Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -27% Brooks Scape Handlebar Roll taška na riadítka, 11 l, čierna
105 €
-27%
MOC 147 €
-10% Miss Grape Tendril 4.10 Road Waterproof taška na riadidlá, 10 l, čierna
113 €
-10%
MOC 126 €
-10% Miss Grape Tendril 10.7 Adventure Waterproof taška na riadidlá, 17 l, čierna
122 €
-10%
MOC 136 €
no a este k fotkam zevraj treba zavolat EFA a zevraj da na CD som sa dnes dopocul tak som zvedavy co je natom pravda
Ak stihnes natrenovat do konca jula, mozes skusit podobnu akciu. http://www.sportreport.sk/report/index.php?option=com_events&task=view_detail&agid=108&year=2009&month=07&day=30&Itemid=1
Jazdievaju to aj na horakoch so stuplami. Tempo je pomalsie, takze to zvladaju. Minuly rok to odjazdil aj organizator Ba-Jasna - Efa. Asi kvoli inspiracii.
Jazdievaju to aj na horakoch so stuplami. Tempo je pomalsie, takze to zvladaju. Minuly rok to odjazdil aj organizator Ba-Jasna - Efa. Asi kvoli inspiracii.
Koľko to je km? Teraz na BA-Jasná som si urobil denný rekord 333 km na MTB - HT (315 km do Jasnej + cesta na stanicu v LM 18 km). Keď to bude viac tak by som to skúsil, tá jazda v balíku má niečo do seba, pred stúpaním na Donovaly som mal priemerku nad 30, čo sa mi pri samostanej jazde na horáku zdalo nemožné a pritom som mal tepy úplne v pohode. Ešte nakoniec si kúpim aj žiletku...
TT-Rysy ma menej km. Okolo 301 a je tam viac kopcov. Jaster, Velke pole, Certovica, Strbske pleso + nejake tie hojdacky medzi kopcami. Ucastnikov je menej, asi kvoli tomu, ze sa to jazdi vo stvrtok cez pracovny den a je to trosku menej organizovane. Ale zase s lepsou atmosferou.
Dúfam, že sa mi podarí najazdiť aspoň 3000 km do termínu, nech mám ako takú kondičku.
Tam sa dozvieš všetko čo sa týka prihlásenia, ubytovania, odvozu,.......
Pokiaľ ťa to zaujme, neváhaj sa prihlásiť čím skôr, vraj je to limitované na určitý počet účastníkov.