ja som zas viac na hokej, hraval som ho 15 rokov, osobne som sa stretol s tým co som hovoril, skrátka niektorý chalani boli pretláčani do prvej druhej formacia a hravali viac...
Dve z našich hokejistiek sú študentky od nás z fakulty. A dokonca, pokiaľ mi je známe, svoje športovanie nepoužívajú ako zásterku/zdôvodnenie/ospravedlnenie ničnerobenia. Už to je dnes obdivuhodné.
sak ale pozri na ten kurz ....no nevsad na to
a tak drzali sa...videl som kusok z toho hra nebola az taka zla ... na zeny...je jasne ze Canada je the best...oni si vyberu spomedzi 70 000 hracok pricom na SR sa vybera z 206 a to uz o niecom svedci
nepochopil si to... hovorim ze ak je niekto od malička pretláčaný stále viac dopredu a na viac podujatí, skôr dosiahne určitú uroveň ako bežný rovesníci...
v kolektívnych ulejvárňach možno, toto je individuálny šport
v lyžovaní stopky nepodplatíš
Veronika má aj kvalitný genetický podklad a ideologický základ, Timo (fotrík) je bývalé skialpinistické eso - a celkom to potvrdzuje aj môj postreh, že zvýšená koncentrácia vytupených kriminoidných detičiek má základ v ich bezzáujmovosti a v bezzáujmovosti ich fotrovcov
Ak si to ty nepochopil ani po zlatej medaile Kuzminovej, tak potom dovi A predpokladam ze podla tvojej teorie ( aj Wilkiho )je skorumpovana tiez je to individualistka s velkym "I" ak aj napriek mesacnej komplikovanej zlomenine dokazala siahnut na olympijske zlato. Ak by sa do individualnych sportov naliali take prachy, ake zozerie hokej, tak by sme sa asi inac radovali pri zaverecnej bilancii. A dievcat hokejistiek je mi uprimne luto
No lenže toto je u nás tipické,že sa tlačia prachy do športov ktoré nedosahujú výsledky a malé idividuálne športy v ktorých sme ***** a pritom sú to olymp.športy majú samotní športovci problémy s prípravou kedže nemajú prachy.Viď Procházková ,Zuzulová...
Toto vo svete neexistuje,že športy ktoré sú zastrešené štátom (armáda,fízli) by mali takéto problémy.
otázka do pléna...viete niekto o nejakom funkčnom live streame? eurovisionsports.tv nefunguje ako má a nič iné som nenašiel...zajtra treba sledovať tretiu tretinu v práci a nemám kde...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vďaka Anastasii Kuzminovej v biatlone.Bol to pekný pretek.
Gratulujem.
a tak drzali sa...videl som kusok z toho hra nebola az taka zla ... na zeny...je jasne ze Canada je the best...oni si vyberu spomedzi 70 000 hracok pricom na SR sa vybera z 206 a to uz o niecom svedci
v kolektívnych ulejvárňach možno, toto je individuálny šport
v lyžovaní stopky nepodplatíš
Veronika má aj kvalitný genetický podklad a ideologický základ, Timo (fotrík) je bývalé skialpinistické eso - a celkom to potvrdzuje aj môj postreh, že zvýšená koncentrácia vytupených kriminoidných detičiek má základ v ich bezzáujmovosti a v bezzáujmovosti ich fotrovcov
Toto vo svete neexistuje,že športy ktoré sú zastrešené štátom (armáda,fízli) by mali takéto problémy.
Ten má odvahu - http://sport.cas.sk/clanok/152235/to-je-fanusik-cech-stavil-na-vitazstvo-ceska-300-tisic-korun.html