myslim ze poniektory to aj vedia ale by na tom netrhli par peniazov pre seba, nie ? snad si nemyslis ze tie supy za vystavbu su za material a pracu robotnikov ....
snad nie su az taky tupy hlavne ked to je na pusti niekde v australii, ale ten zvyskovy atrament co ostal v naplniach zaujima aj mna , nevytecie pekne do puste ? ci pri tych teplotach vyschol na kamen ?
misoR ano ved to tam pisu :
" O dodání recykovaného materiálu se postarala společnost Replas, která se na recyklaci plastů dlouhodobě specializuje. Nabízí spoustu produktů, které mají kromě jiného tu výhodu, že jsou odolné proti termitům i vandalům."
Zle . Na Slovensku by najskor nejake cyklotrasy museli byt. A druha otazka je, ci vobec bikeri tuzia po takomto povrchu Cyklotrasy v nasom ponimani su len vyuzite cesty III. triedy s minimom nespevneny&ch povrchov, ktore su primarne urcene pre cykloturistiku. Trasy v terene pre bikerov su skor vynimka. Naco dlazdit lesy a luky plastom ? Staci oznacit to, co mame v nasich lesoch k dispozicii a bez akehokolvek zasahu alebo upravy.
no to je ta dilema ci len znacit alebo aj dlazdit, niekde by som aj vydlazdil, potom ked by to rozdrbali traktormi museli by to dat spravit do povodneho stavu
Zle . Na Slovensku by najskor nejake cyklotrasy museli byt. A druha otazka je, ci vobec bikeri tuzia po takomto povrchu Cyklotrasy v nasom ponimani su len vyuzite cesty III. triedy s minimom nespevneny&ch povrchov, ktore su primarne urcene pre cykloturistiku. Trasy v terene pre bikerov su skor vynimka. Naco dlazdit lesy a luky plastom ? Staci oznacit to, co mame v nasich lesoch k dispozicii a bez akehokolvek zasahu alebo upravy.
Takze 1. ten clanok je o chodniku v australii.(preto je nezmyselne to porovnavat s nami). kde vedie cez nejaku pust ci co.. takze si myslim ze je ten povrch najvhodnejsi - aj koli udrzbe, neprasi sa z neho a ked na to bude dlhodobo prazit slnko neroztopi sa ako asfalt..
2. treba rozlisovat chodnik a chodnik.. ten chodnik je podla mna urceny skor na klasicku cyklisticku prepravu (praca,skola...) ako na nejake plnohodnotne mtb...
Drotar
z phladu MTB mas pravdu. Ale su ludia, ktori denne dochadzaju do prace po frekventovanych asfaltkach (riskujuc svoj zivot vo vire sialenych soferov) a ti by privitali nejake spevnene chodnicky (hlavne za dazda bez blata). Takyto alebo podobny (bezudrzbovy) povrch si viem predstavit na "rodinnej cesticke" ZV-BB s pripojkami na Sliac, Kovacovu, Sielnicu, Hronsek, Vlkanovu.
V lete som parkrat spravil rano o 6:00 BB-ZV a poviem ti je to o zivot Na ceste ta obiehaju ospali soferi cca 20 cm od teba, krajnica neexistuje a ked je vlhko si cely spinavy.
misoR ano ved to tam pisu :
" O dodání recykovaného materiálu se postarala společnost Replas, která se na recyklaci plastů dlouhodobě specializuje. Nabízí spoustu produktů, které mají kromě jiného tu výhodu, že jsou odolné proti termitům i vandalům."
no ved ano, len zopar ludi nad mojim prispevkom rozoberalo, ze co so zvyskom atramentovej naplne, ci nevytecie do puste, tak preto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
okrem toho by ma zaujímalo odstraňovanie zbytkov náplní..
no to je ta dilema ci len znacit alebo aj dlazdit, niekde by som aj vydlazdil, potom ked by to rozdrbali traktormi museli by to dat spravit do povodneho stavu
Takze 1. ten clanok je o chodniku v australii.(preto je nezmyselne to porovnavat s nami). kde vedie cez nejaku pust ci co.. takze si myslim ze je ten povrch najvhodnejsi - aj koli udrzbe, neprasi sa z neho a ked na to bude dlhodobo prazit slnko neroztopi sa ako asfalt..
2. treba rozlisovat chodnik a chodnik.. ten chodnik je podla mna urceny skor na klasicku cyklisticku prepravu (praca,skola...) ako na nejake plnohodnotne mtb...
z phladu MTB mas pravdu. Ale su ludia, ktori denne dochadzaju do prace po frekventovanych asfaltkach (riskujuc svoj zivot vo vire sialenych soferov) a ti by privitali nejake spevnene chodnicky (hlavne za dazda bez blata). Takyto alebo podobny (bezudrzbovy) povrch si viem predstavit na "rodinnej cesticke" ZV-BB s pripojkami na Sliac, Kovacovu, Sielnicu, Hronsek, Vlkanovu.
V lete som parkrat spravil rano o 6:00 BB-ZV a poviem ti je to o zivot
no ved ano, len zopar ludi nad mojim prispevkom rozoberalo, ze co so zvyskom atramentovej naplne, ci nevytecie do puste, tak preto