítil potrebu sa vyjadriť, pretože v celom okolí sa preberá len a len toto. Politiku nemám rád, nebaví ma polemizovanie o nej, pretože som na to malý pán. Ale treba si urobiť názor zo všetkých faktov ktoré verejnosť vie, nie si vybrať tie ktoré mi vyhovujú a ktoré nonstop premáva JOJ a Markíza. Mečiar, Dzurinda ani Fico nie sú ideálnymi vodcami štátu, tak si treba spomedzi nich vybrať menšie zlo. Uvidíme čo sa bude diať do budúcna, ale dúfam že to nebudú Radičovej ústupky voči maďarizácii alebo Ficove vyhadzovanie peňazí.
02.02.2010 - 23:08:01
00
Bŕŕŕ. Sem se lek. Idem spať. Ešteže máš len 15 rokov (to je lichôtka) a šancu, že sa to časom popraví. Za odvahu ti dávam jednotku a obsah radšej neznámkujem. Brú noc.
02.02.2010 - 23:50:53
00
...Uvidíme čo sa bude diať do budúcna, ale dúfam že to nebudú Radičovej ústupky voči maďarizácii alebo Ficove vyhadzovanie peňazí.

mame podobne zmyslanie. a to mam "trochu" viac ako 15 rokov.
03.02.2010 - 07:09:21
00
Len aby vas madari a ine narodnosti nezozrali v tej vasej prehnanej narodnej hrdosti.
03.02.2010 - 07:51:12
00
Tak ako aj s mýtom. Okolité krajiny na tom spokojne frčia už roky. U nás sa nepodarí prvý BETA test a už tu máme štrajky a opozíciu ktorá nedokáže pochopiť že taká veľká vec ako je mýto sa nezaobíde bez počiatočných problémov.


O tomto by sa dalo polemizovať, už len preto že osobne som nezachytil ani náznak vyjadrení zo strany zodpovedných v duchu "this is only test", preskok na mýto naostro zo dňa na deň je podľa mňa čokoľvek iné len nie BETA režim (trafený pomer priestupku a pokuty a činnosť mýtnej polície tiež nevyzerá ako testovanie) a arogantné drísty o tom, že všetko funguje "excelentne, alebo aspoň veľmi dobre" ani nemám chuť komentovať.

Odborníci EU tvrdia, že máme najsofistikovanejší systém mýta ktorý je teraz dostupný a terajšie problémy sú maximálne zanedbateľné.


Sledujem veľa zdrojov, ale toto som akosi prehliadol, za linku budem veľmi vďačný. Pri predstave, že je to naozaj tak ma však mrazí :sweat: Očividne mám o nárokoch na sofistikovaný systém úplne pomýlené predstavy, hlavne kvôli tomu že pracujem s ľuďmi, ktorých sa mýto denne dotýka (stavebníctvo, vývoz odpadu) a poviem len toľko - spomenúť v ich prítomnosti, že systém je jednoduchý, prehľadný a to čo riešia sú len zanedbateľné problémy by mohlo skončiť veľmi vážnou ujmou na zdraví ...
03.02.2010 - 08:31:03
00
15 rokov - povedal by som, ze opakujes nazory okolia - naozaj sledovat co sa deje mozes tak rok dva. Ak tvrdis ze ta zaujimala politika pred styrmi rokmi ked nastupoval Fico tak klames alebo si genius.
Vies napriklad, ze Fico je komunista, ktory nezbadal, ze sa nieco v roku 1989 zmenilo? Vies ze Fico je clen SDL (premenovanej KSS), ktory ako poslanec navrhol zmenu ustavy aby sa mohol stat generalnym prokuratorom? Vies ze urazeny Fico vystupil z SDL a zalozil si novu stranu? Vies z akych penazi si ju zakladal a zivil nez sa dostali do parlamentu a do vlady? Vies komu a ako splaca teraz dlhy? Nie je ti podivne, Pociatek si moze dovolit dovolenkovat na jachte J&T tesne po urceni prevodneho kurzu eura a J&T potom urobi zopar uspesnych tahov na burze? Vies preco si Pociatek a Kalinak ako jedini dovolia "nechat klobuk na hlave" ked hovoria s Ficom? Mas tusenie koho zastupuju? Nepohorsuje ta majetok Meciara a jeho zeny a deti? Nepohorsuje ta majetok Slotu a jeho okolia? Ake mas problemy s madarmi? Videl si niekedy ziveho a co ti urobil ...
Skus sam sebe zodpovedat zopar z tych otazok a skus postupne si budovat vlastny nazor. Dovtedy sladke sny ti prajem.
03.02.2010 - 09:32:07
00
Na tejto vete som sa dosť zasmial, ale každý máme svoj názor, však :)


...radsej nic...

:) pochopis za par rokov aj sam...
03.02.2010 - 09:36:20
00
pre tych co sa citia slobodne :)

http://tv.sme.sk/v/13851/policia-zablokovala-v-bratislave-desiatky-osobnych-aut.html
03.02.2010 - 11:48:20
00
Nemám slov |( Tento štát ide do sračiek .. :@
03.02.2010 - 12:04:44
00
Ako spieva klasik: "Stale sme v hovne, iba hlbka sa meni...."
03.02.2010 - 12:39:57
00
Čím ďalej tým viac si tu pripadám ako za Mečiara komu sa niečo nepáči proste dostane po papuli prípadne sa o chvílku aj stratí. Komunistické kádre majú stále navrch.
Môj názor je že Dzurinda sa mal stiahnuť skôr lebo už bol ,,okukaný'' ale začal to určite dobre. Nedá sa prehliadnuť ako Polícia striehne na pokuty nie je to o upozrňovaní ale vyberaní. Zastavia Ťa s majákmi za bieleho dňa v najužšej časti a pokutujú že ti nesvieti svetlo. Pri týchto rozbitých cestách ti hocikedy vypáli žiarovku a cez deň to ani nemáš ako zbadať. Prípadne u nás v BB majú pri McDonalde vychytené zárobkové miesto kde striehnu kto prebehne z pumpy krížom (je tam jednosmerka asi na 2 metroch kt je úplne neprehľadná málokto si ju všimne medzi ostatným haraburdím ) Keby to tak nebolo určite by sa im tam neoplatilo vystávať. Stoja za pumpou celé dni a vyberajú samozrejme od cezpoľných.(domáci to poznajú) Keby to poriadne radšej vyznačili keď im ide o bezpečnosť ako vravia , len kde by potom zarábali. Taktiež meranie na minimálne chodcami využivaných štvorprudových cestách. Cheš predbehnnúť traktor a nemôžeš lebo tam číhajú. :headbang: no a potom sa za ním a prípadne kamionom môžeš ťahať (Sásová - po Shell-ku) perfekt.
03.02.2010 - 12:42:10
00
viete co je najsmutnejsie? ze v najblizsom prieskume bude mat zase 40%
03.02.2010 - 12:46:15
00
toto stále nechápem ani ja a nechápal som to ani za mečiara. :headbang:
03.02.2010 - 12:48:42
00
som zvedavy, kde toto skonci, ked fico este suverenne vyhra volby... :puke: zacinam mat strach! :tmi:
03.02.2010 - 13:39:53
00
zase sa bude hovorit o tom ze posledny nema zabudnut zhasnut
03.02.2010 - 13:48:32
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up