Skusali ste niekto urobit tuto trasu ??? zatial som sa dostal z BA len do Castej,
ako to vyzera dalej,je to po cervenej zjazdne.rad by som to na jar skusil.Dik za kazde info.
Tak to máš peknú štreku a z Častej to teda nie je už len kúsok. Rád sa k Tebe na jar pripojím ale navrhujem štartovať z Brezovej.človek má niekedy lepší pocit keď sa domov pomaly vracia ako vzďaluje.Zjazdne je všetko len okolnosti možu byť na houby.Ak máš zaujem tak sa ozvi na [email protected]
No nazdar! Rád by som si to s tebou vyskúšal. Poznám červenú značku(hrebeňovku) z Bratislavy až po Smolenice. Najhorší úsek sú Taricové skaly, najdi si to na mape, tam ten bike ťahaš na chrbte a músíš dávať pozor aby si sa nezdrbal aj s ním. Ostatný úsek je celkom v pohode niekde ale musíš aj tak tlačiť. Keď budeš mať záujem tak napíš. ahoj
cav, ja som to 2krat presiel po priehradu Bukova (dalej sme isli potme - takze po asfaltke), bola to nezabudnutelna zverina na 2 horalky 1 cokoladu a vela vody! ale AMK to spravil po Cervenej z Noveho Mesta az do BA, takze sjazdne to je.. vela srandy
chystame sa to prejst s kamosom ( termin zatial nemame )
ak niekto budete mat chut tutu trasu absolvovat s nami budeme radi ak sa pridate.
plan je jednoduchy: skoro rano sa dopravit do Brezovej a odtial do BA....,pripadne z Noveho Mesta do BA s moznostou rozlozit trasu na dva dni.
ak teda niekto mate zaujem pridat sa, kontaktujte ma pls. na e-mail: [email protected]
V sobotu 7.mája plánujem Brezová pod Bradlom-Pezinok.Zatial mám aj volné miesto v aute pre dvoch z Pezinka do Brezovej.Jazda bude pohodová. [email protected]
Uz sme boli a dali sme to z Brezovej cisto po cervenej znacke co bola naozaj zabava.Odporucam obchadzat Zaruby,Ostry Kamen aj Vapennu lebo pri tychto skalkach a kopcoch sa straca chut bicyklovat.Planujeme ist este raz ale zmenime trasu.Ak bude mat niekto termin dajte vediet.
Termin uz je
4.6. (sobota) sa ide turisticka akcia trnavska 100vka (Ba-Brezova) a tradicne sa chystaju aj nejaki bikeri, takze pokial mas zaujem sa pridat posli maila.
No ja som isiel z Brezovej na Babu 19.6.2005. Vyrazil som asi o 11:00 a na Babe som bol okolo 19:00. Isiel som stale po cervenej iba Zaruby som obisiel po zelenej z Bukovej. Vapennu ani Taricove skaly som neobisiel, lebo som nevedel kade a to boli aj jedine useky, ktore sa na biku ist nedali. Vapenna je fakt dost neprijemna, lebo je hodne zarastena koprivou a je tam hodne skal, na ktorych sa s bikom dost blbo balancuje. Dokopy to bolo asi 75km a 2200m prevysenia.
Vcelku slusna makacka pre vikendoveho bikera ako ja. Doporucujem!
Zdar!
P.S. Quido, kade sa daju obist tie Taricove skaly? Diki.
Da sa to obist z dvoch stran zlava alebo sprava. raz som to skusal zlava ale podla krkolomnych navodov som to nenasiel. dostal som defekt a "uzil" si klasicky enduro offfroad. co sa tyka obchvatu sprava tak to je najlepsia vec aka existuje. Po taricovych som isiel mozno desat krat a stale to bolo o zivot a dost to unavuje clovek musi ratat ze tam zabije aspon hodinu. Takze k tomu obchvatu sprava. Dojdes na miesto tzv. Hubalova - Je tam modra odbocka na zosku...
Akonahle vyjdes na akoze asvaltovu cestu hned oproti tebe je diera v plote. Bez vahania vbehni do nej. Potom sa staci bez vacsej namahy presuvat po vrstevnici rovnobezne s cervenou znackou. Po asi 15 minutach rekreacnej jazdy tempa tehotnych zien sa ocitnes znova pri plote (Skalka). Pruser je ze tu niekto diery zaplatal takze je to trosku zlozitejsie. Ked mozem poradit je tam taky strom, ktory ma konare vo vyske plota. staci na tie konare vyhodit bajk preliest cez plot a potom si ho uz len veselo zlozit... zas raz zvitazil clovek nad prirodou!!!
Caute, prave vcera som siel z BA po cervenej. poviem Vam prvy kopec za babou naznacil o co pojde. odporucam vrele sa vyhnut Taricovym skalam, iked je pekny vyhlad. Pekny vyhlad je aj zo Skalnatej. Ked som slapal, resp tlacil bajk na Vapennu, mal som chut si tam lahnut a pockat kym ma niekto nenajde ) Vyhlad hore je takisto pekny. Na Vapennej som nevedel kam pokracuje cervena, po chvile hladania som to otocil spet a cez zahorie som siel do BA. Poradte ako vedie cesta z Vapennej smerom na sever. Ja som tam videl uzky chodnicek, ale fakt uzky tak som nevedel. a uz bolo 18 hod. tak som neryskoval.
caute
nevim nevim jak sa dostanes z vapenej na sever ale ked ti mozem poradit tak vapenu obchadzaj cez sklenu hutu (vapena je totiz viac o turistike ako o bajkovani na skalke odboc doprava na modru znacku a tej sa drz az kym znova nenatrafis na cervenu potom stoji v ceste uz len klokoc (taky sympaticky kopcur) cavec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.extremebike.sk/index.php?nam ... v%E9+mesto
ak niekto budete mat chut tutu trasu absolvovat s nami budeme radi ak sa pridate.
plan je jednoduchy: skoro rano sa dopravit do Brezovej a odtial do BA....,pripadne z Noveho Mesta do BA s moznostou rozlozit trasu na dva dni.
ak teda niekto mate zaujem pridat sa, kontaktujte ma pls. na e-mail: [email protected]
[email protected]
V tejto chvíli sme traja.
4.6. (sobota) sa ide turisticka akcia trnavska 100vka (Ba-Brezova) a tradicne sa chystaju aj nejaki bikeri, takze pokial mas zaujem sa pridat posli maila.
Toto leto plánujem ísť ešte raz takže píšte termíny a možme jéchať.
Vcelku slusna makacka pre vikendoveho bikera ako ja. Doporucujem!
Zdar!
P.S. Quido, kade sa daju obist tie Taricove skaly? Diki.
A.
Smer Baba to Bukova
Da sa to obist z dvoch stran zlava alebo sprava. raz som to skusal zlava ale podla krkolomnych navodov som to nenasiel. dostal som defekt a "uzil" si klasicky enduro offfroad. co sa tyka obchvatu sprava tak to je najlepsia vec aka existuje. Po taricovych som isiel mozno desat krat a stale to bolo o zivot a dost to unavuje clovek musi ratat ze tam zabije aspon hodinu. Takze k tomu obchvatu sprava. Dojdes na miesto tzv. Hubalova - Je tam modra odbocka na zosku...
Akonahle vyjdes na akoze asvaltovu cestu hned oproti tebe je diera v plote. Bez vahania vbehni do nej. Potom sa staci bez vacsej namahy presuvat po vrstevnici rovnobezne s cervenou znackou. Po asi 15 minutach rekreacnej jazdy tempa tehotnych zien sa ocitnes znova pri plote (Skalka). Pruser je ze tu niekto diery zaplatal takze je to trosku zlozitejsie. Ked mozem poradit je tam taky strom, ktory ma konare vo vyske plota. staci na tie konare vyhodit bajk preliest cez plot a potom si ho uz len veselo zlozit... zas raz zvitazil clovek nad prirodou!!!
Zdar!
A.
caute