30%? to je vtip? nejako veľa.síce je pravda,že na fórum sa komunikuje medzi niekoľkými skalnými ale že z 1000 ľudí 300 ani slovo?
to cervo: myslel som skôr nejakú Grilparty ale aj večera u priteľa poteší
mne sa to az tak vela nezda... Kolkokrat sa niekde zaregistrujes a potom tu sluzbu ani nepouzijes. Hoci tu je to troska ine, jedina motivacia na zaregistrovanie je napisat nieco do fora. Holt, co uz.
som tak kukal na to kto kolko prispevkov posiela a kolko tu je uzivatelov a zistil som, ze prvych 10 uzivatelov v pocte prispevkov poslalo zhruba nejakych 10 000 prispevkov. to znamena, ze prve 1% uzivatelov poslalo 25% prispevkov.
30%? to je vtip? nejako veľa.síce je pravda,že na fórum sa komunikuje medzi niekoľkými skalnými ale že z 1000 ľudí 300 ani slovo?
ale inak len v mojom okoli poznam zo dvoch troch ludi, ktori forum pravidelne citaju a neprispievaju...
aj ja napriklad prispievam ovela menej ako kedysi, ono ciastocne je to aj tym, ze ak uz mam nejaku otazku, tak ju malokto zodpovie, a zas nemam potrebu si masirovat ego o nekonecnych debatach v style RST vs. ZOOM
hydry vs vecka, full vs hardtail etc.
ale kazdopadne chodim sem kazdy den a raad ) tak mi to nepokazte...
Pozri ani ja neprispievam veľa lebo som toho veľa nepojazdil a nemám medzi čím porovnávať.Píšem len tam, kde môžem niečo napísať a malo to hlavu a pätu.ale píšem...
ja sa z toho asi poserem co sa tu deje na tomto fore
byt tu adminom alebo moderatorom tak za posledny mesiac mam najmenej 5 kandidatov (Ivo bike,gorzab,...) na ban a polku prispevkov by som zmazal
Mne sa to tu teraz tiez nepaci. Pridem tu po hodine, a je vysvietenych milion prispevkov, vsak GORZAK a on napise hluposti do tem, ktore su niekedy z minuleho roku. mne sa zda ze GORZAK a IVO BIKE a este jeden je ta ista osoba, pretoze zvlastne ze obaja maju rovnaky styl vyjadrovania, v kazdom prispevku spravia minimalne jednu chybu a navyse obaja maju ako avatar AUTO...fakt by to trebalo overit, lebo je tu BORDEEEL
Mne sa to tu teraz tiez nepaci. Pridem tu po hodine, a je vysvietenych milion prispevkov, vsak GORZAK a on napise hluposti do tem, ktore su niekedy z minuleho roku. mne sa zda ze GORZAK a IVO BIKE a este jeden je ta ista osoba, pretoze zvlastne ze obaja maju rovnaky styl vyjadrovania, v kazdom prispevku spravia minimalne jednu chybu a navyse obaja maju ako avatar AUTO...fakt by to trebalo overit, lebo je tu BORDEEEL
mal si (asi) pravdu, zda sa ze ide o jednu a tu istu osobu. Totizto obe konta mali prispevky z rovnakej IP adresy. To moze znamenat, ze maju zdielanu IPcku, ale to je dost nepravdepodobne...
"Rovnako, užívatelia, ktorí sa zaregistrujú pod viacerými kontami a ktorí budú vystupovať ako rôzni ľudia môžu dostať bez varovania ban (uzamknutie konta a tým pádom nemožnosť prispievať do fóra). "
Mozno su to bratia a pisu z jedneho pc ked som pochopil tak aj koso bol ivo bike aj goraz ... mozno este daco bude . Da sa dat za to ban? Lebo fakt len rozhadzuje forum a vytahuje stare veci
Mozno su to bratia a pisu z jedneho pc ked som pochopil tak aj koso bol ivo bike aj goraz ... mozno este daco bude . Da sa dat za to ban? Lebo fakt len rozhadzuje forum a vytahuje stare veci
z IPcky, z ktorej prispieval Ivo_Bike a gorzak neprispieval uz nikto iny
akoze, teraz nechcem ho urazit, ale zase. pridem sem - milion tem vysvietenych, a vsade uzivatel BOOM co ma za den uz 11 prispevkov, pise zase sprostosti, akokeby obhajuje ivo_bike a gorzaka. v kazdej teme sa vyjadruje k im dvom, teda sam k sebe, ved si vsimnite. a zase tie iste gramaticke chyby, ten isty styl pisania....mne sa zda ze je to zase on. ak ano tak ja by som uz bezpodmienecne dal ban lebo ma to uz serie....ak by ip nebola rovnaka, skus ze ci nemaju ako e-mail zadanu rovnaku adresu.
Ja nechapem o co mu ide ,kazdy den ma novy nick +20 zbytocnych prispevkov ,asi sa nudi tak nici forum ,treba s tym daco spravit lebo toto forum skonci asi takto http://www.hififorum.sk/
teda ak som dobre pochopil, staci ist na www.sixsixone.hu (odporucam kliknut na slovensky, cesky alebo anglicky jazyk) a potom na lavo je obrazok (tlacidlo) "100 vyhercov" vyplnit formular a mozno vam jedneho dna oznamia, ze ste nieco vyhrali...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak dobehnete do UK, tak ta vecera problem nebude
ale inak len v mojom okoli poznam zo dvoch troch ludi, ktori forum pravidelne citaju a neprispievaju...
aj ja napriklad prispievam ovela menej ako kedysi, ono ciastocne je to aj tym, ze ak uz mam nejaku otazku, tak ju malokto zodpovie, a zas nemam potrebu si masirovat ego o nekonecnych debatach v style RST vs. ZOOM
hydry vs vecka, full vs hardtail etc.
ale kazdopadne chodim sem kazdy den a raad
byt tu adminom alebo moderatorom tak za posledny mesiac mam najmenej 5 kandidatov (Ivo bike,gorzab,...) na ban a polku prispevkov by som zmazal
mal si (asi) pravdu, zda sa ze ide o jednu a tu istu osobu. Totizto obe konta mali prispevky z rovnakej IP adresy. To moze znamenat, ze maju zdielanu IPcku, ale to je dost nepravdepodobne...
"Rovnako, užívatelia, ktorí sa zaregistrujú pod viacerými kontami a ktorí budú vystupovať ako rôzni ľudia môžu dostať bez varovania ban (uzamknutie konta a tým pádom nemožnosť prispievať do fóra). "
Takze tak...
z IPcky, z ktorej prispieval Ivo_Bike a gorzak neprispieval uz nikto iny
VANROZO SPORT INFO
MIMORIADNA PONUKA PRE 100 VÝHERCOV!
ÚČASTNÍCI,
KAŽDÝ NÁŠ REGISTROVANÝ NÁVŠTEVNÍK,
DOSTANE DO 20. FEBRUÁRA 2007 .......
www.mtbiker.sk
www.superpole.hu
www.sixsixone.hu
to je akoze nejaky spam alebo cervo si zo mna robi srandu
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=b ... 1167863823
teda ak som dobre pochopil, staci ist na www.sixsixone.hu (odporucam kliknut na slovensky, cesky alebo anglicky jazyk) a potom na lavo je obrazok (tlacidlo) "100 vyhercov" vyplnit formular a mozno vam jedneho dna oznamia, ze ste nieco vyhrali...