zdraavím, rozhodol som sa kúpiť si tretry a nášlapné pedále, vie mi niekto odporučiť nejaké schopné MTB pedáliky pre začiatočníka za rozumnú cenu??ocením každy posstreh
ja mám skúsenosti len z CRANK BROTHERS - EGG BEATER a úplná spokojnosť... zacvakneš z každej strany, nech sú akokolvek otočené, ešte sa mi nestalo, aby som z nich musel vyťahovať blato a podobne... akurát treba tvrdšie tretry, nie len nejaké rekreačné, ale poriadne. Kúpil som ich tu na fóre od niekoho za 1000,-Sk. inak stoja túším trieda "SL" okolo 3000,-
Na začiatok -> jednoznačne sa tu zhodne asi 90% ľudí z fóra na SPD-M520 > copyrightwww.koloshop.cz www.koloshop.cz
zoženieš ich v pohode okolo 1000,- a menej sk ... osobne ich jazdím časom chcem prejsť na ložiskové ale inak kvalitné pedále za super cenu ... zopár ľudí ich jazdí už nejednu sezónu
čo znamená poriadne tretry??lebo ja plánujem investovať tak 3000sk, mám vyčekované specialized SPORT MTB SHOE, a tou rozumnou cenou som určite nemyslel pedále za trojku, ale tak niečo okolo 1000sk, ........
Lapierre:, a toto su aké, ak spomínaš aj ložiskové??a z toho že niekoľko ľudí ich jazdí už nejednu sezonu mi vychádza, že našlapné pedále majú určitu životnosť, ako sa to pohybuje??a ohladne kufrou nejaké rady??
...určiť životnosť týchto pedálov sa presne a ani zhruba nedá. Niekomu vydržia dlhé roky niekomu nie, záleží od podmienok v ktorých jazdíš a pod.
...ložiskové náboje sú cenovo približne o cca 1000 sk drahšie ... sú uložené na ložiskách (520 na kónusoch a miskách) je tam výhoda v nižšej náročnosti na údržbu a vyššej životnosti ... no aj 520 pedále vydržia veľmi vela a ak nemáš peniaze navyše rozmýšlaj radšej nad 520tkami
.. tretry sú v pohode
> veľa šťastia pri zvykaní si na SPD ... časom prídeš na to že je to veľmi užitočná vec
Ked som si dal tretry 1x zvycajne som nepadal doma pred vchodom ale v lese ked som slapal nejaky strmak a uz sa mi to nedalo ukrutit tak som sa vyvalil nabok. Takze ked ide nejaky tazky kopec a vies ze by si ho nemusel vyslapat radsej si jednu nohu vypni skor. Tahanie nic moc ale aspon sa nevyvalis na stranu
čo znamená poriadne tretry??lebo ja plánujem investovať tak 3000sk, mám vyčekované specialized SPORT MTB SHOE, a tou rozumnou cenou som určite nemyslel pedále za trojku, ale tak niečo okolo 1000sk, ........
kombinaciu M-520 a tretier specialized sport mozem odporucit, sam jazdim prave tuto kombinaciu a ani v najvacsom blate nieje ziadny problem s naslapavanim, po vyjazde tretry od blata iba ospr***** a na druhy den su pripravene na dalsie pouzitie
Tuto sezonu som presiel na SPD - tiez 520+bbb kufre (500+350SK) a ktomu som si kupil specialized tretry 2500sk.
Zaucenie do cara SPD v piatok vecer (by Littlefox) a v sobotu absolvovanie maratonu Sulov 50km trat. Uplna parada - 1pad inak som stihal vyzuvat.
Čavte, chystám sa na kúpu mojích prvých nášlapných pedálov.
Zaujal ma model Shimano Pd M540. Čo si o nich myslíte?
Zároveň by som rád vedel ako to funguje, myslím tým:
ak chcem takéto pedále, musia byť k nim aj tretry a kufre(kufre sa dajú vymeniť, resp. dokúpiť? či) , ktoré vlastne zabezpečujú spojenie medzi tretrou a pedálom. Pochopil som to správne?
Čo si myslíte o kúpe pedálovz bazára?
Moc sa v tom nevyznám tak preto sa pýtam ako
Vďaka za odpovede.
Čavte, chystám sa na kúpu mojích prvých nášlapných pedálov.
dobry model. na zaciatok (a nielen na zaciatok) ti vsak uplne stacia M520-ky.
ak chcem takéto pedále, musia byť k nim aj tretry a kufre(kufre sa dajú vymeniť, resp. dokúpiť? či) , ktoré vlastne zabezpečujú spojenie medzi tretrou a pedálom. Pochopil som to správne?
ano pochopil si to spravne. musis mat topanky s moznostou pripojenia kufrov (existuju rozne - tretry, sandale, zimne, trekingove ......). kufre sa samozrejme daju menit - je to spotrebny material. ale neboj necakaj nejake caste menenie. spravidla vydrzia jedny kufre celu zivotnost topanky..
Vďaka za odpovede.
pedale z bazara mozu byt dobre ale mozu byt uplne "rozbite" - to z obr nevidis. ale dnes kupis naslapne za relativne maly peniaz, tzn radsej nove
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mám tieto: http://www.crankbrothers.com/eggbeater_sl.php
zoženieš ich v pohode okolo 1000,- a menej sk ... osobne ich jazdím časom chcem prejsť na ložiskové ale inak kvalitné pedále za super cenu ... zopár ľudí ich jazdí už nejednu sezónu
patstodvaciny + speslajzd boty bude ok
...ložiskové náboje sú cenovo približne o cca 1000 sk drahšie ... sú uložené na ložiskách (520 na kónusoch a miskách) je tam výhoda v nižšej náročnosti na údržbu a vyššej životnosti ... no aj 520 pedále vydržia veľmi vela a ak nemáš peniaze navyše rozmýšlaj radšej nad 520tkami
.. tretry sú v pohode
> veľa šťastia pri zvykaní si na SPD ... časom prídeš na to že je to veľmi užitočná vec
skús mžno pomôže .. špeciálne sa zameriavaj na oblasť hlavy a nedávaj si prilbu aby ti nepukla ... časom si možno zvykneš aj na rozum
kombinaciu M-520 a tretier specialized sport mozem odporucit, sam jazdim prave tuto kombinaciu a ani v najvacsom blate nieje ziadny problem s naslapavanim, po vyjazde tretry od blata iba ospr***** a na druhy den su pripravene na dalsie pouzitie
Zaucenie do cara SPD v piatok vecer (by Littlefox) a v sobotu absolvovanie maratonu Sulov 50km trat. Uplna parada - 1pad inak som stihal vyzuvat.
Vďaka za odpovede.
dobry model. na zaciatok (a nielen na zaciatok) ti vsak uplne stacia M520-ky.
ano pochopil si to spravne. musis mat topanky s moznostou pripojenia kufrov (existuju rozne - tretry, sandale, zimne, trekingove ......). kufre sa samozrejme daju menit - je to spotrebny material. ale neboj necakaj nejake caste menenie. spravidla vydrzia jedny kufre celu zivotnost topanky..
Vďaka za odpovede.