Nechcem ti kazit naladu ale toto nebolo bikovanie :)

Vzhladom na skusenost z minuleho roku kedy den predtym lialo,rano tiez no napriek tomu to bolo v pohode (znamena ze sa vsetko dalo prejst na biku) som odstartoval aj teraz. Dosiel som za Pacosske serpentiny na prvu luku a doslo mi, ze toto je daleko, daleko horsie. Pokial sa mi netocia kolesa od blata, nejako ma to nelaka :) Salter mi dvihalo od blata do hora a to bol 14 km. Kedze som vedel ako trat vyzera dalej a co na nej vsetko este caka zbehol som rovno do Omsenia a sup do Dubnice. Vzdavam velmi nerad, no chodenie s bikom na chrbte je vazne o nicom. Vitaz Radek Sibl v cieli len krutil hlavou, tusim sa ani neradoval, a Karel Hartl co bol druhy povedal, ze snad nic horsie este nesiel. A ked to povie takyto borec...Kazdopadne vsetkym co presli Hard, ale urcite aj Klasik patri moja poklona :bow: :bow: no kazdopadne myslim, ze nabuduce si to asi premyslia :lol:

Je to velka skoda, Dubnicky maraton je krasny a spravodlivy. Ziadna cesta, ciste MTB plne peknych pasazi ako su napr. serpentiny, Baske, hreben, atd...Takze o rok!!
29.08.2010 - 16:15:12
00
Rano som bol pevne presvedceny ze sa idem prehlasit na trať Klasik alebo nebodaj Basic. Ale stretol som Laca Lipeckého a ten mi hovoril že poď bude sranda :rofl: . Tak som išiel :fubar: . V piatok večer som prezuval bezdušak na zadnom, všetko vyzeralo tak ako ma, novy Noby Nic si tam sedel ako riť na šerbli. Rano samozrejme oprava, nestihačka, zase bolo namiesto rozjazďovania len pozretie sa ako sa Julia prezlieka. Tepy mali spravnu hodnotu takže hor sa do kopca. V polke kopca zisťujem že niečo je zle. Zadne koleso sfukava takže pumpujem jak debil aby ma mohli všetci obehnúť. :swear: Hmm, posledný som už dlho nebol ale čo kotva do chrbta ideme ďalej. Prvy zjazd sa podobal na moje lyžovanie, t.j. keroval som len očami a ako tak som to prežil. Dole som došiel skoro na rafiku takže na začiatku Pacošských sepentín znovu fúkať, v polke znovu, všetko zle. Prišla lúka a ja som vedel že idem domov. Vybehol som hore naspäť na hrebeň a prišlo rozhodovanie - doľava ku autu alebo doprava Omšenie občerstvovačka. Vidina okolochodiaceho :hug: ma primäla zabočiť doprava - dychovku som už dlho nepočul \o/ :party: :emo: . Tam sme stretli ostatných takže naspäť časovka domov. Furt :rain: . V cieli :beer: a čakáme na ostatných :o: . O frontách ja nič neviem. Keď začali prichádzať aj ostatní tak som vedel že je zle - z našich dokončil len Iceman :bow: , ostatní to vzdávali na rôznych stupňoch trasy :fubar: :swear: :sweat: :@ ;( . Dnes to o cyklistike fakt nebolo...
29.08.2010 - 16:53:42
00
tak konečne som vynechal dubničák a prvý krát som sa prevtelil do role diváka ;).Bol som povzbudiť kolegov z BK Lipany v omšení a v cieli.Viem čo obnáša organizácia takejto akcieale aj tak Moje konštruktívne(negatívne)postrehy:
Tí regulovčíci v Omšeni to bolo na zaplakanie ;( , boli to vlastne poplašené deti, autá chodili hore dolu,boli dvaja ale stali za sebou, že ich nebolo vidieť, ani búú, ani múú, nie každý je domáci a pozná to tam, jeden týpek to mal našlapnuté na najvačše placke, nažhavený ako býk, že to rozpumpuje na smer teplice, tak mu kričím - brzdi doľava, občerstvovačka,
-další vbehol na námestie a šup doľava na trať basic, tak ručím na neho tiež, chaos panika
- ked vbehli prví klasici, tak som im kríčal čas na prvého, atď.......najlepšie bolo , ked jeden pánko mi hovorí,"že však ich vymeň, ked si usporiadatel, dobre to tu manažuješ... :lol: :lol:
- viem, že usporiadatelia mali problém zohnat ludí, ale toto chcelo niekoho odduševneného pre cyklistiku, ktorý tým, žije, ...tie deti boli radi že tam prežili v zdraví.
- no dojazd do cieľa to je kapitola sama o sebe - blúdenie, zrážanie sa s ludmi na trati..., ja viem že je to dost pre regulovčíka tam stát, ale aspon mohol zakricat, ...
- no ale najväčšie faux pas, ako každý rok je , ked príde 1 .z HARDU do ciela, tak sa ani o nom nevie, ...to je najvacsia arogancia a neslusnost od oranizátora, zvlašt v takom to naročnom preteku. Na takom súlove, aj ked prisiel posledný pretekár tak ho spíker ho uviedol, meno, čas klubová príslušnosť, prípadne trochu pošpásoval, ak mal pretekár nejaké zaujímavé meno....bieda, veľka bieda. :n: :n:
Dobre vedeli, že minulý rok mal hartl čas v podobnom blate cca 6 hod, tak prveho hardistu mohli očakávať v cieli,...až po pár minútach sa zistilo že prvý je už v cieli...
29.08.2010 - 17:34:04
00
Ahojte,

tak aj ja pridam svoje dojmy z maratonu. Myslel som, ze nic nemoze byt narocnejsie ako blativa Orava alebo Sulov, ale kruto som sa zmylil. Toto ma vyviedlo z omylu. Od Baske to uz nebolo o bicyklovani. Kazdy bike tlacil alebo niesol na chrbte.... Takze to boli podla mna asi najlepsie preteky v tlaceni bicyklov, na akych som sa zucastnil. :) Co sa tyka organizacie, tak davam jednu pochvalu za obcerstvovacky, lebo z tych si mozu brat priklad na vsetkych maratonoch (teple parky a oblozene zemlicky za homolkou boli na nezaplatenie), avsak znacenie ku koncu pokulhavalo.... niekolko ludi kvoli tomu odbocilo na hard trasu a skaredo si predlzilo trasu....
Kazdopadne o rok sa vidime znovu... ale za mokra ja jedine na traktore....
29.08.2010 - 17:51:39
00
Pusher: Značenie nepokulhávalo :P ,človek na K3(napájanie na tú HARD trasu zjazd na K6/výšlap na K15 ) ich posielal dobre...90% trafí, ostatok nie...ale keď asi nevedia rozlíšiť ← a → čo už...zaujímavé, že drvivú väčšinu z tých poblúdených tvorili skupinky(2-3 bikerov)...
ale to už je teraz jedno :D

a Janosik: dúfam že zajace žijú :D
29.08.2010 - 18:00:33
00
Ja som včera okolo 17tej v Dubnici nad Váhom postupne zazrel troch borcou s číslom blatom a čipom ako si to dávajú po hlavnej smer N.Dubnica. Ti asik kúsok poblúdili :lol:

Tí traja borci nepoblúdili, boli sme to my ja-2, Jakub-19 a český kamošš. Vzdali sme to lebo by sme určite nestihli kontrolu. Vracali sme sa z T.teplej. :) Trať sme vzdali po cca 50km a vracali sme sa. Dvôvodov bolo viac (škodenie technike a nekoniec jej zlyhanie, blato úplne všade, pády) Cez cieľ sme neprešli, aby sme napomýlili systém a čipy sme odovzdali s tým, že sme to vzdali - tak sa to podľa mňa má robiť. Ono my by sme to prešli, ale podmienky boli fakt kruté. Poklona všetkým ktorí prešli celú trať a cieľ. Zuzi (722) blahoželám :)
29.08.2010 - 19:22:05
00
2epo : jasan , len tak usami strihaju :hug:
29.08.2010 - 21:45:23
00
265 fotiek z Dubničáku 2010 (Nová Dubnica, Omšenie, Homôlka, nad Hornou Porubou a Iliavka)
:rain:
http://picasaweb.google.sk/janskorec/DubnickyMaraton2010
29.08.2010 - 22:31:06
00
Super fotky :y: , smejem sa. :rofl:
29.08.2010 - 22:37:55
00
:y: pekné fotečky janči, ten zjazd do hornej poruby bolo pekné maslo ;)

ináč foto č.156 . týpek na canonne - iba jeden návlek na ruke, buď stratil , alebo požičal :lol:
29.08.2010 - 22:48:28
00
dalsie fotos od kamosa stanleyho
doda aj v plnom rozliseni: stan.hladky@gmail.com
http://stanleyh.rajce.idnes.cz/16.rocnik_KELLYS_DUBNICKY_MARATON/


Naposledy upravil zihadlo 5 dňa 30.08.2010 - 11:38:13, celkovo upravené 1 krát.

30.08.2010 - 09:30:16
00
Tak a teraz sa pochvalte absolventi co vsetko bude treba vymenit na biku. 8)
30.08.2010 - 10:42:26
00
dnes ma caka rozoberanie.... tak budu foto :whew:
30.08.2010 - 10:51:37
00
Ja som stredové a hlavové zloženie rozobral a vyčistil ešte v sobotu večer takže hrdza nemala šancu :) Na výmenu sú akurát platničky. Najazdených na nich bolo asi 2000 km takže to nie je až také hrozné. A ložiská a čapy v ráme budú hádam OK.
30.08.2010 - 11:09:41
00
a co bordel vo vidlici a tlmici?
tie foxacke lajt gufera prepustia vsetko :worried:
30.08.2010 - 11:18:55
00
keyboard_arrow_up