Kua Jozef,
hlavne oznacte poriadne tu zaverecnu cast maratonu,aby som nezabludil 2km pred cielom,ako minuly rok.......nasralo ma to ako svinu a prisiel som o jasne vitazstvo.
Preto som sa vytentoval na vyhlasenie a isiel som hned domov..................
Tam som zablúdil aj ja. Neodbočil som na most a šiel asi 200 m rovno, potom som sa zbadal a otočil to. Našťastie ma to nestálo žiadne miesto.
Bude aj tento rok to záverečné nekonečné XC, kedy cieľ je na dohľad a nie nie sa do neho dostať
cau robo,
uz sme sa z minuleho roka poucili ze nestaci na cestu namalovat sipky a dat pasky na oznacenie trate, lebo "dobraci" sa najdu vsade, cize teraz tam budu stat aj ludia aby sa predoslo zbytocnym problemon
Tam som zablúdil aj ja. Neodbočil som na most a šiel asi 200 m rovno, potom som sa zbadal a otočil to. Našťastie ma to nestálo žiadne miesto.
Bude aj tento rok to záverečné nekonečné XC, kedy cieľ je na dohľad a nie nie sa do neho dostať
specialne pre teba ho este predlzime nech si uzijes, ale nie ostane to co bolo aj minuly rok, vlastne pocas zavodu ako budete na trati tam budu mat decka preteky
specialne pre teba ho este predlzime nech si uzijes, ale nie ostane to co bolo aj minuly rok, vlastne pocas zavodu ako budete na trati tam budu mat decka preteky
To budú jazdiť po tom okruhu tak ako bol minulý rok aj s tými padákmi pred ktorými som mal rešpekt aj ja
Veď preto Som vtedy furt rozmýšľal, že ako tadiaľ mohli chodiť. Ale celkovo sa mi to XC na konci páčilo, našťastie som si to pred pretekom 2X prešiel, tak som vedel čo ma čaká.
ten usek sme zaradili preto, ze ked uz decka tadial chodia tak preco to nevyuzit aj pre ostatnych aspon divaci co su v cieli vidia jazdov trosku v akcii
Chcem sa spytat, ci uz vyznacena trat? Cez vikend hlasili pekne pocasie, tak by som si rad zatrenoval na tej uzasnej trati. Verim, ze trening mi pomoze k lepsiemu vysledku buducu sobotu
trat este nie je vyznacena, znacit sa bude az v piatok a to z toho dovodu, ze minuly rok sme ju oznacili tyzden vopred a hned sa po nej vozili dobraci na autach a stvorkolkach a dost ju rozbili, ale ak mas zaujem tak v nedelu ideme o 10 hod z miesta startu po celej trati
..našťastie som si to pred pretekom 2X prešiel, tak som vedel čo ma čaká.
Doprčic, keď si tam gebulu polámem, ktože ma odtiahne z trate a pošle balíkom prvej triedy domov? Už sa moooc teším a prajem organizátorovi príjemné organizovanie bez zádrheľov
trat este nie je vyznacena, znacit sa bude az v piatok a to z toho dovodu, ze minuly rok sme ju oznacili tyzden vopred a hned sa po nej vozili dobraci na autach a stvorkolkach a dost ju rozbili, ale ak mas zaujem tak v nedelu ideme o 10 hod z miesta startu po celej trati
Dedo, budeš taký láskavý a dal by si nám priebežné informácie o stave trati a o počasí tak 3-4 dni pred maratónom? Ak to bude možné. Pozerám, že si odtiaľ. Vďaka.
dik, ale mne to na tu 10:00 nevyhovuje, tak som bol dnes poobede. Isiel som podla toho, co som si minuly rok pamätal a podla toho, co je na webe, takze som si obisiel celu 40-ku.
Trat bola uz minuly rok perfektna a teraz ste to este vylepsili Ten novy singlac mi vyrazil dych, bolo pekne slnecno, pokochal som sa vyhladmi na priehradu a aj Martinske hole. Prvykrat za tuto sezonu som si ani nezaprskal dres a podla predpovedi by to tak malo byt aj buducu sobotu, tak sa tesim
Zdravim vsetkych sportovcov,ktory sa planuju zucastnit mtb maratonu v Udici-Prosne ale hlavne zdravim partiu bikerov , s ktorymi som mal moznost si dnes prejst 40 km trasu ,pripravenu na sobotnajsi pretek.Organizator pri vybere trasy nezabudol na nic,od nenarocnych stupani,ktore si myslim zmaknu i menej zdatny bikeri ,ale hlavne to musim podciarknut nadherne upravene single treky,tie sa uz hadam ani lepsie nedali vybrat.az po ziazdy horskymi cestickami a rozlahlimi lukami.Odporucam kazdemu ,myslim si ze v sobotu ak sa nepokazi pocasie,o zazitky nebude nudza.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlavne oznacte poriadne tu zaverecnu cast maratonu,aby som nezabludil 2km pred cielom,ako minuly rok.......nasralo ma to ako svinu a prisiel som o jasne vitazstvo.
Preto som sa vytentoval na vyhlasenie a isiel som hned domov..................
uz sme sa z minuleho roka poucili ze nestaci na cestu namalovat sipky a dat pasky na oznacenie trate, lebo "dobraci" sa najdu vsade, cize teraz tam budu stat aj ludia aby sa predoslo zbytocnym problemon
specialne pre teba ho este predlzime
To budú jazdiť po tom okruhu tak ako bol minulý rok aj s tými padákmi pred ktorými som mal rešpekt aj ja
Doprčic, keď si tam gebulu polámem, ktože ma odtiahne z trate a pošle balíkom prvej triedy domov?
Dedo, budeš taký láskavý a dal by si nám priebežné informácie o stave trati a o počasí tak 3-4 dni pred maratónom? Ak to bude možné. Pozerám, že si odtiaľ. Vďaka.
dik, ale mne to na tu 10:00 nevyhovuje, tak som bol dnes poobede. Isiel som podla toho, co som si minuly rok pamätal a podla toho, co je na webe, takze som si obisiel celu 40-ku.
Trat bola uz minuly rok perfektna a teraz ste to este vylepsili