Chlapi zavidim vam! Pisali mi dvaja ludia, ze to bol perfektny maraton. Ja debil som sa rozhodol ist na tu p......u 24-ku a radsej sa zdrzim komentara :puke: :puke: :puke: :puke:
11.07.2010 - 17:08:39
00
nie smolu
seknuta duša = chyba jazdca
:$

Dnes rano som umyval bike po vcerajsom maratone a zistil som preco som sekol aj druhy krat. Prvy krat som nesekol o raf, ale presekol o tie ostre kamene bocnicu plasta. To som si nevsimol a po vymene duse mi trcala "slivka" ktoru som trafil znova. To uz je vec nahody Lubo a nie chyba jazca. Do ciela som siel dalsich 37 km znova so "slivkou" bez toho aby som o nej vedel. Asi budem musiet investovat tak ako Latanka do Double Defense. Podobne som obstal minuly rok v Brezne.
11.07.2010 - 18:14:13
00
Asi budem musiet investovat tak ako Latanka do Double Defense. Podobne som obstal minuly rok v Brezne.

Alebo kúpiť normálny plášť...
11.07.2010 - 18:26:41
00
Myslis ze Schwable Nobby Nic nie je normalny plast?
11.07.2010 - 18:29:59
00
Jazdím RR (EVO verziu bez DD) a za rok čo ich vozím som ešte defekt nemal. Takže tvrdenie že Schwalbe nie je normálny plášť je trochu odveci. A to som v sobotu po tých makadamoch nešiel zrovna pomaly alebo opatrne ;)
11.07.2010 - 18:34:05
00
lakko bublinu trafiť vôbec nemusíš. Duša sa prederie pri samotnom odvaľovaní plášťa bez kontaktu duše s povrchom trate. Tento rok som tak dostal defekt na cestnom. Chcel som ho dojazdiť až kým nebude po obvode vidno kostru plášťa (vlákna), ale kvôli maličkej asi 5 mm dierke kde v hĺbke bolo vidno dušu som dostal defekt. Duša sa predrala o hrany dierky v plášti. Podobne som tak už dostal viac defektov. Vždy sa snažím plášte "doraziť" čo najviac aj na horskom. Cez sezónu dávam zjazdené plášte na zadné a občas to skrátka sfúkne "trošku" skôr. :) Niekedy ani podlepovanie bežnou záplatou nepomôže (len na pár km). Aj tá sa rýchlo prederie aj keď je na boku. Pomohlo by podlepenie kusom starého plášťa (alebo niečím tvrdším), ale spoľahlivešie je to samozrejme vymeniť. ;) Akurát človeka mrzí, keď prereže pomerne nový a drahý plášť. ;(

angel1 - vidíš, mohol si ma zobrať autom. Mal by si 200 km navyše (naspäť by som sa odtrmácal nejako vlakom), ale ochotne by som Ti to zacvakal. ;)
11.07.2010 - 21:57:52
00
velmi lutujem, ze som nesiel na Hornohrad! Velmi!!! Po perfektne organizovanej Orave to bol salsi skvely maraton.
11.07.2010 - 22:14:18
00
Lord Klaymen si mal prist vlakom do ZV a z tade by sme ta uz zobrali.
11.07.2010 - 22:15:58
00
No tak toto bolo ako z rozpravky, kde bolo tam bolo, bol raz jeden maraton a na nom prvi boli posledni a posledni boli prvymi...aspon na chvilu :lol: . Bol som relativne vpredu, tak som si to uzil naplno. Pekne sme to vpalili do medziarky pri potoku, potom rucna brzda, nepublikovatelne nadavky na adresu organizatora ci im nesibe 200m po starte nas nahnat na singlac :rofl: az o par sekund revu ludia zozadu ze sa zle odbocilo, zas asi dve-tri sekundy zavahania .. potom to vsetkym zaplo, otocka a hlava nehlava naspet a vpred. No a to bol inaksi adrenalin, ako sa nepozrazat navzajom. Mna takmer zostrelil niekto z mladsich premotivovanych rocnikov :fubar: ked mi zobral so sebou riaditka a to nevravim o flekovackach pri zakrutach a obchadzani aut a inych prekazkach. Tu som si uvedomil ako sa na Slovensku vedia ludia dobre bicykovat. Zazrak ze pri tom lutom predbiehani otoceneho start.pola nenastal hromadny pad. Nakoniec z toho bola pekna sranda. Ale o chvilu nas smiech rychlo presiel. To co nasledovalo, myslim ze necakal nikto. Kua, ludia -organizatori, to bolo co? Este som ani poriadne nesedel na biku a uz sup dole a pekne pesibusom, a nie par metrov. Vy tam musite mat onakvejsich borcov v okoli asi, tak ste museli ukazat nam "vikendovym" jazdcom zac je toho loket sa vozit po vasich kopcoch. :lol: Ale ze vraj aj veduca spicka start.pola tlacila, to ma teda ukludnilo :o . Teraz vazne, po zdolani toho kopca ma takmer presla chut pretekat. A uplne ma presla po prejdeni tej casti, ktora bola zavezena s tym 8cm strkom. Vy kotuhy, ste boli obkukat trat vlani do Brezna? :fubar: kde som zazil to iste stretnutie s takto posypanou cestou. No potom som si spomenul na investovanych 17E, tak som kopol do kotla, ale pary v nom bolo uz nejak pomenej. :sweat: Skoda, lebo zbytok trate bol uz fajn. Vyborne bolo nasadenie pitnych obcerstvovaciek navyse. To bolo supeeer. Vrely dik. Velke obcerstvovacky ok, k dokonalosti chybal melon. Mastovy chleba s cibulou... jaaaj.. na tom ficim od malicka....vdakaa. :P . Celkovo organizacia na 1. Velmi mile podujatie. Robite to dobre. Len tak dalej. Ak sa zmeni trat, na rok som tam zas, aj kvoli Ruzinej. Ak nie tak, radim toto podujatie k Breznu, kvoli trati, ze uz ee.
11.07.2010 - 22:49:46
00
Chlapi zavidim vam! Pisali mi dvaja ludia, ze to bol perfektny maraton. Ja debil som sa rozhodol ist na tu p......u 24-ku a radsej sa zdrzim komentara :puke: :puke: :puke: :puke:

Skus definovať tie bodky.... Budem rád ak sa dozviem čo sme *****...
11.07.2010 - 23:52:22
00
:y: Celkom pekne zvládnutý maratón. Bezproblémové a bezpečné parkovanie, rýchla prezentácia, značenie v pohode, ale je čo vylepšovať.
Do budúcnosti upozorniť na odvodňovacie kanále cez cestu na rýchlych úsekoch a zjazdoch. V lese a tieni to nebolo vôbec vidieť, až na poslednú chvíľu, keď už je predné koleso v kanále – dosť nepríjemné a náchylné na pád cez riaditka.
Na občerstvovačkách a v cieli veľmi milí ľudia.
Trať sa mi páčila, zaujímavá, aj keď toho asfaltu by mohlo byť menej, boli aj lúčne úseky, ktoré nemusím, no nebolo ich toľko ako na Orave. Pre potešenie aj obľúbené blato bolo.
Do budúcnosti zrušiť to prvé brutálne stúpanie, ktoré sme všetci tlačili. Neviem, aký to malo význam, keď to ani tí najlepší zo štartovného poľa nedali. Zbytočné naháňanie výškových metrov zo strany organizátora. Na biku radšej jazdím a nie ho tlačím......
;) Pekný príklad ako sa dá v skromných dedinských podmienkach zorganizovať maratónska akcia. Prídem rád aj na budúce, ak bude kondička a slúžiť zdravie.........
12.07.2010 - 07:22:57
00
Pre mňa to bol asi jeden z najťažších polmaratónov, a to hlavne kvôli slnečnej páľave a tej úvodnej lúčnej tlačke (podľa profilu som takéto niečo v úvode nečakal) kde mi odišla asi polovica síl nachystaných na tento maratón. Inak zbytok trate super ale veĺmi som si ho už neužíval lebo cieľom bolo pre mňa po tom úvode dojsť to v zdraví...
Ale za to druhý kilometer bol pre mňa nezvyčajný , pár sekúnd som bol jedným z vedúcih pretekárov :) :clap:
Jedna vážna výhrada organizátorom , na predposlednom zjazde (asfalt) sa spoza zákruty vyrútilo staršie terénne vozidlo ktorého jeden člen posádky bol pes s hlavou vystrčenou von z okna , ktorý naviac zjavne dával najavo že bikerov nemá rád. Keby že mám v tom okamžiku hlavu dole tak si to do toho auta asi napálim. Tu sa trebalo vyhnúť nie iba tomu autu ale aj tomu psovi. Šofér auta si to zrejme užíval.
Takže do budúcna ak vieme že trať vedie neprehľadnými úsekmi a zvyknú tam chodiť autá , naviac ak biker to ma v zjazde tak by tam bolo vhodné niekoho postaviť a nepúšťať tam autá.
Inak všetko OK, atmosféra v cieli fajn vďaka domácim účinkujúcim na pódiu.


Naposledy upravil bruntels dňa 12.07.2010 - 11:30:40, celkovo upravené 1 krát.

12.07.2010 - 09:24:30
00
Chlapi zavidim vam! Pisali mi dvaja ludia, ze to bol perfektny maraton. Ja debil som sa rozhodol ist na tu p......u 24-ku a radsej sa zdrzim komentara :puke: :puke: :puke: :puke:


Skus definovať tie bodky.... Budem rád ak sa dozviem čo sme *****...


post414814.html#p414814
12.07.2010 - 10:10:19
00
noo ale mne sa ta tlacenka na zaciatku aj pacila to ze som citil ako sa vyparuje voda zo zeme a slaha mi to do xichtu bola druha vec ale inak super na ponatahovanie achiloviek :-)

co bolo horsie bol ten mini usek s cerstvym makadamom a bolo ho tam za tri kamiony som si povedal ze ak tu nepichnem tak uz nikde ....

som si ani len retaz nenamazal pred pretekom som cvrlikal jak lastovicky, jaj a este sa mi kluka uvolnila chvala Bohu ze v kopci smerom nahor, keby ze v zjazde jajaj to by nembolo dobree :doh: :whew:
12.07.2010 - 11:24:44
00
Mne osobne sa pacilo aj ked som siel len hobby, ale ten kopcek co sa tlacilo nemal chybu :devil:

P.S. Neviete ci niekto napise report, popripade kedy budu fotky? Rad by som si nieco precital a pozrel fotky od majky duriskovej ale aj od inych fotografov :)
12.07.2010 - 12:12:34
00
keyboard_arrow_up