Chcel by som sa popýtať či neviete nejaku stránku kde by som si mohol pozrieť nové modely, lebo som pozeral GT 2007 a začali tam zase montovať tieto vidlice a maju nove označenie.
Chcem sa spýtať, či na vidlu Axon 2006, pasujú púzdra napr. z RS alebo z macochy? Vnútorné nohy priemer 30mm a vonkajší priemer púzdra zhruba 34mm (asi 2 mm hrubé). Počul som, že do niektorých vidlíc pasujú púzdra aj iných značiek.
Len pre poriadok, E*****n aj Axon majú 32mm nohy
to čo je udávané na stránke, je priemer stlpika 28,6 v mieste ložiska.
Overené a premerané !!! obe idú na vzduch a majú plochú charakteristiku pružiny.
E*****n 1970g pri zdvihu 140mm po úprave....
Axon 1600g pri 100mm
Len pre poriadok, E*****n aj Axon majú 32mm nohy
Overené a premerané !!! obe idú na vzduch a majú plochú charakteristiku pružiny.
Axon 1600g pri 100mm
Len pre poriadok. Axon 2006:
Velmi oblíbený model odpružené vidlice Suntour s možností uzamčení z řidítek za skvělou cenu.
Axon D-RL je vyrobená ze slitiny magnesia vnější nohy, vnitřní nohy používají ocelovou slitinu Cr-Mo o průměru 30mm.
Levá strana obsahuje seřizovací jednotku pro nastavení tuhosti pružina a elastomeru MCU.
Pravá strana obsahuje olejovou patronu s možností uzamčení zdvihu z řidítek.
Zdvih této vidlice činí 100 mm a vyrábí se v černé nebo stříbrné barvě s ocelovým sloupkem bez závitu o průměru 28,6mm a délce 250 mm.
Neviem čím to bude že vlastním XC-Pro a podla výrobcu (teda ako uvádzate) má tak isto 30mm nohy. Ked to doma premerám, tak čuduj sa svete mám 32mm nohy. Jedine že by som mal Bulharskú šubleru
je tam napísané citujem:
crown race diameter 30mm
korunka dráha priemer 30mm - neviem ako Vám, ale mne vychádza priemer dráhy kde sa nalisováva púzdro na ložisko. Neviem čo ich vedie k takémuto zavádzaniu, ale je to tak (na ich škodu)
takže zhrnutie v skratke: XC-Pro, E*****n, Axon má 32mm nohy!!!pre rok 2007 (upravené)
to je ako s kvalitou chodu a citlivostou. Chod vidly porovnávate len podla pocitov. Čo tak to premerať a spraviť merateľné výsledky graf, kde si bude každý môcť pozrieť ako na tom tá jeho vysnívaná vidla je. Mal by niekto záujem?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Axon 1600g pri 100mm
Axon 1600g pri 100mm
Len pre poriadok. Axon 2006:
Velmi oblíbený model odpružené vidlice Suntour s možností uzamčení z řidítek za skvělou cenu.
Axon D-RL je vyrobená ze slitiny magnesia vnější nohy, vnitřní nohy používají ocelovou slitinu Cr-Mo o průměru 30mm.
Levá strana obsahuje seřizovací jednotku pro nastavení tuhosti pružina a elastomeru MCU.
Pravá strana obsahuje olejovou patronu s možností uzamčení zdvihu z řidítek.
Zdvih této vidlice činí 100 mm a vyrábí se v černé nebo stříbrné barvě s ocelovým sloupkem bez závitu o průměru 28,6mm a délce 250 mm.
Axon 100% nemá 32mm vnútorné nohy
Vsetky AXONy (2004-2005-2006) maju vnutorne nohy 30mm, staci si pozriet web vyrobcu
je tam napísané citujem:
crown race diameter 30mm
korunka dráha priemer 30mm - neviem ako Vám, ale mne vychádza priemer dráhy kde sa nalisováva púzdro na ložisko. Neviem čo ich vedie k takémuto zavádzaniu, ale je to tak (na ich škodu)
takže zhrnutie v skratke:
XC-Pro, E*****n, Axon má 32mm nohy!!! pre rok 2007 (upravené)
to je ako s kvalitou chodu a citlivostou. Chod vidly porovnávate len podla pocitov. Čo tak to premerať a spraviť merateľné výsledky graf, kde si bude každý môcť pozrieť ako na tom tá jeho vysnívaná vidla je. Mal by niekto záujem?
predpokladám že nehovoríš o Axone 2007
predpokladám že nehovoríš o Axone 2007
Nie, pisem o predchadzajucom modele 2006. Vidlu zajtra posielam do CZ na upravu, tak uvidim co to donesie/zlepsi
O 2007cke samozrejme viem, ze ma 32mm nohy