akurát som sa vrátil z menšieho výjazdu a medzi kótou pod Kozliskom a Hradom Pajštún na žltej som stretol záchranárov ako ratujú rozsekaného bikera, keď som došiel akurát ho fixovali do nafukovacích nosítok, a bol už našťastie zafixovany a na infúzke, bohužiaľ záchranári neboli moc zhovorčivý a dotyčný tiež nie, tak ak tu je niekto kto ho pozná dajte vedieť ako dopadol.
Hádam všetko dobre dopadne ale kua, ľudia dávajte pozor.
tazko...
obrazkov o tej 2vlne tu uz viac byt nemoze, borec to prezije a zachranka ta najde len podla mapy. o com dalej sa chces bavit?
alebo podla teba by mali modi 98% tem locknut po tretom prispevku?
http://sk.wikipedia.org/wiki/Západné_Karpaty
obrazkov o tej 2vlne tu uz viac byt nemoze, borec to prezije a zachranka ta najde len podla mapy. o com dalej sa chces bavit?
alebo podla teba by mali modi 98% tem locknut po tretom prispevku?
prave naopak paci sa mi ako sas tato teme rozvija
Pozrite ho, junáčika, ako nenápadne predvolebne propaguje Sulíkovcov...
A Ty uplne napadne.
Uz sme pri predsedovi vlady
bol to preklep ale ked som si ho vsimol presne kvoli tomu som to tam nechal
dnes sme chceli skúsiť, ale na Somári sa Orange nechytal ani ťuk.. akurát Orange A
K tomu urceniu polohy cez GSM - v sobotu som siel cez Somar aj ja a spravil som viacero aktualizacii polohy, aby bol vysledok co najrelevantnejsi. Stal som priamo na ohnisku na vrchole. Vyberte si, ktora poloha sa vam paci najviac.
P.S. Prve styri screeny su vysledky lokalizacie cez Google maps, posledny screen je vysledok lokalizacie cez Orange.
neviem akým spôsobom sa prehadzuje roaming, ale myslím že kým chytám aspoň paličku na svojho SK operátora tak na cudzieho neprehodí.. je fakt ale že sme manuálne vyberanie siete neskúšali..
proste sme vyliezli hore, vyskúšali, nešlo, šli sme ďalej..